Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@elizabeth_eli123 Áno,po zdravotnej stránke je všetko ok.😁
Ahojte včera som bola 9 dpo a na teste Dr max sa ukázala slabá ciarocka ale celkom pekne viditeľná. Testovala som poobede zo silného moču. Dnes 10 dpo testovala som ráno 3 lebo som musela ísť cikat moc bol trosku slabší a ciarka je slabšia ledva ju vidieť. Teraz neviem ci hcg klesá a neudrží sa alebo to bolo len močom ale myslela som ze ciarka bude aspom taka rovnaká ako včera 🤔
@beruska1108 ahoj,ja tam vidím náznak čiarky,ale skús iný druh testu ako dr.max ten v posledných mesiacoch robí mnohým babám takých ružovych duchov a nakoniec nič z toho nie je🙄a má aj malo farbiva,skús niečo na štýl mamatest,maybebaby , livsane woman Secret
@sunny15 dakujem no mamatest tiež dosť duchuje zajtra pôjdem do lekárne a skúsim teda iný
@beruska1108 skús iný,no verím že to tam je❤️
@sunny15 dakujemen mi nejde do hlavy že dnes bol u kúsok bledsi ako včera 🤔
@beruska1108 mala som to tak aj ja,ale raz to bol planý poplach😳 všetky boli negat okrem Maxa ,no a raz bolo biochemko
@sunny15 fuha tak to je zaujimave no určite kúpim ešte iný. A ty kedy máš dostať?
@ancovicka21a no práve kvôli tej korone neviem či ma bude mať kto odrodit😅 tam kde idem rodit su buď pozitivni alebo v karanténe 🤦♀️🙈
@sunny15 tak to je super správa držím prsty aby teda sa podarilo ❤✊🙏
@elizabeth_eli123 ja to uz dávnejšie tvrdím,ze budeme rodit doma,ako nase staré mamy 😂
@elizabeth_eli123 ❤️neboj prídem ťa odrodiť keď bude treba😅
@beruska1108 joooj tak ja 26.12.,ja som 3-4dpo
@sunny15 tak držím palce aby boli pod stromček krásne dve čiarky 😊

@elizabeth_eli123 ja az 10.2 😝 takze este casu a casu..hlavne nechytit koronu ☹