Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mony221 podľa mňa je tmavšia, a je pozitívny gratulujeeeeem
@88matulka88 dakujem tesim sa
Ahojte. Presne minuly rok som tu riesila testy ako vy a dnes už mám pri sebe môjho 3 mesačného zdravého synčeka. Alexej sa narodil o 3 týždne skôr ale podľa ovulácie až o mesiac. TP 16.10.2020 podľa ms a podľa sona o týždeň neskôr. Narodil sa v 37 tt+1 26.9.2020 s mierami 2990g a 48 cm. Deň predtým som bola na poradni a nič mi nebolo a poobede začali bolesti ktoré trvali až do ďalšieho dňa a o 16:13 po dávke oxytocínu sa narodil. Týmto Vám všetkým držím palce aby ste si našli aj vy svoje vysnívané 2 čiarky a všetko prebiehalo tak ako má a porodili zdravé detičky. Nech je to hociako hlavne aby ste boli zdraví obaja. 🍀 všetkým Vám držím palce 🙏🏽
@mony221 testnes o dva dni a budú kolajnice uvidíš potom hod foto
@wwrrooppll dohodnute som zvedava sobotu pridam foto dakujem
@elizabeth_eli123 blahoželám ku krásnemu zázraku života, nech ste zdravé❤️
@mony221 tmavne určite 🍀
@krajcovicka ďakujeme krasne 🥰❤ a vy ako sa mate?
@elizabeth_eli123 Dorotka je náročnejšie bábätko... ale aspoň v noci spinká dobre, je mi ľúto, že nemám toľko času na staršieho drobca, ale verím, že časom to bude lepšie.... drobka má dva mesiačiky v nedeľu...
@krajcovicka wau odpadnem😮 to uz taký čas prešiel ❤🥰 nadherna je 🙂 držím prsty snáď sa to podari tak skĺbiť 🥰 my sme ešte v nemocnici tiež som zvedavá ako nám to pôjde doma😊
Ahojte baby tak mi takto zatiaľ😁 budeme mať dievčatko 😍ASI... dnes kontrola u Dr dopadla v poriadku a mali by sme mať predbežne podľa usg dievčatko zobrala mi krv aj na trisomy tak tam sa nám to potvrdí alebo vyvrati... ale tak ja som nabehla do obchodu hned a vsadila na môj vnútorný pocit a predbežný výsledok 😂❤️
@mony221 je tam
@krajcovicka krasna babika
@wwrrooppll no pozri pride mi ti rovnake ja sa tesim aj s takych menej vyraznych kolajnic 😍

@ancovicka21a ďakujeme krásne hlavne sa aj vy drzte🥰😊 nexh všetko dobre dopadne🙏❤