icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sewie
14. okt 2020

@annaarkadjevna paradne stmavli gratulujem 👍

annaarkadjevna
14. okt 2020

@nikiinka Mne meska druhy den dnes 🙂

nikiinka
14. okt 2020

@annaarkadjevna mne zajtra bude druhy denmeskat, no mam len pepino posledny test, a vraj ma slabsie farbivo,ale uvidim zajtra rano 🙂

mamina87
14. okt 2020

@nikiinka už začínam špiniť ...takže nič stoho ...tebe držím palce aj všetkým aby sa vám to podarilo ☺️

nikiinka
14. okt 2020

@mamina87 joj skoda nevadiiii 😉 mozno nabuduce ..uvidim akp dopadnem ja..zatial ziadny naznak..zajtra rano este posledny test urobim a budem.volat dr 🙂

A dakujem 😉

vladka2503
14. okt 2020

@niky1141997 ahoj 🙂 ja som na one step mala pravidelne takéto mini čiarky ale nikdy z toho nič nebolo.. Najlepšie bude keď testnes za dva dni a porovnás.. Mne to nikdy nesilnelo ale! Nikdy ma ani neboleli prsia, takže veľa šťastia! ;)

zara1357
14. okt 2020

Ja dnes 10dpo... Testy mi zatial neprisli, takže nemam cim testovat. Uz 3den citim prsia tak divno a dnes ma zacalo akoby boliet vľavo v podbrušku. Vcera ma bolela hlava.. tak ak by sa teraz takto nečakane zadarilo bola by to bomba 😸

lowndes
14. okt 2020

@annaarkadjevna tak uz oficialne vitaj v klube heh..gratulujem.este raz

annaarkadjevna
14. okt 2020

@zara1357 Drzim palce 😉
@lowndes Dakujem 😘

viikkki
14. okt 2020

Baby MS stále mešká, zajtra chcem skúsiť test, mám aj príznaky(žilky na prsiach a tmavšie bradavky,grganie🤭, únava) no ale k veci je normálne ak som teda náhodou tehu že ma občas pichne v pravom boku? Alebo občas mám také kŕče ako na MS, nespinim ani nič podobné ☹️

miminkanase
14. okt 2020

@viikkki áno, je to oki, to ti vajecnik produkuje progesterón, tak mi bolo vysvetlené. Opravte ma, ak sa mylim

viikkki
14. okt 2020

@miminkanase aha dobre ďakujem 😊

lowndes
14. okt 2020

@annaarkadjevna kedy pojdes na gyn??

nella15228
14. okt 2020

@viikkki ja som dcérku mala uloženú na ľavo v maternici presne to som cítila a potom som potratila 3x a vždy som cítila kde sa uhniezdilo 😊

viikkki
Autor odpoveď zmazal
annaarkadjevna
15. okt 2020

@lowndes Vies co, tak skoro urcite nie. Pockam, kym mi bude dva tyzdne meskat. Moj gyn objednava az tak okolo 6-7tt, ked je uz nieco vidiet na utz. Takze tak o dva tyzdne zavolam a predpokladam, ze potom mi daju o tyzden termin 🙂 Samozrejme, keby sa mi nieco nezdalo, pojdem hned ako akutna pacientka 🙂

annaarkadjevna
15. okt 2020

@nella15228 Skor toto si podla mna citila placentu 😉

nella15228
15. okt 2020

@annaarkadjevna môže byť ale cítila som pichanie vždy na jednom mieste tom istom

nikiinka
15. okt 2020

Tie pepino testy maju asi fakt menej farbiva, ciarka silneje, lebo na zaciatku to ledva bolo vidiet ... ale aj tak ta ciarka este nieje uplne identicka s tou druhou.. 2 dni meskania ms

annaarkadjevna
15. okt 2020

@nikiinka A vies presne kedy bola ovulacia? Ak nie, tak si ju mohla mat neskor a tym padom nie je ta ciarka este taka silna 🙈

nikiinka
15. okt 2020

@annaarkadjevna mozno asi hlavne ze tam je 😁 uz si nejdem robit test ani... zavolam rovno dokymu o 2 tyzdne 🙂 30teho som.mala ovu 🙂

lowndes
15. okt 2020

@annaarkadjevna ja som bola dnes na kontrole..zajtra rano idem na krv..hcg...uvidime..v pondelok na obed mam cink za vysledky..ultrazvuk nic este nevidel..

zara1357
15. okt 2020

11dpo pepino test.. no neviem neviem...

nikiinka
15. okt 2020

@zara1357 mne sa tam daco mariii

zara1357
15. okt 2020

@nikiinka aj mne, ale je to take slabeeeee, ze asi nic..

sunny15
15. okt 2020

@zara1357 zatiaľ nič nevidím,ale skús inú značku,Pepino je menej citlivý

sunny15
15. okt 2020

@nikiinka pekne vidno,na inej značke by si mala silnejšiu čiarku,lebo Pepino ma menej farbiva

nikiinka
15. okt 2020

@zara1357 je to pepino ci aky? Pozri moja ciarka aka bola ze nebolo ani vidno a silnie nakoniec pekne
@zara1357

zara1357
15. okt 2020

@nikiinka ano pepino,ale tvoju vidim lepšie ako tu akoze moju 😏

zara1357
15. okt 2020

@sunny15 objednala som si mamatesty,lebo tu v okoli su vypredané ,mali prist zajtra a prisiel mi email,ze az 21 .... Tak som si zbehla so DMka kupit aspon pepino ( ked uz mam tie prsia a bradavky plne divných pocitov)