icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

annaarkadjevna
15. okt 2020

@lowndes To je jasne, ved to babo je velke asi ako zrniecko maku....

annaarkadjevna
15. okt 2020

@zara1357 Treba ten mamatest, omnoho lepsi je...

zara1357
15. okt 2020

@annaarkadjevna dufam,ze mi pridu a to uz budem 1 den mrchy - mozno aj meskajucej

lowndes
15. okt 2020

@annaarkadjevna dufam ze krv to potvrdi..uz netestujem..naposledy predvcerom a tam uz boli brutal ruzove // tak snad vsetko je ok..🙏

sunny15
15. okt 2020

@zara1357 ja objednávam z gs ka a vždy prídu o dva dni,aj keď napr.objednam v nedeľu tak v utorok to už mam doma a su relatívne lacnejší ako napr.dr.max

anka52
15. okt 2020

Babenky drzte my palce doktor my potvrdil graviditu som uz 6 tyzdni.

simik7192
15. okt 2020

Ahojte, tak sa k vám pridávam aj ja tento cyklus asi zas nič.. Ms prišla po meskani na 51dc a je taká slabšia 🤔 test som robila asi týžden do zadu a nič neukázalo, tak z tehu nič 😕 ďalší cyklus predomnou 😥 pred mesiacom a pol som brala infolic combi, pula čaj alchymilku a brala gynex a takto mi to asi oddialilo ms 🙁

lowndes
15. okt 2020

@anka52 super gratulujem..a uz aj videl nieci??mns este nic tak mi vezme krv..tak asi som este neni v 6tt ako ty..kedy sa to da vidiet ??

pavla137
15. okt 2020

ahojte. čo sa tyka čiarok, tak tie vam nielenže nemusia silniet, ale dokonca iny test nemusi ciarku vobec zobrazit, alebo dalsie dni može čiarka slabnut. ja som tehotná asi v 7tt zatial, test som si robila hneď po ovulacii a ps samozrejme a schvalne som si robila test kazdy den. naozaj sa mi ukazala druhá čiarka až na siedmy den slabá ako duch, bol to pepino test. tie mam inak najradsej, aj pri prvom tehotenstve mi to on potvrdil najrychejsie.bola slaba ale bol to duch ...skratka mna nič nepresvedči o tom, že zena neciti ked je tehotna. ja som to vedela. nakupila som si asi tri značky.pepino, potom take ružové a fialove balenie a vlastne ešte také z lieky24.sk odtial objednavam aj nutrilon pre staršiu dceru,lebo nedojčim.no a naspat k teme- trošku silnejsia ciarka, ktorej uverila aj manžel, lebo ju nemusel "hľadať" bola v 10dni po ovulacii, resp. ps.medzitým sa ale farba lišila, drahsie testy mi neukazovali lepšie...schvalne som si chcela spravit takýto "velký test testov a času, kedy merat". držim vam palce, užasna poradňa je BOCIAN, obcianske združenie, ktoré vedie užasná žena. treba vedieť o svojom reprodukčnom zdraví čo najviac. a držte palce aj mne ..majte sa

annaarkadjevna
15. okt 2020

@simik7192 Ak mas taketo dlhe cykly, daj sa vystrit, ci nemas PCOS. To je zakladny priznak.

annaarkadjevna
15. okt 2020

@lowndes V 5-6tt moze vidiet dutinku, niekedy nieco male v nej. Ale az okolo 7-8tt je akcia ❤️ a ta je dolezita. Lebo ta dutinka moze byt hocikedy prazdna, akcia srdca sa neobjavi atd. Preto nechcu niektori lekari (vratane toho mojho) robit tak skoro utz, lebo zbytocne vystresuju zenu, ze nebije srdce alebo je dutinka prazdna. Ak nevies na 100% kedy bola ovu, a to mozes vediet len ak si bola na folikulometerii, vzdy tam moze byt par dni rozdiel oproti oficialnemu datumu a potom vzniknu take nalezy na utz. Moj dr napr ani nedava este v 8tt obrazok, lebo je tam len taka gulka, na ktorej on najde srdce. Takze zbytocne to neries, aj ti silneju testy, babo je v maternici, ak nemas ozaj velke bolesti, tak je na 99% vsetko v poriadku. Uzivaj si toto obdobie. Ver mi, viem o com hovorim. Ja som pri oboch svojich tehotenstvach tlacila cas dopredu a to obdobie je ozaj kratke. A vzdy ked skoncilo, bolo mi smutno, ze som si ho neucila viac. Ja teraz idem len testovat a poriadne si uzit ten moment, ked sa tam zjavi ta druha ciarka 😍 a takto si budem uzivat kazdy moment a nebudem sa ponahlat... lebo tehotenstvom nic nekonci, ale zacina a to obdobie je tak strasne narocne a krasne zaroven... ale ine.

simik7192
16. okt 2020

@annaarkadjevna ja práveže také dlhé cykly nemám to bolo po prvý krát 🤔 stále mám tak 28,29,30

annaarkadjevna
16. okt 2020

Uz je skoro rovnaka ako kontrolna 😍 ❤️ 😍 ❤️

zara1357
16. okt 2020

Tak som spravila dnes 12dpo z ranneho pepino,takze asi starnem do krásy 😸
Každopádne držím palce Vám ostatným

annaarkadjevna
16. okt 2020

@zara1357 Ale mne sa tam nieco mari 🤔🤔🤔

zara1357
16. okt 2020

@annaarkadjevna spodny je dnešný,aj ja by som tam nieco videla, ale sa mi to nezda do ružova,skor do šeda,takze to bude kanlik.

annaarkadjevna
16. okt 2020

@zara1357 Hej no, mas pravdu, ze skor sede to je 🤔🤔 A si presne 12dpo? Ci len odhadujes?

zara1357
16. okt 2020

@annaarkadjevna podľa aplikácie som pozrela kedy bola ovulácia ... No veď uvidím,ci pride mrcha 20teho..
Každopádne, posledný krát sa mohlo zadarit,lebo by som už ďalší mesiac nestihla retazovy pôrod

heliet
16. okt 2020

@zara1357 počkaj kým vyschne, ako sa bude javiť.

zara1357
16. okt 2020

@heliet tieto ehm.. čiarky boli v limite, po limite sa odčítať nemá 😏

annaarkadjevna
16. okt 2020

@zara1357 Ano, ale ked to odfotis 2min po tom, ako test nasiakol, tak ta ciarka nebude taka silna. Tento moj dnesny bol jedna velka machula 2min po nasiaknuti, nebola tam ani kontrolna ciarka... a 10min po nasiaknuti krasne dve. Takze ano, po limite sa nema, ale je 10 a viac minut.

martusianka78
16. okt 2020

@zara1357 mne sa tam voľačo marí dušik 🍀

zara1357
16. okt 2020

@annaarkadjevna po limite ich bolo "vidno" ako na foto ešte

zara1357
16. okt 2020

@martusianka78 ďakujem za pozitívnu energiu

evita1233
Autor odpoveď zmazal
lienka3110
Autor odpoveď zmazal
heliet
16. okt 2020

@zara1357 ja to viem, ale aj čiarka na pepine, ak je veľmi slabá, nemusí ukázať riadne farbu, keď je test ešte vlhký. A po uschnutí uvidíš či je do ružova alebo nie. V každom prípade, mne pepino nikdy neduchoval. Ukazoval mi vždy iba vtedy, ak som bola tehu. No, držím palce. Kedy máš mať ms?

zara1357
16. okt 2020

@heliet 20teho má prísť ,ak bude meškať spravím opäť test

lowndes
16. okt 2020

@annaarkadjevna dakujem za tvoju reakciu..no zobral mi krv a v pondelok bude vysledok..ale testy uz riadne //..len som dufala ze uz mozno bodku uvidí...ale pockam si teda este 1-2tyzdne..🥰 vsak co ine mi aj zostava vsakže 🤩

annaarkadjevna
16. okt 2020

@lowndes Teraz ta caka dlhe obdobie cakania 😁 😍