Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 ahoj sem tam sledujem toto for a diskusie a nedávno som si všimla ak som si dobre všimla ze si mala Pozitovmy testik po dlhej dobe je to pravda? Chcem sa len spýtať ak môžem ci sa zadarilo prirodzene alebo ste skúsili nejakévitamíny. Tiež sa dlhšie snažíme o druhé a zatiaľ bez úspechu..
@beruska1108 ahoj,nie som si istá či si si ma nepomýlila s niekým?my chceme druhé,ale snažíme sa asi pol roka,raz sa aj zadarilo ale bolo to biochemko.
@sunny15 nepomylila len som nedávno zajliadla fotku kde si mala ducha na teste viditeľného teda dúfam ze si to bola ty 😬 a už som to ďalej nesledovala bola som v tom ze sa zadarilo
Prepáč ak som otravovala a držím palce aby nám to obom vyšlo tiež ťaháme už skoro pol roka 🙈
@beruska1108 v pohode 😊to je možné,že si videla ducha, na maxovi,ale to boli také 2testy a potom nič z toho nebolo,a v lete som mala biochemko,boli pozitívne testy ale slabo,potom zosilneli pekne na deň ms a bum nakoniec to prišlo , taktiež v marci som mala hematóm takže asi biochemické bolo tak povedal dr😌ale pol roka nie je veľa,rok je u zdravých partnerov úplne v norme.Len sme netrpezlivé,tento mesiac sa ani nesnažíme nakoľko som úplne bola chorá počas ovulky aj pred🤦😒ale nevadí ďalší mesiac to istí,koľko ma tvoje prvé dieťa?
@sunny15 to mi je ľúto ze biochemické.. Ja som nemala ešte ani raz pozitívny odkedy sa snažíme. Veru som nedočkava lebo mam dve kamošky jedna otehotnela hneď na prvú supu a hneď aj dvojky a druhwj sa to podarilo teraz na druhy mesiac len pkdl ovu testov tak som si myslela ze aj n sa hneď Zadari.. Mojaa ma 4 roky a už by chcela súrodenca veľmi
@beruska1108 🤗neboj podarí sa,mne sa podarilo pred rokmi najprv na 3krat ale potrat,potom ďalšie snaženie na 4.cyklus to bolo biochemko a na tretí krát po 6mesiacoch sa nám zadaril synček.Je to individuálne,ale určite sa zadarí 😍
@sunny15 dakujem za povzbudenie 🥰 stále verím ze sa Zadari ešte do konca roka 💪
@annaarkadjevna informuj ma ako sa citiš...uvedomujes si to pri cinnostiach ze si tehu alebo zives akoby ani nic?mozno blbe otazky, ale ja to vnimam od zaciatku testovania a bol iba duch🤗😜 som taky ,,poserko" aby vsetko bolo ok...robila som test, pre kontrolu ci uz su silne alebo nevybledli..ale nastastie uz take silne ciarky ako kontrolne..tak hadam dobre sa zavrtalo a uz sa ma nepustí. .🥰
@annaarkadjevna a este otazočka🙂 citala som ze ak bol sex pred ovu bude to dievcatko, co v mojom pripade tak bolo...veriš na take?? ☺️
@beruska1108 🥰však jasné treba byť pozitívne naladený,nám sa. Malý zadaril na Vianoce presne. 24.teho som mala ovulku😁
@lowndes Ahoj 🙂 Ja to zatial nejak neriesim 😁 Nemam totiz ziadne priznaky, takze zijem normalne. Mam dve male deti, takze sa nezastavim. Po veceroch cvicim jogu, ale rozmyslam, ze uz si najdem nejaku tehotensku 😀 Ale do 3.mes, kym nemam nejake brucho, by to malo byt v pohode. Snazim sa mysliet pozitivne, mam za sebou dve uspesne, bezproblemove tehotenstva, tak dufam, ze aj toto tretie bude bezproblemove 🙂 Snazim sa byt pozitivna a nemysliet na to zle 🙂 Ale samozrejme, este sme to nikomu nepovedali, pre istotu pockame do 12tt a velkej kontroly 🙂
Co sa tyka tych povier, ja tomu neverim, nakolko poznam pary, ktore boli na inseminacii a maju dievca. Podla mna je to cista nahoda 🙂 Ale dufam v dievcatko, nakolko mam doma dvoch chlapcov 🙂
Ahojtee baby kolko dpo vam ukazalo prveho dusika?
@sewie 9 -10 dpo
@sewie 11DPO
@annaarkadjevna dakujem za odpoved..tak snad bude dievcatko aby ste to doma mali pestre..heh..🤗
@prskavka2223 ahoj,je tam kanalik,ale predpokladám že je to intimed,ten vyhoď do koša a kúp si v lekárni test.Ten je 25kovy a robí každému také falošné výsledky,dá sa mu veriť len ak sú 2ruzove čiarky a ostatné testy sú pozitívne tiež.Ked už z drogérie tak radšej Pepino (ten má ale malo farbiva)
@sunny15 dakujeeeem za radu, tak skusim kupit iny test, ja sa v nich moc nevyznam, chytila som v drogiske prvy co bol pri ruke 🙂
@prskavka2223 😁fakt skús v lekárni,tie testy sú citlivejšie 😉 už ti mešká?
@sunny15 zajtra mam dostat, ale citim sa velmi zvlastne uz asi 7dni....stale ma picha a tak taha v podbrusku a bolesti na MS uz mam asi tyzden. Mozno je to len PMS, ale nikdy ho nemavam takyto silny teda....v kazdom pripade uvidim, mozno to ma suvis aj stym, ze tento mesiac som vynechala vitaminy co beriem a takto mi to rozhadzalo trosku. 🙂
@prskavka2223 ja som na takom teste mala peknu ruzovu ciarku a iny test biely
@prskavka2223 Nieco sa mi tam crta 😊
@lowndes Dakujeme. Ty ides dnes k lekarovi? Uz si bola? 😊
Žienky 👋 zajtra ma prísť mrcha, dnes som sa zobudila s pocitom akoby som zjedla klince a v podstate to este stále cítim v ústach taký kov-pfuj 🤤 a objavil sa u mna biely výtok (ale nie mykóza) tak som sama zvedavá, co tie hormóny v mojom tele si robia...

@lowndes Ahoj mne dr robil usg v 4+0 v deň očakávanej mrchy a už videl gest.vak,sám sa čudoval lebo v taký čas ešte nič nevidno až okolo 5+0,ale no u mňa bolo vidno, bohužiaľ ešte v ten deň prišla ms,takze som mala biochemko,ale normálne vidno bodku v 5+0 a v 6+0 je možné zachytiť srdce bábätka☺️