icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

anka52
4. nov 2020

@anka52 baby moja rada k babetku toto my pomohlo otehotniet a uzivala som to jeden mesiac vela rokou som nemohla otehotniet a toto som si kupila uzivala a podarilo viem pisete vela tu ze sa nedari a preto vam chcem poradiť

viikkki
4. nov 2020

@laska07 pred ovulkou áno potom už viackrat

anka52
4. nov 2020

@lowndes ano som uz 9 tyzdni rastieme

anka52
4. nov 2020

@lowndes mne to ukazalo 5 tyzdni a teraz idem na kontolu 11 a uz budem vydiet aj babo

daniela2227
5. nov 2020

@spiruanka @sunny15 ďakujem veľmi pekne 😘

laska07
5. nov 2020

@viikkki podla mňa sa zadarilo.Kedy máš dostať MS?

viikkki
5. nov 2020

@laska07 až za 10 dní 😅

sunny15
5. nov 2020

@viikkki ahoj😁no tak ja som mala pri prvom tehotenstve kvapku hnedého výroku ale na 5dpo

sunny15
5. nov 2020

@viikkki a v podstate aj v marci ale to som krvácala slabo a spinila od 4dpo až do menzesu ale tam bol hematóm a preto tehotenstvo nemalo šancu pokračovať,čiže lekár zhodnotil ako biochemické

sunny15
5. nov 2020

@viikkki a v podstate aj v marci ale to som krvácala slabo a spinila od 4dpo až do menzesu ale tam bol hematóm a preto tehotenstvo nemalo šancu pokračovať,čiže lekár zhodnotil ako biochemické

laska07
5. nov 2020

@viikkki jaj tak to máš ešte čas na testovanie.Držím palce.

viikkki
5. nov 2020

@laska07 ďakujem 😊

viikkki
5. nov 2020

@sunny15 ved uvidím ako to dopadne 💁‍♀️... Aha tak to mi je ľúto 😕

sunny15
5. nov 2020

@viikkki 🤗 držím palce ✊

dadus841
5. nov 2020

Mne už mešká ms 9 deň a test mi ešte ukazuje negativny myslíte si že je skoro na testovanie ? Este 26.10 som si robila ovulacny test a ten bol pozitivny a ms mi mala dojst 28.10.a stále nič :(

viikkki
5. nov 2020

@dadus841 posunul sa ti cyklus mala si neskôr ovulaciu takže ak ste sa aj v tedy snažili môžeš byť tehotna ale test ti ešte neukázal alebo nemusíš a MS ti príde až neskôr.... Skus si spraviť test o týždeň

viikkki
5. nov 2020

@sunny15 ďakujem ❤️

dadus841
5. nov 2020

@viikkki vsak to ze tie dni sme sa snažili tak dúfam ze daco s toho bude aj keď ešte test nic neukazuje

viikkki
Autor odpoveď zmazal
viikkki
6. nov 2020

Baby mne a totálne rozhadzak cyklus ja vôbec neviem co sa to deje 🤦‍♀️minulý mesiac mi meškali 10 dní no ved to bolo to biochemické a teraz prišli asi o 10 dní skôr (nieje to MS ale len také špinenie trochu krvy stačia mi intimky už 3ti deň 🙄) mam ist na gyndu nech mi dá niečo na úpravu cyklu ci sa to upraví samé?

sunny15
7. nov 2020

@viikkki zlatik mala som to isté minulého roku,nikdy som nemala problém s cyklom,od mojich 11tich som mala pravidelny cyklus a len teraz sa pokašľal

viikkki
7. nov 2020

@sunny15 a napravilo sa ti to ci stále to máš takéto rozhádzané? 😞Takže toto špinenie mam považovať za MS ?... Ja som dnes aj skúsila testnut a vybehla druhá slabá ružová ale po zaschnutí ju nevidno takže asi nič 😅nevadí

sunny15
7. nov 2020

@viikkki no mala som neustále každý mesiac špinenie počas ovulky a potom pár dní po ovulke tiež a pred ms tiež ,čiže aj 3krat počas cyklu som spinila a potom prišla ms,skrátil sa mi cyklus z 28 DC na 25-26dc.Lekar nič nenašiel,vraj to sa stáva 😡potom
Prišiel mesiac keď som krvácala celý mesiac takmer,to bolo to biochemko s tým hematómom,hrozilo mi aj čistenie,ak by po ms krvácanie neustalo alebo by bolo abnormálne silné, našťastie ms bola riadna a potom sa to samé upravilo🤨na kontrole bolo všetko ok.alr dal mi dr.duphaston aj agnucaston na úpravu cyklu,ale nebrala som to lebo samé sa to napravilo

rebeca40
7. nov 2020

@viikkki zapojim sa sem ja som tak spinila pri zahniezďovani test v tedy neg.a o 3 dni poz 😁

viikkki
7. nov 2020

@rebeca40 ďakujem za odpoveď 😊ale až 3 dní nieje to veľa? No dnes som už len ráno spinila teraz už nič ale neviem teda 🤷‍♀️mne dnes vybehla druhá ružová čiarka na teste ale keď test zaschol aj čiarka zmizla alebo ju len veelmi slabucko vidieť

sunny15
7. nov 2020

@viikkki aký test si použila?

viikkki
7. nov 2020

@sunny15 top test

sunny15
7. nov 2020

@viikkki hmmm tak tie zvykli urobiť toto, najprv sa zdá že bude čiarka a nakoniec sa farba rozpije a zmizne🤔ale čo ty vieš možno to bude uhniezdenie

viikkki
7. nov 2020

@sunny15 neviem no ona tam bola aj keď sa už farba dostala úplne nakoniec a ešte nejakých 10 minút ale ved keď sa to nepodarilo nevadí 🙏😊

heryteri
Autor odpoveď zmazal