Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte žienky, prajem vam šťastný Novy rok aby sa kazdej splnilo aby sme si našli // ciarky na teste 🙏🙏🙏.... Idem si k vam po radu, som 12den po IUI a mam doma len testy z ali 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mate niektora skusenosti snimi? Ja mam len take, ze mi robili duchov aj pocas MS 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣, je pravda sice, ze nikdy neboli az taketo "viditelne"... Dakujeeeem za odpovede
@prskavka2223 nemám skúsenosť z testami z ali ale vyzerá to nádejne.Je z ranneho moču?
@laska07 praveze nie, robila som si ho asi tak o 17tej 🤷♀️
@dani122018 dnes som robila ďalší a je tmavší... Tak už tomu začínam veriť. 😂🥰 Fuuu ale také koľajnice asi tak skoro ja ešte mať nebudem... 😂 Gratulujem ku krásnym //
@prskavka2223 tak skus zajtra z ranneho mocu.Mal by stmavnut.Drzim palce.
@laska07 skuuusala som, ale dnes sa citim velmi divne, pri utreti mam aj malinke spinenie 😪
@julianka007 jeej tak super keď je tmavší 🙂🙂🙂a ja tiež gratulujem a ďakujem áno sú riadne len už sa neviem dočkať ešte dom nebola u Dr keďže tam není tak skúsim zavolať 5.1 a dúfam ze už tam bude 🥰
@prskavka2223 niekedy sa objavi špinenie na začiatku tehotenstva a inokedy sa rozbehne MS.Kedy si mala dostať?Mávaš pravidelný cyklus?
@laska07 mam pravidelny cyklus, ale som 13dni po inseminacii a kedze beriem progesteron tak MS vtedy niekomu nepride a niekomu pride, takze meskam zatial len 1 deň podla kalendara, ale nic z toho nebude, dnes som si kupila test v lekarni a bielo biely a tie testy z aliexpressu by asi aj chlapovi ukazali //ciarky. Urobila som si test z lekarne tam uuplne biely a urobila som si test z ali a aha zase aky 🤦♀️🤦♀️ to by normalne mali zakazat predavat 😠😠😠
@prskavka2223 A aj si začala krvácať či len špiníš?
@laska07 ranko som spinila tak trolinku, teraz uz nie zase 🤷♀️😔
@prskavka2223 tak uz len maximalny oddych a cakat.Drzim palce
@laska07 ďakujem 🙏🍀
@dani122018 ja sa tentoraz moc k Dr. neponahlam. Ale asi pôjdem keď budem v cca 8tt. Možno aj neskôr. Uvidím. Pri prvom trhu som zistila, že sú tie včasné kontroly úplne zbytočné. Teda pokiaľ neide o rizikové trhu alebo ak treba nasadiť liečbu.
@julianka007 no tiež som rozmýšľala ze ešte počkám ale keď som nedockava 🙂🙂a už chcem vedieť ze bejbyno je v brusku 🙂
@dani122018 úplne rozumiem... Ja tiež nevydržím dlhšie ako do 8tt. Ale určite chcem ísť, keď už bude vidieť srdiečko. A už sa ti podarilo objednať?
@julianka007 no ráno vstávam skoro idem si vyčkať rad na testy a potom volam hneď dr ci môžem prísť tak som zvedavá ci budem môcť ísť už zajtra alebo ma objedna on 🙂🙂🙂
Ahojte, šťastný Nový rok prajem aj ja🥂🍀noo tak vidím tu
@dani122018 krásny testik 😘 určite sa objednaj,ja by som tiež šla aspoň kvôli potvrdeniu že bábo je tam kde má byť,no ja som šla vždy po 6tt a bolo srdiečko
@julianka007 super keď tmavne testik to je základ 👍✊
@prskavka2223 aku značku si mala z lekárne?
@sunny15 ďakujem krásne 🥰áno zajtra už aj volam a už sa teším chcem vedieť ze je v všetko v poriadku no ja po pravde ani presne neviem v akom som týždni 🙂tak budem čakať co mi lekár povie a dám vedieť
@prskavka2223 mne tieto testy vzdy robia velmi silnych duchov a este aj do ruzova 🤷♀️🤷♀️
Dievčatá dnes som bola na odber krvy a hcg mi vyšlo 820 je to ok ? Posledna ms 29.11 mám 35 dňový cyklus na vyšetrenie od vo štvrtok bojím sa aby všetko bolo.ok
@zuzkacik4 ahoj je ten pásik do ruzova či do siva?
@wwrrooppll vies co, ja uz tolko nan hladim, ze sama neviem 🤦♀️😂preto som sem dala foto, ze ak tam vidno tu ciarku, ako sa zda vam.. ciarka je dost bleda, obcas sa mi zda viac do ruzova, obcas zas ze je siva..
@julianka007 jej moja,ale čože to tu nevidím,takže je na ceste druhý uzlik šťastia?gratulujem
@mirus11 No už to tak vyzerá... 🤣
Ďakujem krásne