Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki Na tom mamateste sa mi nieco mari 🤔🤔🤔 ale tazko takto za tiena fotene...
@lowndes Nemeska este. V pondelok mam 28DC. Ale nejaky som mala tusak a kedze som mala testy (v piatok mi prisla zasielka z DrMax), musela som skusit 😁 ja som skusila aj v stredu, davala som to tu a test bol uplne biely...
@annaarkadjevna no ja mam testy uplne ako ty..4 testy...a testujem od 7.10 , tiez som mala tušaka..a tiez mam mat ms az v pondelok..ale ja som uz bola aj u gyn pre istotu v stredu hned ako som mala na teste naznak ducha..aby mi hned dal na urzanie nieco kedze pred 3 rokmi to nedopadlo dobre..a zatial som bez detna a snad to uz vyslo..akurat v stredu idem na kontrolu uz ..🙏
@lowndes A uz v stredu si mala daco hej? Ja som mala v stredu este uplne biely, ale tak aspon vidim ako to stupa 😊 A dal ti nieco teda dr? No moj objednava az tak, ked 2-3 tyzdne meska, cize este ani nevolam. O dva tyzdne v pondelol zavolam a uz ma hadam objedna.
@annaarkadjevna ano dal mi Ogestan Matka a dieta..vitaminy...a este lieky utrogestan a o tyzden mam prist a pozrie ma ci uz nieco vidno..a ak nie tak vezne krv..to mi povedal..testy mi ukazuju slabo ruzovych duchov ( ciarocky)..testujem kazdy den, pre taky svoj vnutorny pokoj ci to silnie...
@annaarkadjevna ja si myslim ze aj ty si..podla foto...budeme uplne ze naraz ..lebo aj ja mam dostat v pondelok..heh
@annaarkadjevna len dufam ze v pondelok ako nedostanem bude ciarka uz mega silna..🙏
@lowndes Uz som ti to pisala pred dvoma tyzdnami, ze mali sme aj ovu spolu 😁 😁 Hadam to vyjde 🙏🏻🙏🏻 Ja sa este tak opatrne tesim, budem to brat uplne vazne az ked v 12tt uvidime babo 😍 😍
@annaarkadjevna presne..prekrocit hranicu 12tt musim-e ...drzim nam obom palce.
Ano viem ze si mi to uz pisala, prepac..neviem s kym som si uz co pisala 🙈😂

Baby už vám pôjdem určite na nervy ja len tak pre info skúsila som ešte teraz večer pepino a mamatest a niečo sa tam črtá ☺️