Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@wwrrooppll dakujem uvidim vvpondelok mama test
@wwrrooppll kupila som a spravila som 😀
@mony221 dobreeee 👏👏👏 gratulujem ☺️
@daniela2227 ďakujem
@kristinka95 gratulujem, krásne // a držím palce, aby bolo všetko v poriadku 🍀
@kaci1265 ja tam niečo vidím 😀... Ak je to pepino test, tak ten má málo farbivá, skúsila by som inú značku 😉
@kaci1265 ahoj, tento duch sa zobrazil až po zaschnutí alebo v limite? Ja tam niečo vidím ale príde mi to skôr ako kanálik.
@aknamorka22 byl tam vidět v limitu. V normálu je to ještě o trochu líp vidět
@rebeccasara je to pepino test, zitra zkusim, děkuju 😀
@kaci1265 tak potom to vyzerá sľubne 🙂 už len vydržať a skúsiť testovať zase za dva dni 🙂
@aknamorka22 Tak snad z toho neco bude, děkuju 🙂
@mony221 no vidíš gratulujem
Dakujem 😊 ale bojim sa presne 4 roky dozadu som mala mimomat.
Ahojte dievčatá 🙂 dlhšie som sa nepripojila.. Chcela by som sa Vás opýtať či ste nemali skúsenosť s tým, že ste si urobili test, normálne nanom nebolo nič vidieť ale keď som za svietila mobilom naň z boku tak je tam jasná druhá čiarka, ešte sa mi to nestalo.. Zdá sa mi ze je ružová ale keď sa naň pozriem normálne tak tam nevidím nič.. Minulú sobotu som mala ovu, tento piatok som slabo zaspinila ale inak nič, necítim ani prsia ani nič.. Ďakujem za odpoveď 🙂
@vladka2503 na tej druhej foto je vidno slabunko druhu čiarku 😊 držím palčeky aby len silnela 😊 skús zase zajtra
@summersunny94.. Ale nejde mi do hlavy ze keď nato nezasvietim nevidím nič, bojím sa ci to nieje kanálik ale neviem ci sa nebojím viac ze zajtra sa otestujem a nebude tam nič, mozno počkám dva dni a budem na jasnom lebo to by už určite bola silnejšia

@mony221 ahoj ale silnie nemaj boj a ak tomu tak neveríš kúp si clearblue a ukáže ti aj týždeň tehotnosti😁