Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika
@ancovicka21a jasne ja sa snazim hlavne pozitivne 🥰❤myslieť
@sunny15 Všetko bolo ok, ozvy aj prietoky vsetko v poriadku, nechapali prečo nepriberala. O tyzden znova poradňa. Malinka narástla 🥰 ale je stale malinka. Že musím vydržať do 37tt a potom môžem rodiť.
@elizabeth_eli123 to bude dobré neboj,mne tiež povedali v 36tt že je malý,nebude mať v 40tt ani 3kg, no a nakoniec som rodila o 2tyzdne NATO a v 38tt mal 3500,takže usg sa mýlil,
@sunny15 my mame len 1775g a 34+0 tt ze u nas ani nehrozi vraj aby mala viac ze max do 3kg ak vydrzime do konca
Dievčatá co poviete na hodnotu AMH 1,83 (25 rokov)
@sunny15 za nič, budem sa za všetky snažilky zo srdca modliť. 🙏 🙂 Dr.max vyzerá pofiderne,ale beriem ho ako negatívny,tak snáď ozaj nič. 🙂
Držte sa tu ženy! Veľa na vás myslím a držím palce každej jednej! A tie, ktoré ste pred pôrodom želám veľa sily 🙂
@timina22_09 Max vyzerá pofiderne vždy 🤭no vidíš ☺️
@elizabeth_eli123 to bude dobré ❤️budem na vás myslieť
@sunny15 a Ty ako v akej si faze?
@elizabeth_eli123 tak momentálne asi 5-6dpo🤭tak dúfam že sa už podarilo
@sunny15 dufam aj ja 🙏 drzim Ti prsty, sledujem to tu 😊 nech aj Ty sa konečne pridas 🥰🙏
@elizabeth_eli123 no veď vieš že som tu písala že kým porodiš tak budem aj ja tehotná 🤣tak už nemám veľa času 😊
@sunny15 neviem, prečo sa tie testy tak zmenili.. zaujímavé no..
@sunny15 tak ja porodim a Ty tu hodis pozitivny test 🥰🤣
Ahojte baby dnes som si našla hrčku v prsníku myslíte že to môže byť na začiatku tehu (asi skôr nie) alebo to mam dat radšej 30teho skontrolovať u gyn nech ma pošle na sono 😕
@jaruska_12 ahoj,tie z 19dc vyzerajú pozitívne,tak skús dnes ako
Ahojte žienky 🙂 už dlhšie vás tu sledujem a každej držím palce ...pridávam sa k vám a rada by som počula váš názor či som na dobrej ceste a či vidíte na teste niečo hneď sa tam objavila veeelmi slabucka ciarocka len si niesom istá či to môžem pokladať za ducha alebo za kanáliky? dnes 13 dpo ...2 dní pred ms prikladám aj graf.dakujem
@nedockavka tuším tam vidím ducha .

@ancovicka21a moja zlata ❤️ Ďakujem veľmi pekne
Ja som tiež predpokladala a už sa blížim k 30ke 😄😄😄 tak snáď to ostane pod 30... Hehe
Uvidíme, hlavne nech sú naše chrustiky zdravé ❤️❤️
Držím palčeky všetkým žienkam ktoré sa snažia ❤️ a tým ktoré sú tehotné aby mali super pôrod a aby boli zdravé aj s bábätkami❤️
A ozvem sa najbližšie už s fotkou maličkej Olušky ❤️🥰
No my sme mali dohodu že chlapčeka vyberám ja, chcela som Lukáška po tatovi a bola som v tom ze to bude chlapec 😄😄😄aj som ju tak oslovovala
A teda manžel mal vybrať dievčatko a v ten týždeň ako sme boli na ultrazvuku a povedali ze dievčatko, bolo v kalendári meno olivia ❤️ tak tatinko vybral Olívia ❤️