Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terressa ano ten prvy je mamatest a ten druhy woman secret
@misha666 viac ako mamatest duchuje už len pepino 😖
@simonkazga pepino ma uz nove testy...nie stymi sirokymi pasikmi...mne neduchoval ani raz...a ked ukazal tak to bola pravda...
Ale zeby som mala na troch kanalik...ja neviem, predtym som nikdy nepostrehla ani kanalik, ubija ma toto cakanie :/
@mimka11 na niektorých testoch buď počas schnutia alebo aj po pekne vidno miesto, kde by mala byť testovacia čiarka... jednoducho to farbivo presvitá. Ale je to sivé (nie ružové), väčšinou tú "čiarku" vidno len z určitého uhla alebo je tenšia ako kontrolná. Ale v žiadnom prípade to nie je pozitívny test.
@mimka11 tak mne sa toto vidí s ružovým nádychom 😀 Záleží od toho, ktorý deň cyklu si a odpoveď, či to je alebo nie je len kanálik dostaneš za dva dni od tohto testu, to už musí byť pekne viditeľná čiarka, pokiaľ je toto duch z hcg a hcg bude stúpať 🙂
Ale podľa mňa na tvojej fotke je pekný duch 😉 No držím palec 😉

@terressa toto zistis az o par dni. Ak nepride MS, testni a uvidis. Inak nikto tu asi nie je vestec, aby vedel ci si tehu alebo nie. Drzim palce.