Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki Nie je to len zalomenie toho okraja? Odfot na lepšom svetle 🤔🤔
@viikkki to je akokeby zvyšok farbiva. Ani kanalik ani druha ciarka.
Dobre ďakujem 😌
@niky1141997 vidno
Dievčatá viete mi poradiť ktorý test je najcitlivejší ? Čo najskôr ukáže tehu...
@viikkki Aj tak si nemyslím že z toho čosi bude😐😐
@niky1141997 kedy máš mať MS?
@viikkki Ešte mám 5dní do🙂Neviem či o dva dni skúsiť ďalší test alebo? ...
@niky1141997 no tak to by som na tvojom mieste určite testla ešte o 2 dni vyzerá to nádejne 🍀🍀
@viikkki Sranda že ešte ani nemešká mrcha a takto test🙃Je to zvláštne.Kríže a prsia ma bolia už 3deň.
@niky1141997 mohla si mat skôr ovulaciu
@viikkki Dám vedieť ako som dopadla💋🙏ďakujem pekne za názor.
@domcatko1811 Ahoj.Ja tam čosi vidím ale sama som si není istá,tak nechcem hneď gratulovať.🙂Už ti mešká ms?
@niky1141997 MS mám mať o dva dni 🤷♀️ sak sama neviem, že čo to má byť... Lebo nemám nejaké bolesti pŕs alebo tak, len ma pobolieva podbruško...
@viikkki Ahojkaj.Bola som v lekárni a skúsila ešte tento kazetkový.Ale nevidím nič🙃Skúsim pozajtra.Len som dala info.😊
@domcatko1811 Ja má to isté..len do ms ešte 5dní.🙃🙃🙃trochu som špinila a prsia bolia
@niky1141997 práve ja už mám za sebou dve neúspešné tehotenstvá a vždy ma hneď od začiatku boleli prsia jak blazen... Len teraz ma nebolia a teda test takto... Skúsim ešte zajtra, alebo o dva dni ak nepríde MS.
@domcatko1811 ja tam určite vidím 🤗držím palce
@niky1141997 áno vidím 🙏
@niky1141997 ahoj tak mne toto urobil Max pred pár dňami a nič z toho😌no možno u teba to bude tehotenstvo,na maybe nevidim druhú čiarku 🤷
@domcatko1811 ahoj,áno rapiclear robí takých duchov,mala som🤦ale u teba to možno bude skutočne čiarka,uvidíš či bude silnieť ✊

Baby asi blba otázka toto je iba chybný test alebo kanálik však ak je čiarka na druhej strane 😅😅😅