Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mne už mešká ms 9 deň a test mi ešte ukazuje negativny myslíte si že je skoro na testovanie ? Este 26.10 som si robila ovulacny test a ten bol pozitivny a ms mi mala dojst 28.10.a stále nič :(
Baby mne a totálne rozhadzak cyklus ja vôbec neviem co sa to deje 🤦♀️minulý mesiac mi meškali 10 dní no ved to bolo to biochemické a teraz prišli asi o 10 dní skôr (nieje to MS ale len také špinenie trochu krvy stačia mi intimky už 3ti deň 🙄) mam ist na gyndu nech mi dá niečo na úpravu cyklu ci sa to upraví samé?
@viikkki no mala som neustále každý mesiac špinenie počas ovulky a potom pár dní po ovulke tiež a pred ms tiež ,čiže aj 3krat počas cyklu som spinila a potom prišla ms,skrátil sa mi cyklus z 28 DC na 25-26dc.Lekar nič nenašiel,vraj to sa stáva 😡potom
Prišiel mesiac keď som krvácala celý mesiac takmer,to bolo to biochemko s tým hematómom,hrozilo mi aj čistenie,ak by po ms krvácanie neustalo alebo by bolo abnormálne silné, našťastie ms bola riadna a potom sa to samé upravilo🤨na kontrole bolo všetko ok.alr dal mi dr.duphaston aj agnucaston na úpravu cyklu,ale nebrala som to lebo samé sa to napravilo

@anka52 baby moja rada k babetku toto my pomohlo otehotniet a uzivala som to jeden mesiac vela rokou som nemohla otehotniet a toto som si kupila uzivala a podarilo viem pisete vela tu ze sa nedari a preto vam chcem poradiť