Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@beruska1108 áno samozrejme
@beruska1108 10 DPO je strasne skoro testovat.Počkaj minimalne 2-3dni.Ja som testovala 13DPO a mala som biely testík.Potom som skúsila 15DPO a uz bola slabá čiarka.Držím palce.
@laska07 aj si mala ten 13 DPO nejake priznaky?
@kukadielko nie vobec az nejaké 3-4 dni keď mi meškala tak ma bolel spodok brucha.Ale iná bolesť ako pri MS.Týždeň na to už aj citlivé prsníky.
@ancovicka21a ahoj no ako sa darí 🤗 už sa to kráti 😁
@sunny15 takto 😊 28tt..uz nech je február,neviem sa dočkať 😍
@ancovicka21a oooooch moja ❤️❤️❤️❤️rastieeees ❤️teším sa
Už vieš čo to bude??
Ja už som zbalena do pôrodnice 🙂
Už čakáme kedy to príde.. . Pretože mávam bolesti a mam aj takého tusaka, myslím ze bude skôr.
@ancovicka21a supeeer, krásne napredujete❤️😍a ináč ako to znàšaš?
@elizabeth_eli123 Ahoooj aj ty sa pochval,ako sa máš?❤️
@123vika ❤❤❤
@ancovicka21a wau krasne rastie brusko 🙂 a ako sa citis?
@sunny15 a Ty ako co nove?
My tiez sa pomaly ale isto blizime ku koncu sice este mesiac a pol. Ako cele snazenie o babo komplikovane tak aj tehotenstvo s komplikaciami. Este len som sa vratila z nemocnice. Nase babo nechcelo rast :( ale chvalabohu sme sa posunuli trosku. Aj ked je stale malinka 😥 na dany svoj tyzden. Zaostavame nejake 2 az 3 tyzdne. Zajtra poradna tak som zvedava co povie ci sa nieco zmenilo po prepusteni z nemocnice.

Ahojte dnes som 10dpo a testik bol biely.. Je ešte šanca žeby sa ciarka ukázala?