Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
11 DPO som este nic nemala na teste, az 15 DPO...Ale merala som si bazalnu teplotu, tak podla nej som vedela, ze nieco je "inak", ale testy ukazali az neskor a silnejsie tiez boli poobede, nechapem.
ahojte,tak mna dnes od noci bolí podbruško jak na ms aj občs ma pichá...už to mám asi 3dni,ale dnes uff...prsia citlivé...tak uvidíme...dnes som 11-12dpo a ms mam mať o 4dni
@sunny15 aj ja som to tak mala, každú chvíľu som čakala ms keďže testy cca 12 dpo boli negatívne a pozri ako to nakoniec bolo 🙂 treba veriť a byť trpezlivá nie vždy ukáže skoro 🙂
@danieladunaj dakujem za povzbudenie,testy máš kráásne,gratulujem
@ancovicka21a dráha moja tak došla nám ukážka fotiek zo svadby a z tehotenského fotenia co sme spravili pred svadbou ❤️ tak ti posielam par fotiek co nám poslal ❤️strašne som spokojná
Uricte si dajte porobiť fotecky 🥰
A pochváľ sa mi ako sa máš? 🥰 Co bruško rastie??
@123vika nadhera 😍 hlavne ta posledna je krasna ❤ no,ja v pohode,len uz ma chytili sople 😠 ale zatial nic hrozne..brusko rastie,mala kope jedna radost..ocko kazdy vecer pocuva,co sa v brusku deje..dokonca sa mi uz s malou aj sniva,ze je na svete..uz nech je buduci rok 😉
@123vika krásne fotecky gratulujem k svadbe aj k bábätku 🍀🌞👍
Ahojte baby opäť sa hlásim ja, ms mi mešká už 8 deň (pričom u mňa to bolo tak že keď meskala väčšinou 4dni a prišla ms) tentokrát žiadne príznaky na MS mala som iba v deň ms bolesť podbruska,menšie špinenie ale bez krvy skôr výtok, steklenie v bruchu, niekedy pocit na odpadnutie, viac chodím na WC nemám ani zápal, nič všetko je v poriadku bola som u všeobecného lekára aj u gyn. pred mesiacom, tak nechápem tomu a test vyzerá takto, menší duch, je možné že my test ukáže až neskôr? Keď nepríde do pondelka tak by som sa vybrala k Dr. 🙁🤔🤨
@simik7192 skus inú značku alebo keď máš možnosť kúpiť digitálny odporúčam ten 🙂 kolky deň cyklu si ? Vieš isto kedy bola ovu?
@danieladunaj digitálny mám doma ale počkám na neskôr aby som ho zbytočne nepoužila.. Som 38dc a ovu bola pravdepodobne na 12dc
Ďakujem babulky ❤️
@ancovicka21a vieš čo mňa pobolieva maternica, v utorok som maličkú necítila celý deň... Ale tak asi po svadbe unavená aj ona lebo celú svadbu bola hore...no a v stredu ma pobolievala maternica ako keďas dostať ale len chvíľku... Ani som nato nemyslela a včera vlastne 4 5 hodín ma bolela ako keď máš dostať... Tak nepríjemné... Keď večer prestalo tak ako som išla na WC tak už ako som docikavala tak som pocítila takú bolesť tiež ako keď máš dostať... Aj na pravo, asi vaječník dens aj včera, chrbát... Včera keď ma to prestalo boelsit tak ze ideme sa prejsť do tesca že kúpime co nám chyba a úplne som mala ťažké nohy a hlava akoby sa točila... Tak som volala sestričke dnes a povedala mi ze nohy vyložiť, nehybat sa a keď bude boliet treba ísť na pohotovosť...
Tak neviem no...
Tak len pekne lezkaj ❤️❤️❤️ neboj utečie to ako voda
@simik7192 určite sa zle nevyvíja keď je hcg nízke je možné že si otehotnela neskôr a kym sa vajíčko uhniezdi prejde určitý čas. Keď už si 38 DC určite by som skúsila ten digitálny 🙂mna nesklamal
@danieladunaj a mala si viditeľnu čiarku alebo tak isto ako ja?
@123vika mna tiez tak obcas pobolieva..vtedy len do postele a oddychovat,vraj je to normalne,aspon tak povedal gyndos..mam sice zbalenu tasku do nemocnice,ak by nahodou,ale pevne dufam,ze nebude potrebna..vsak sa tam zbesniem,ak ani navstevy nemozu byt..takze len doma v klude,oddychovat..aby sme to dobojovali do uspesneho konca..aj tebe drzim palce 🙏
@simik7192 myslíš na tom digitalnom ? Neviem aký máš ty typ ja som robila s Clearblue a tam ukazuje rovno týždne tehotenstva, respektíve týždne kedy došlo k oplodneniu.
@danieladunaj nie myslím klasický iba že akú čiarku na teste si mala ty, či rovnako ako ja že slabo ju je vidno
@simik7192 pozri, ja som mala poslednú ms 29.7. a testy mi vyšli tiež až neskôr.. Takže skus ešte počkať 😉
@simik7192 posielala som tu fotku neviem či si si všimla prvú slabucku som mala 32 DC a potom len silnela 🙂

@sunny15 testuj len jednu znacku testu