Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna tak ja podla lekara 5+0 vak vidno na ultz. a tiez stvrtok opat na kontrolu..🙂🙏
Mala som posledný test, tak ja ze urobim ze aka je ciarocka, tak evidentne je silnejsia ako ta na pravo 😁 2.11 idem.k dr. Aby to potvrdil, ale kolajnice nasvedcuju tomu ze fazulka prospieva 🙏🙏🙏 tak dufam, dakujem za rady, za vsetko ❤ ked ste mi boli oporou ked som si nasla dusika na teste 🙂 dakujem este raz 😘
@viikkki Ja som to akurát dostala 🙁😔 verila som trochu že už to môže byť. A zase och och
@ariana195195 to mi je ľúto 😞raz sa vám to určite podarí 🙏🍀
@jjjjjjanuska skús rozobrať bude lepšie vidno
Baby ja som teraz totálne vystresovana 😢neviem možno je to len blbosť... Nechcela som sa k tomu vracať ale googlila som co spôsobuje biochemické tehotenstvo bolo tam aj abnormálne delenie buniek embrya, 3 dní predtým ako som začala spinit som si kúpila kyselinu listovú ktorá podporuje aj delenie buniek, myslite si ze to mohlo byt aj kvôli tomu, dávam si to teraz za vinu strašne mi je to ľúto 😢😞

@sunny15 ahoj mno skúsila som aj dnes ráno menzes mám dostať zajtra 🙄