Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki Na tom mamateste sa mi nieco mari 🤔🤔🤔 ale tazko takto za tiena fotene...
@viikkki Moj by to vydrzal uplne s prehladom 😂 😂 😂
Ahoj ano stale a testi atale ukazuju dve ciarky
@annaarkadjevna myslím ze sa môžeš začať tešiť 😁
@viikkki Aj ked sa to tak rozpilo? Nemoze to byt chybne? 🤔🤔
@annaarkadjevna gratulujem..
@annaarkadjevna uz ti meska ms?
@lowndes Nemeska este. V pondelok mam 28DC. Ale nejaky som mala tusak a kedze som mala testy (v piatok mi prisla zasielka z DrMax), musela som skusit 😁 ja som skusila aj v stredu, davala som to tu a test bol uplne biely...
@annaarkadjevna no ja mam testy uplne ako ty..4 testy...a testujem od 7.10 , tiez som mala tušaka..a tiez mam mat ms az v pondelok..ale ja som uz bola aj u gyn pre istotu v stredu hned ako som mala na teste naznak ducha..aby mi hned dal na urzanie nieco kedze pred 3 rokmi to nedopadlo dobre..a zatial som bez detna a snad to uz vyslo..akurat v stredu idem na kontrolu uz ..🙏
@lowndes A uz v stredu si mala daco hej? Ja som mala v stredu este uplne biely, ale tak aspon vidim ako to stupa 😊 A dal ti nieco teda dr? No moj objednava az tak, ked 2-3 tyzdne meska, cize este ani nevolam. O dva tyzdne v pondelol zavolam a uz ma hadam objedna.
@annaarkadjevna nemyslím si 😁vidno aj po zaschnutí?
@viikkki Ano, vidno stale 😊
@annaarkadjevna ano dal mi Ogestan Matka a dieta..vitaminy...a este lieky utrogestan a o tyzden mam prist a pozrie ma ci uz nieco vidno..a ak nie tak vezne krv..to mi povedal..testy mi ukazuju slabo ruzovych duchov ( ciarocky)..testujem kazdy den, pre taky svoj vnutorny pokoj ci to silnie...
@annaarkadjevna ja si myslim ze aj ty si..podla foto...budeme uplne ze naraz ..lebo aj ja mam dostat v pondelok..heh
@annaarkadjevna len dufam ze v pondelok ako nedostanem bude ciarka uz mega silna..🙏
@lowndes Uz som ti to pisala pred dvoma tyzdnami, ze mali sme aj ovu spolu 😁 😁 Hadam to vyjde 🙏🏻🙏🏻 Ja sa este tak opatrne tesim, budem to brat uplne vazne az ked v 12tt uvidime babo 😍 😍
@annaarkadjevna waaaau blahozelam 🤩
@annaarkadjevna presne..prekrocit hranicu 12tt musim-e ...drzim nam obom palce.
Ano viem ze si mi to uz pisala, prepac..neviem s kym som si uz co pisala 🙈😂
@annaarkadjevna ahoj,myslím že sa môžeš tešiť to je krásna čiarka 🥰
@annaarkadjevna ano je ja mam take iste ale uz silnejsie si tehotna gratulujem

Baby už vám pôjdem určite na nervy ja len tak pre info skúsila som ešte teraz večer pepino a mamatest a niečo sa tam črtá ☺️