Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikiinka Mne meska druhy den dnes 🙂
@annaarkadjevna mne zajtra bude druhy denmeskat, no mam len pepino posledny test, a vraj ma slabsie farbivo,ale uvidim zajtra rano 🙂
@niky1141997 ahoj 🙂 ja som na one step mala pravidelne takéto mini čiarky ale nikdy z toho nič nebolo.. Najlepšie bude keď testnes za dva dni a porovnás.. Mne to nikdy nesilnelo ale! Nikdy ma ani neboleli prsia, takže veľa šťastia! ;)
Ja dnes 10dpo... Testy mi zatial neprisli, takže nemam cim testovat. Uz 3den citim prsia tak divno a dnes ma zacalo akoby boliet vľavo v podbrušku. Vcera ma bolela hlava.. tak ak by sa teraz takto nečakane zadarilo bola by to bomba 😸
@annaarkadjevna tak uz oficialne vitaj v klube heh..gratulujem.este raz
Baby MS stále mešká, zajtra chcem skúsiť test, mám aj príznaky(žilky na prsiach a tmavšie bradavky,grganie🤭, únava) no ale k veci je normálne ak som teda náhodou tehu že ma občas pichne v pravom boku? Alebo občas mám také kŕče ako na MS, nespinim ani nič podobné ☹️
@viikkki áno, je to oki, to ti vajecnik produkuje progesterón, tak mi bolo vysvetlené. Opravte ma, ak sa mylim
@miminkanase aha dobre ďakujem 😊
@annaarkadjevna kedy pojdes na gyn??
@viikkki ja som dcérku mala uloženú na ľavo v maternici presne to som cítila a potom som potratila 3x a vždy som cítila kde sa uhniezdilo 😊
@lowndes Vies co, tak skoro urcite nie. Pockam, kym mi bude dva tyzdne meskat. Moj gyn objednava az tak okolo 6-7tt, ked je uz nieco vidiet na utz. Takze tak o dva tyzdne zavolam a predpokladam, ze potom mi daju o tyzden termin 🙂 Samozrejme, keby sa mi nieco nezdalo, pojdem hned ako akutna pacientka 🙂
@nella15228 Skor toto si podla mna citila placentu 😉
@annaarkadjevna môže byť ale cítila som pichanie vždy na jednom mieste tom istom
@nikiinka A vies presne kedy bola ovulacia? Ak nie, tak si ju mohla mat neskor a tym padom nie je ta ciarka este taka silna 🙈
@annaarkadjevna mozno asi hlavne ze tam je 😁 uz si nejdem robit test ani... zavolam rovno dokymu o 2 tyzdne 🙂 30teho som.mala ovu 🙂
@annaarkadjevna ja som bola dnes na kontrole..zajtra rano idem na krv..hcg...uvidime..v pondelok na obed mam cink za vysledky..ultrazvuk nic este nevidel..

@annaarkadjevna paradne stmavli gratulujem 👍