Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vevericka13 ak je do siva je to kanalik.
@vevericka13 skus o 2 dni,mohla by zosilniet
@elizabeth_eli123 dnes je to uz lepsie
@vevericka13 áno je pozitívny gratulujem
@vevericka13 dnes uz je to jasné 🥰❤ gratulacia
@vevericka13 Gratulujem.Verila som ze bude pizitivny.
@laska07 dakujem
Baby ahojte poraďte prosím ci mi šibe Lebo je tam kec priblížite mali by ste zbadať
@bubinka04 lepšie by bolo na svetle odfotit ale na druhej sa mi niečo zdá
@bubinka04 zla fotka, skus ho rozobrat a tak odfotit na bielom podklade, noeco sa tam ukazuje. slebo sprav zajtra rano dalsi a bude uz silnejsia
Treba ho odfotit nie pri umelom svetle ale najlepšie testovať ráno a hneď aj odfotiť na bielom podklade.
@123vika krásna je gratulujem🎀💖prajem veľa zdravicka a mamine rýchle zotavenie 💕
@123vika jeeej 😍 gratulujem..riadna bambuľka..nech vam robi len a len radosť 😘😘😘
@ancovicka21a ahoj a ako sa mas?🥰
@sunny15 a Ty ako si teda dopadla ?
@elizabeth_eli123 dobre 😉..maličká kope jedna radost,rastie..uz je otočená dole hlavou,takze kopance do rebier su na dennom poriadku 😁 aj bruško uz je dole..a +18kg hore 😀 a ty ako?uz lepsie?
@elizabeth_eli123
@dbs2014 ahoj,noo po meškaní som šla na gyndu,lebo dusikovia boli aj neboli,tak som šla aj tak som potrebovala lístok na usg prsníkov,no bola tam cysta ktorá robila asi tych duchov,ms som dostala ešte v ten deň,no a samozrejme kontrola po ms,cysta praskla a bol aj dominantný folikul,ovulku som mala pred 2dnami😁
@ancovicka21a jeeej tak to je super🥰 kedy to presne mas termin? Ja cakam ako pred vybuchom 😅 poslickovia su na dennom poriadku uz len cakam kedy to skutocne pride.
@sunny15 takze teraz sa v klude mozete dalej snazit?? 😇😊

@jazlyn ou... to ma mrzi ..... dockate sa.... verim tomu... ;)