Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domcatko1811 to ma mrzí😔😔Skús o tie dva dni.Držím moc palce aby to vyšlo😘😘😊😊😇
@niky1141997 ďakujem ☺️ aj ja držím palce tebe ✊😊😊
@martinamala37 tehotná si ale ci to nieje mimomaternicove keď nesilnie, kedy si robila testy?
@viikkki no ten kazetový 25teho septembra a ten druhý v piatok ....mešká mi už 17 dní a boli ma spodok od 5 septembra každý deň celé podbrusko a prsia mám hádam o číslo vetsie ...
@martinamala37 tak toto bolo pravdepodobne biochemické tehu počkaj ešte týždeň ci príde MS a ak nepríde smer k Dr
No len aby nebolo mimo uvidíme počkám ešte týždeň dva
Máš aj nejaké príznaky mimomaternicoveho?
No len to že ma bolí podbrusko ale že fakt bolí každý deň plus pichá a tak ťahá už 31 dní :( ako keď máš bolesti v prvý deň menštruácie
@martinamala37 pozri ak máš meškanie už tak dlho a slabo pozitívne testy,nečakaj a choď k dr.je to jeden z príznakov mimomaternicového tehotenstva a ak by sa to potvrdilo,tak je najlepšie to riešiť čím skôr kým ti nepraskne vajcovod sám od seba,lebo potom dostaneš ťažký šok,si ohrozená na živote a prídeš aj o vajcovod.No žiadna sranda.Takze nemáš načo čakať,verím že sa to nepotvrdí.
@viikkki nevadí je tu ďalší mesiac😊len ma štvú tie testy 😖Max mi ukázal celkom pekne a potom nič,women Secret tiež pekný duch a potom nič,to isté tie testy plus lekáreň ružový 👻 a nič z toho,ale u mňa je top mamatest nikdy neduchuje,preto som neverila že sa to podarilo lebo mamatest bol negatívny po celý čas.
@sunny15 ja viem že to môže byť to pozri aj aké brucho mám pošlem ti fotku ...letím domov na Slovensko 26teho tak sa tam dostanem až posledný októbrový týždeň k nemu ..a budúci týždeň mám dostať vlastne druhé tak uvidíme
@martinamala37 Ja ti napisem svoj pribeh z minuleho mesiaca. Meskala mi tyzden, spravila som test a slaby duch. Tu mi uz gratulovali niektore. Nakoniec na 12ty den meskania prisla, den predtym som mala ruzovy vytok. Keby som mozno otestovala v den meskania, ciarka by bola silna a iba by som zistila ako slabne 🤷🏼♀️ a mozno nie... mozno moje telo bojovalo len s virozou a menzes sa oneskoril, kedze ma den pretym pobolievalo hrdlo. O par dni boli manzel aj deti chore... takze pricin moze byt vela. Ista si budes, ked ta lekar vysetri....
@annaarkadjevna niesom chorá nič mi neni ja som zavretá doma s klientkou a už 4 testy mi takto vyšli a brucho mám jak 4-5 mesiac
@martinamala37 aha takže ty nie si na SVK,tak o to je to väčší problém,tak brucho mas veľmi nafúknuté,veď uvidíš,možno sa menzes spustí alebo testy ti zosilneju
@annaarkadjevna no niečo sa tam marì
@sunny15 nie ja robím v Holandsku na turnusy 2 mesacne preto som takto na tom že neviem čo ďalej ale nepomôžem si momentálne len mi možno názory pomôžu trosku to zvládať že čo mi je ...no však som počula že niekomu ukazoval test až niekedy ty v 8 týždni alebo vobec však spravím ďalší dnes zajtra či nezačalo silnieť
@sunny15 Dakujem, si mila, ale nazivo je to fakt biele 🤷🏼♀️ 😀 Ale asi som to potrebovala, aspon ma “nekare”, inak by som furt nad tym dumala, ze co ak by mi ukazal. Cakam teraz urcite do pondelka, ak mi pridu DrMax testy, tak mozno skusim v sobotu 🙈 🙈
@martinamala37 ja by som nečakala a isla na gyndu na vyšetrenie
@annaarkadjevna ja som druhe tehu 10dpo uz mala krásne čiarky
@martinamala37 každopádne nafúknuté brucho s tehu nesúvisí.skor pozor ci to nemáš niečo ine( žlčník, zapal čreva atd...)
@zara1357 No vidis. A ja prve tehu, 7 dni mi meskalo a len duch 🙈 🙈 Takze kym nevies 100% kedy bola ovu, tak nevies 🤷🏼♀️ Mne sa podla mojho pozorovania javi, ze som 9dpo, ale neviem to 100%... Chcela som vyskusat, ci uz nahodou neukaze, to je cele 😉
@viikkki Vyzera to skor na kanalik 😔
@annaarkadjevna no ja to už vzdávam naozaj 🤦♀️😞
@annaarkadjevna nemôže to byť tým ze je to 25kovy test?

@niky1141997 neviem no ja tam dačo vidím 😅