Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

@aknamorka22 pockaj 2dni a sprav si z ranneho ak budu 2ciarky v limite, tak je to tam👍
@viikkki máš graf? Alebo ake hodnoty boli pred ovu? Nechcem Ti brať nadej ale podľa mňa pri tehu by mala byť vyssia teplota ale naozaj zalezi ake boli predtym teploty.
@zara1357
@elizabeth_eli123
asi 10/11dpo neviem nesledovala som to tento mesiac ale podľa kalendára bola ovu 25.9. Alebo podľa bolesti a hlienu bola 28 cca neviem naozaj presne merala som vtedy od 24teho do 29teho ovu rástla pekne ako aj minulý mesiac 28meho bola 36,44 tak som to mala aj minulý mesiac pri ovu potom na druhý deň zase klesla no a teraz meriam posledné 4 dni stále je zvýšená na 36,7... Viem není toto meranie smerodatne 😕
@viikkki aha tak to jasne,ze flintu nezahadzuj 👍 10-11 dpo este nemusi byt vidno 2ciarky. Pockaj do terminu MS a potom sprav test.
Aj ked sama viem,ake je to netestovat 🤣 ja buduci tyzden idem objednat mamatest ( v mojom okoli predavaju vsetko okrem mamatestu) a to by som mala byt cca. 12 dpo a inak tento mesiac aj mne prisiel zápal aj mi dala na vkladanie tak som zvedavá,ze ako to dopadne tento mesiac.. prsia cítim take tlaky (mávam to pred MS,ale do tej je ďaleko este)
@nella15228 nemohol sa ti posunúť cyklus? Vieš presne kedy bola ovu?... Mohla si otehotnieť neskôr preto máš biele testy... Alebo ti ani nemusí ukázať niektorým babam ukáže až v 6tyzdni 😕
@zara1357 aj mne sa to stalo z pepinom dnes ráno 🤣 ja už testom neverím mešká mi 15dni ms čo som nikdy také nemala, príznaky že jem med ktorý som nikdy nemala rada, kyslé uhorky namacane v horčici 🤣 a nič, volala som dnes Dr ktorý zastupuje toho môjho tak mi povedal ze on testom vôbec neverí radšej mám počkať do stredy a mam prísť 😕 aby ma vyšetril
@viikkki ja vôbec nevieeeeeem uz mi z toho hráme celý môj terajší cyklus ké nejak na hovn9🙈🙈🙈
@viikkki Moc ma to mrzi, ale ngativne... 😔 zatial. Budeme cakat, ci napises 😉
@annaarkadjevna co už no ale moj mužíček je najlepší 😂dnes ráno zahlásil že sa mám vykašľať na tie testy on im neverí že som určite tehotná len mi to ešte neukázalo aj na teste že mám len počkať 🙏🤷♀️❤️
@viikkki Ten je mily ☺️☺️Ja musim testovat natajňáša, lebo moj stale, ze testovat ma zmysel, az ked meska minimalne tyzden 🙄🙄 takze zajtra sa chystam, ked pojde doobeda na prschadzku s detmi 😁 😁
@annaarkadjevna zaujímalo by ma keby je on na našom mieste ako by to vydržal 😬😂
@annaarkadjevna ten môj presne, ako tvoj🤣
@viikkki no to je veruze tazko tak. Lebo najlepsie merat teplotu cely cyklus. Aby si vedela co a ako. Ale keďže nevies na sto pro povedať kedy bola ovu stale je tu nadej. Pokiaľ nepride MS. 😊