Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 inak na tom hornom je dusik nie?
@mony221 no práveže sa objavil hneď.. Keď porovnám včera a dnes.. Príde mi silnejší.. Ale nádeje si aj tak nerobím 😏
@mony221 a mam cca 3 dní do ms
@daniela2227 vsak mas krásnych duchov 😊 podla mna je to na dobrej ceste 😘
@sunny15 a teba neucili,ze testovať sa ma jednou značkou?😂😂😂
@ancovicka21a keď to porovnám.. Tak to je možno o kúsok silnejšie ako včera.. Ale uverim až keď ms nepríde a budú koľajnice 😏
@daniela2227 ja som uverila az digi testu 😁..u teba je to teraz na dobrej ceste..uz len čakať..a to je to najhoršie ..
@ancovicka21a joooj vieeem ale nemaaaam tu istú značku už 🤷a nemali už v lekárni kde som bola,tam kde som kúpila rapiclear majú zatvorené kvôli karanténe,tak som kúpila top test v dmku ale ten mi neodporúča nikto pre malo farbiva,no a mala som ešte mamatest tak som skúsila 🤔 nooo a asi počkám pár dní lebo sama neviem načom som,akurát je šanca lebo na rapiclear v nedeľu nebolo nič a včera už pekný duch
@daniela2227 nooo veď toto,ja naživo tam dačo bolo,ale ťažko sa fotí 🙈veď počkáme,ja mám do ms 4-5 dní
@sunny15 no najlepší dr max..alebo tie rarohy,kurník,nespomeniem si nazov,co sme sa na tom rehotali,ze čiarku spravili aj mojej fenke 😂😂😂 to boli "top" testy..🤣
@ancovicka21a to si mala tie adiel?🤣no Max má akurát tiež trošku malo farbiva,no a robia v poslednom čase dievčatám kanáliky 🤷ale asi mi nič iné neostane len ísť do Maxa to mám najbližšie a majú otvorené
@sunny15 jaj presne tie adiel 😂 to bola ina sranda vtedy...
@sunny15 ja najbližšie robím štvrtok.. Ak má byť.. Bude 😏
@daniela2227 ahoj toto sú aké testy
@wwrrooppll ahoj.. Neviem teraz ako sa volajú.. Mam ich z ebay
@ancovicka21a no to áno,zabavili sme sa,aj hnevali na.tie testy
@daniela2227
@ancovicka21a
@mony221 no ale už zajtra netestujem sľubujem 🙈
@ancovicka21a ma zastupujuceho ale ten vobec nieje dobry ... je najhorsi v nasom meste.
@niky1141997 ja nic nevidim...
@niky1141997 nič nevidím ✌️
@sunny15 testneme obe štvrtok okí? 😁
@daniela2227 na tej druhej foto vidím dušíka
@daniela2227 no to istotne áno,ale rátam s negatívnym testom🙆😆 už som zvyknutá 🙈😳mňa dnes dosť boli v podbrušku ako na ms,a pichá v prsníku zboku🤔
@sunny15 u mňa je to podobné 😏 tak uvidíme co z toho bude 🙄
@sunny15 akurát včera som si uvedomila.. Ze mi "chyba" taka ta pms zravost 😁

@daniela2227
@sunny15 takto sa len trapite a este to skutocne nemusi nic znamenat hlavu hore ✊