Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna hcg 300..cize zaciatok tehu..zajtra mam prist opat na krv ci to stupa alebo nie..a ci uz bude vidno nieco..bojim sa ..myslis ze ked piatok nebolo nic vidiet tak zajtra uz by mohlo??strasne sa bojim
@lowndes Fuuuha, toto ja vobec netusim. Ja som vzdy zazila iba to, co som pisala. Objednana na 6-7tt, ked uz bolo viac-menej jasne, ze daco uvidi. Povedal vzdy, ze je tam babatko cca 4 tyzdnove, pogratuloval a sestricka vypisala knizku. Videli sme sa potom v 12tt a tam uz mi krasne ukazal babatko. Toto je podla mna otrasny postup, kedy si ty akurat v strese a to ti vobec ale ze vobec neprospieva. Vsetko ma svoj cas a v tehotenstve treba trpezlivo a hlavne v POKOJI cakat. Lebo aj keby nebolo nic vidno, este stale to nic neznamena. Napr moj prvy syncek bol v 12tt malicky, bol iba akoby 10tyznodvy. Lekar ma vtedt zavolal na utz kazde tri dni v priebehu dvoch tyzdnov. Chcel mat istotu, ci sa vyvija dobre. V 14tt bol akoby 12tt atd. Nakoniec sa aj narodil o 11 dni neskor ako som mala termin. To znamena, ze na zaciatku tehu, keby robil utz v 5tt by asi nevidel totalne nic. A zbytocne by ma stresoval, lebo by to fakt nic neznamenalo. (Syn je doteraz “mensi” chudsi, proste je mensieho vzrastu 🙂 )
Čaute baby robila som si pred cca 4dnami test bola tam druhá čiarka o 2 dni silnejšia tak som sa tešila že keď pred tým nič neukázalo že bola len neskôr ovu, merala som si aj BT stále sa držala na 36,9 a včera večer klesla na 36,6 a ráno 36,1 😞no a dnes po 10dnovom meškani prišla MS najprv to začalo len hnedým špinenim a už krvacam takže asi biochemko nevadí ideme ďalej, ale neviete poradit ako sa cez to preniesť strašne depky ma chytajú 😓
@viikkki Och, to je mi velmi luto 😢😢 Drzim ti palce v novom cykle. Mne na depresie pomaha aktivna cinnost - doma nieco urobim, upracem, upeciem, idem na predhadzku, pripadne si zacvicim jogu... Najhorsie je sediet na gauci a pozerat telku - cumiet do blba. Pripadne si chod kupit nieco pekne, dopraj si a potes sa 🙂 Niekedy este pomaha vsetko niekomu povedat, alebo to napisat na papier, pomenovat svoje pocity. Aj to prinesie pocit ulavy... 🙂
@viikkki 😔mne pomohlo len poplakat si,až kým to šlo,proste emócie museli von,potom hlavu hore a stále niečo robiť, vymýšľať programy atď.niekto sa NATO vykašle a nerieši ďalšie snaženie sa a pomôže mu to ale ja som sa takto vypnúť nevedela,ani po potrate ani po biochemickom 🤨ale mala som stále väčšiu túžbu mať bábo,takže vždy som chytila druhý dych a hor sa NATO,no a potom sa zadarilo 😁nezufaj je nás tu viac ktoré s tým bojujeme a chápeme ťa.
@sunny15 áno su s lekarny dr max 🙄 no ja som skúsila aj dnes ale bolo negatívny menzes mi príde v sobotu ale už 4den cítim pod bruchom taky zlý pocit ako nutkanie alebo čo neviem aj na ľavej strane pobolievalo a vytok nemám žiadny akurát dnes trošku cítila som sa byť akoby mokrá ale nič žiadny vytok
@annaarkadjevna
@sunny15
@mirkasan
Dakujem vám babule ☹️rozhodli sme sa s mužom že to necháme už tak a budeme sa venovať viac sebe a nebudeme stále myslieť na bábätko, a bude ako ma byt už nemám ani ja energiu stále len čakať meriat testovať ide to na hlavu 😓🤦♀️ako zákon schválnosti včera u mňa bola sestra a vyplakavala že je tehotná druhý krát neplánovane 😒co by som ja za to dala ach 😕... Každopádne asi tu dlhšie nebudem, keď sa zadarí napíšem 😊vám ostatným naďalej držím palčeky aby ste si už tento cyklus našli krásne // čiarky 🥰❤️
@annaarkadjevna ja som si inak aj myslela ze nakoniec budeme spolu v junovkach 😅nevadí 🙃držím palce aby bolo všetko v poriadku 😊🍀
@viikkki Skoda 😔 Dakujem ti za prianie 😘 A drzim palce, vacsinou toto vykaslanie sa na to, je klucom k uspechu ❤️
@sewie aj ja vidím!✊🏻

Z mojho ducha taketo kolajnice 😁