Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 na prvej foto niečo vidno ☺️skus to rozobrať a posli foto každopádne držím palce aj tebe 😌🍀🍀
@viikkki kuk snažíme sa viac ako 2 roky o druhé bábätko a stále sa nedarí nedarí neviem už čo je vo veci bola som už aj na kontrole som zdravá aj môj priateľ .
@ariana195195 joj no neviem nejak tam nič nevidím skus mamatest, viem ze potom dlhom snažení mate asi odskúšané už všetko ale vyskúšajte ešte snaženie aj počas menštruácie ak ste neskúšali niektoré ženy aj počas toho otehotneli alebo jonasovu metódu 😌🍀🍀🍀🍀
@elizabeth_eli123 ahoj,nie už nie,myslím že príde ms čochvíľa
@viikkki ďakujem veľmi pekne mám ísť 20.10 na vyšetrenie na ktorom má uspia a vložia mi do maternice niečo čo podporuje uhniezdenie vajíčka. Tak už keď toto sa nepodarí tak už neviem asi sa toho už vzdám . Nemyslím na to vôbec tak veľmi a aj tak . Hmm je to asi v osude
@ariana195195 držím silno palce aby sa vám podarilo aj druhé bábätko ale keď ste obaja v pohode tak by som skúsila tých doktorov a iné metody otehotnenia, hovorí sa ze bábätko si vyberie kedy príde 🥰su prípady kedy sa snažili aj 20 rokov lebo boli úplne v pohode a zadarilo sa, v živote sa deje veľa nečakaných veci a všetko je tak ako ma byt ☺️🍀🙏
Ahojte, máte skúsenosti z domácim tehotenskym testom z krvi? Oplatí sa? 🤔😕
No... po druhom krpcovi som si povedala, ze uz nebudem nikdy lovit duchov... no nikdy nehovor nikdy 🤣 Chcem sa preto opytat...ake mate skusenosti s tymito testami? One step a Medpharma. Maju velmi silny kanalik? Ide o to, ze zajtra mam ist na MRI, tak som si robila pre istotu tehotensky test. Som este len 10DPO, takze som ziadnu slavu necakala. No a na teste sa nieco trosku crta, len si musim oci vyocit a skor mi to pride ako kanalik, ale zase na oboch testoch? Poradte daky dobry test.
@viikkki jej pekne si to napísala 🌷💜 ďakujem áno aj naša prvá bola nečakaná sme sa snažili pol roka a keď sme si povedali že dobre nedarí sa zrovna sa podarila ♥️💜 bojím sa toho čo budú somnou robiť radšej by som bola rada prirodzene
@ariana195195 neboj sa zvládli to aj iné ženy zvládneš to aj ty ☺️ale držím palce aby to bolo tak ako si ty sama zelas 🍀
@sunny15 ahojky Ty ako dnes?
@ariana195195 suhlasim s @viikkki niekedy proste je tak ze dusicka babatka si vyberie kedy pride 🥰
@simik7192 ja som ho skusala ak mas na mysli ADEXUS hcg test. Musis vediet dobre pichnúť do prsta a rychlo krv zachytit do zberneho kanalika toho testu lebo inak kym dojde krv tam kde ma sa zrazi a zaschne v tych kanalikoch testu a nedôjde do konca. Vela krat som ho pouzila a bez vysledku lebo mi krv nedosla cez kanaliky.. az cez cely ten test
@janedoe rovno si kup digitalny clearblue test a mas to na istotu. Ak nie ten, tak potom za mna Dr. max test. Este ma nesklamal.
@elizabeth_eli123 ahoj,tak bolesti na ms mám ale zatiaľ neprišla,akurát ružová kvapka bola,ale to je znak toho že sa to blíži 🤷skúsila som ešte test ale aj tak nič z toho
@elizabeth_eli123 ďakujem krásne chce to len čas máte pravdu . Mám radosť dcérku 3 ročnú . Ja pracujem tak moje myšlienky vedú úplne inde a určite sa raz podarí mám len 25 r ďakujem vám baby 💜
@sunny15 na tej tretej foto sa mi mari duch😮 co to je za test?
@ariana195195 treba myslieť pozitivne. My sme sa snazili viac ako 2roky a cakame naše prvé 🥰 a veľa krat som uz strácala nádej. A to mam 30rokov 🙂 vela štastia prajem 🥰🙏
@elizabeth_eli123 no to je test z lekáreň plus ,ich značka,mám ich prvý krát,ináč hneď sa mi objavil ružový 👻🤷
@sunny15 ten som nemala 🙂 no pokial stale neprisla MS stale je nadej. Zajtra budes znova robiť test?
@elizabeth_eli123 ak nepríde tak áno 😊

@viikkki
@viikkki kuk pozri sa na môj čo povieš ti máš krásneho ducha už peknú druhu čiarku .