icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viikkki
26. jan 2021

@daniela2227 ďakujem ja to nezvládam vôbec 😭😭❤️

viikkki
26. jan 2021

@adka_pajerska oslabený krcok začala som o 11tej spinit úplne malinko a o 12 už bolo babo preč videla som ho začala som strašne silno krvácať 😭❤️

viikkki
26. jan 2021

@messue ja sa cítim akoby som zomrela naozaj, mala som špinenie na začiatku a potom v 12tt bol to oslabený krcok a dnes v 15tt to skončilo to malinke telíčko keď som videla 😭je to strašne keď môžete mať všetko ale to po čom túžite najviac nie a nie 😭😭večer som mala pálenie v pošve tak som si dala fungicidin pomohlo ale neviem myslíš ze mohlo spustiť krvácanie?? Mne gyn nato nič nepovedal len to ze sa to stáva že sa máme po snažiť ešte raz vraj mi dá potom duphaston hneď od začiatku a úplne kludovy režim iba WC a naspäť 😭ale prečo aspoň nejaké iné vyšetrenia nespraví ved predsa toto už bol 2 trimester už sme aj pohlavie vedeli, trisomy testy dopadli ok a potom toto 😭😭❤️ešte dnes ráno mi prišlo tehu oblečenie 😭❤️a včera sme vyberali kočík a postieľku 😢😭

daniela2227
26. jan 2021

@viikkki vôbec sa nečudujem 😔 to položí aj tu najsilnejšiu.. Ale chce to čas 😏 tiež som v 12 TT prišla o babo.. Nezabudnes.. Ale naučíš sa s tým žiť.. Plač koľko potrebuješ ❤️

messue
26. jan 2021

@viikkki a do nemocnice ti nebolo treba ist ? predsa na kontrolu... to sa ti stalo doma ? pre pana jana, a este aj babo si videla? vies co, ak by sa nevylucilo mohlo to topadnut horsie asi otrava krvi a na kyrte, nie moc prijemny pocit veru i tak ked toto clovek vidí... 😢😢

viikkki
26. jan 2021

@messue bola som na obyčajnej poradni kde mi povedali ze to vyzerá dobre ale ze mam naďalej len odpocivat, babo som si našla na vlozke v nemocnici 😭❤️

adka_pajerska
26. jan 2021

@viikkki to mi strašne ľúto,presne viem čo si si zažívala😒 ja som aj celé trete tehotenstvo silné krvácala mala som hematomi nieraz mi bolo povedané že prídem aj o toto dieťatko avšak som 6mes ležala v nemocnici a malinký to vybojoval a je to zdravý chlapček.Velmi ti prajem aby Vám to už do tretice vyslo a tešili sa s malého uzlicka,budem ti silno držať palce a prajem veľa veľa síl.

adka_pajerska
26. jan 2021

@viikkki teraz čítam že tebe nedali ani duphaston???? Mne hneď od začiatku aj ascorutin,neviem či by som neuvažovala o zmene lekára,ja som prešla presne takto s tretím tehu v 8tt od doktorky a lekárovi a jemu som neskutočne vďačná že mám Lukáška a aj teraz už som ležala v nemocnici pretože som skoro v 19tt porodila tiež kŕčok😭 našťastie zastavili ale musím si dávať obrovský pozor na všetko,mám mať úplný kludovy režim.

adka_pajerska
26. jan 2021

@daniela2227 krásne si to napísala a pravdivo 😘

martusianka78
26. jan 2021

@viikkki je mi to hrozne ľúto držte sa a veľa síl teraz asi žiadne slová nepomôžu ale aj tak sa držte... A na tých vyšetreniach by som trvala určite hematologiu minimálne.... 😇😪

ivusik1111
26. jan 2021

@viikkki je mi strašne ľúto co sa Ti stali :( viem sa vžiť do tvojej koze pretože ja som tiež potratila v 21tt doma na wc a maličký este žil keď zo mna vypadol 😢.dostávala som sa z toho dlho ale už mám 2 krásne detičky takze nezufaj bude dobre 🙏🙏 hlavne zmena lekara , to bude najlepšie ako to bolo aj v mojom prípade

krajcovicka
26. jan 2021

@viikkki súcitím s Tebou, strašne ma bolí čítať o Tvojej strate, je mi to ľúto😭. Bolesť zo straty bude trvať dlho, ale dúfam, že Tvoje telo sa zotaví a bude pripravené na nový začiatok. Prajem veľa síl....

messue
27. jan 2021

@ivusik1111 to je strasne to mi pride ako z hororu. nevedela som ze to až takto je... musela si mat aj kontrakcie, krče, ked sa toto dialo. strasne ked si to predstavim 😢

liliputka23
28. jan 2021

Ahojte co myslite je tam nieco

sisi111122
28. jan 2021

@liliputka23 fotka je v blbom svetle nevidno nic 🤷‍♀️

andrejocka36
28. jan 2021

@liliputka23 nevidím tam druhú čiarku

sisi111122
28. jan 2021

@liliputka23 vidim maly naznak

ancovicka21a
28. jan 2021

tak,baby moje..nebudem oznacovat,vy viete,ktore..pobalena do nemocnice,nervy na prasknutie..boze,nech uz je zajtra..takto pred rokom som zacala riesit ten nestastny myom,ktory mi roky branil otehotniet a stat sa mamou..takto pred rokom by som si ani v tom najtajnejsom sne nebola pomyslela,ze na "stare kolena" sa to naozaj podari..takto pred rokom som sa hadala s primarom,lebo mi chcel vybrat celu maternicu,pretoze uz nemam sancu..a zajtra ten isty primar pomoze na svet mojej princeznej..bojim sa toho,zmeni sa mi zivot,predsa len,tolke roky som si robila,co som chcela a zrazu..par dni pred 40tkou sa stanem mamou 😍 chcem vam podakovat za minulorocnu podporu,ako ste vsetko prezivali so mnou,ako sme sa cez pismenka smiali na testoch,co robili krajsie ciarky mojej fenke ako mne 😀 ako som nahanala bocianov..ako ste ma utesovali,ked to vyzeralo beznadejne..dakujem vam,ze ste boli so mnou ❤ no a zajtra,ked uz budem pri zmysloch,tak hned podam hlasenie,ze sme konecne spolu..tak nam drzte palce,aby sme to bez problemov zvladli 😉 a vsetkym babam,ktore tiez chyta beznadej a zufalstvo,ze zase sa to nepodarilo,tak nestracajte nadej..ked sa to podarilo mne,tak raz sa to urcite podari aj vam 🙂

krajcovicka
28. jan 2021

@ancovicka21a budem na vás myslieť a tešiť sa na kräsne správy, juj to bude krásneeee!

daniela2227
28. jan 2021

@ancovicka21a akurát dnes som na teba myslela ☺️ držím ti palce, zvládneš to a všetko bude v najlepšom poriadku ❤️ tešíme sa potom správu 😘

sunny15
28. jan 2021

@ancovicka21a moja zlatá,držím ti všetky palce ✊🍀 😘teším sa na tvoju super správu,uži si posledný deň 2v1❤️

sunny15
28. jan 2021

Ahoooj baby,neozvala som sa ,ale dnes som 6dc...ms nakoniec prišla a test deň pred ms opäť čistý 🤨onedlho dáme ďalšie kolo ☺️

sunny15
28. jan 2021

@daniela2227 ahoj ako pokračuješ tehuľka?🤩

sunny15
28. jan 2021

@viikkki ❤️❤️❤️je mi to veeeelmi ľúto 😢😢😢😢

beruska1108
28. jan 2021

@sunny15 ahoj takže konci ms začína čakanie na ovu 😁 neskus nasadiť ten duphaston? Ja som dnes 15dc a od 13 ovu hlien aj bolesti tak u nás je sexuálny maratón 😂😂

daniela2227
28. jan 2021

@sunny15 ahoj.. Tak zatiaľ to ide ☺️ sem tam bolesti podbruska, prsia ma bolia ale ze neskutočne (bez podprsenky ani krok 😫) ale inak pohoda ☺️ na 12.2.som sa objednala na súkromné sono, aby som vedela na com som 😏

sisk43
28. jan 2021

@beruska1108 ja som dnes 17DC 😁 tiež sme mali divočinu 😂 som po operácii, takže nenechávame nič na náhodu, že sa zadarí čím skorej 😁😊

beruska1108
28. jan 2021

@sisk43 tak už len čakať na výsledok sexuálneho harasenia 🤣🤣

heliet
28. jan 2021

@ancovicka21a držím ti veľmi palce! Vždy, keď niečo napíšeš, vidím, ako ťa označkoval priamo sám pán bocian! 😀 Akoby si to písala pred týždňom 🙂 Buďte obaja zdraví a silní, mamina aj bábätko! Teším sa na dobré správy, na tie najlepšie správy 😍