Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@akopprincezna ahoj no mne sa zdá že tam malého ducha vidím ale ty to asi vidíš lepšie , či je tá čiarka viac do ruzova alebo do siva . Určite držím palce a skús i 2 zas a daj vedieť
@wwrrooppll je ruzova, ale slabulinka
@wwrrooppll ďakujem
@akopprincezna tak to bude ok a aj cítiš niečo povedzme citlivé prsia či pichanie vo vajecniku
@ancovicka21a gratulujem,krásna babika
@ancovicka21a gratulujem ❤️ Miška je nádherná 😍 prajem ti skóre zotavenie 😘
@ancovicka21a ta je krásna.😘..gratulujem veľa zdravíčka a rýchle zotavenie 😊
@ancovicka21a nádhernaaaá, prajem Ti skoré zotavenie a pevné zdravie obom i mužíčkovi... teším sa s Tebou!❤️
@ancovicka21a maličká je nádherná. Blahoželám. A skoré zotavenie. ❤️
@ancovicka21a Ahoj Michaela, vitaj na tomto svete! Si krásna princezná, gratulujem! Maminke prajem rýchle a čo najmenej bolestivé zotavenie. Užite si spolu ten najkrajší čas ❤😍😘
@wwrrooppll praveze nič, ale aj pri prvom som práve vtedy, keď som bola tehotná, nemala žiadne PMS. Uvidíme. Večerný test vyzerá asi lepsie
@ancovicka21a Srdečne blahoželám ku princeznej❤️❤️❤️prajem veľa zdravia a krásne spoločné chvíle, rodinka☺️ bociany sa potešia toľkej kráse 😘😁možno budú také nadšené že o rok zas budeš rodiť😃
Dakujem baby..sama tomu ešte nedokážem uveriť,ze som naozaj mamina 😍
@patka182 chcelo by to dat na biely podklad 😏
@summersunny94 ahoj a kedy si si robila ? Najlepšie je robiť z ranného moču . Už ti meškajú ?

@ancovicka21a držíme prsty ❤ už budeš mať uzlicek šťastia pri sebe 🥰❤