icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lavinis
1. feb 2015

@terressa toto zistis az o par dni. Ak nepride MS, testni a uvidis. Inak nikto tu asi nie je vestec, aby vedel ci si tehu alebo nie. Drzim palce.

misha666
1. feb 2015

@terressa kup si pepino...mamatest duchuje jedna radost...

22lucina22
1. feb 2015

@terressa ano ten prvy je mamatest a ten druhy woman secret

simonkazga
1. feb 2015

@misha666 viac ako mamatest duchuje už len pepino 😖

laauraa
1. feb 2015

@bosoriak, @red_kika, @veronikax, @petra212, @misha666, @reva6 Tak ahojte dievcata, test som si uz nerobila lebo dnees rano ma boello brucho ako pri ms, a mam taky stredne husty hnedy vytok tak asi uz pride ms :( takze mne mna to tymto konci :( :( drzte sa a dakujem za vsetko

dominia
1. feb 2015

Ženy teraz som sa testla..vidite niečo?

misha666
1. feb 2015

@simonkazga pepino ma uz nove testy...nie stymi sirokymi pasikmi...mne neduchoval ani raz...a ked ukazal tak to bola pravda...

petra212
2. feb 2015

@laauraa
no veď uvidíš ako teda bude, v kažom prípade, nový cyklus, nová nádej 😉

piacere
2. feb 2015

@dominia vidno vidno, ale pri týchto duchoch (mne osobne to príde ako kanálik) je veľmi ťažko posúdiť, či je to skutočne pozitívne alebo preráža kanálik testovacej čiarky. Múdrejšia budeš za dva dni 🙂

dominia
2. feb 2015

Ale zeby som mala na troch kanalik...ja neviem, predtym som nikdy nepostrehla ani kanalik, ubija ma toto cakanie :/

klaudia84
2. feb 2015

@dominia ahoj,aj ja som nasla na teste duch,neviem co si mam o tom mysliet.dnes rano som si spravila další a vízera podobne ako vcera,mozno trosulinku tmavsi

mimka11
2. feb 2015

@piacere ako to myslis ze kanalik??

mimka11
2. feb 2015

@laviwnis aky kanalik ???

piacere
2. feb 2015

@mimka11 na niektorých testoch buď počas schnutia alebo aj po pekne vidno miesto, kde by mala byť testovacia čiarka... jednoducho to farbivo presvitá. Ale je to sivé (nie ružové), väčšinou tú "čiarku" vidno len z určitého uhla alebo je tenšia ako kontrolná. Ale v žiadnom prípade to nie je pozitívny test.

mimka11
2. feb 2015

@piacere ze toto je kanalik ano??a nie poz.testik

piacere
2. feb 2015

@mimka11 tak mne sa toto vidí s ružovým nádychom 😀 Záleží od toho, ktorý deň cyklu si a odpoveď, či to je alebo nie je len kanálik dostaneš za dva dni od tohto testu, to už musí byť pekne viditeľná čiarka, pokiaľ je toto duch z hcg a hcg bude stúpať 🙂
Ale podľa mňa na tvojej fotke je pekný duch 😉 No držím palec 😉

petra212
2. feb 2015

@mimka11
ty máš tú druhú čiarku ružovú a nevyzerá byť úzka,
takže podľa mňa to kanálik nebude
ďalšie dni ukážu

lina129
2. feb 2015

@dominia ahoj, ja mam takyto isty Mamatest... neviem, ci je to kanalik, ci co... ako si to dala do toho negativu? Kolky DC si?

mimka11
2. feb 2015

@piacere dakujem krasne moja...4 by som mala dostat menzes a vcera som si robila rano testik a vysledok vid foto 🙂

mimka11
2. feb 2015

@petra212 1.2 cize vcera rano som si robila test a toto mi vyslo a 4.2 by som mala dostat menzes. .tak uvidime aj ked sem tam mam bolesti v podbrusku ako keby na menzes nooo ka zvedava

mimka11
2. feb 2015

@petra212 1.2 cize vcera rano som si robila test a toto mi vyslo a 4.2 by som mala dostat menzes. .tak uvidime aj ked sem tam mam bolesti v podbrusku ako keby na menzes nooo ja zvedava

piacere
2. feb 2015

@mimka11 oo, tak to je na taký deň cyklu veľmi slušný test 😉 Zajtra bude pekne pozitívny podľa mňa 😀

klaudia84
2. feb 2015

baby co vy ta no,vyzera to dobre?

piacere
2. feb 2015

@klaudia84 veru vyzerá 🙂

petra212
2. feb 2015

@mimka11
tiež súhlasím s @piacere a myslím, že zajtra budeš mať krásnu druhú čiarku

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 kedy mas dostat mrchu???

klaudia84
2. feb 2015

@mimka11 ja som po ivf 9 den

mimka11
2. feb 2015

@petra212 pockam do 4 a spravym si ranooo teda toho 4 co odporucujes 🙂??

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 mas krasne viditelne kolajnicky.....lepsie nez ja :(

klaudia84
2. feb 2015

@mimka11 to fakt?a ja sa tak bojím,so si myslela,ze si namišlam,ze tam ani nic neni