Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki veru, často to tak býva, že čím sa človek viac snaží a všetko chce načasovať a naplánovať... o to viac sa to nedarí... nech Ti Pán Boh pomáha, verím, že nájdete svoje stratené šťastie❤️
@viikkki treba tomu dať čas,no a aj tak sa odporúča počkať po potrate 3mesiace kým sa telo dostane opäť do fázy ktorý si mala pred otehotnením,no a samozrejme treba dať vyšetriť štítnu žľazu,hematologiu prípadne aj reprodukčnú imunológiu,či nemáš protilátky proti embryu,stáva sa že telo ženy produkuje proti svojmu bábätku protilátky,vníma ho ako niečo cudzorodé ktoré sa snaží zlikvidovať,preto aj príde k potratu,ale málokedy sa NATO myslí,preto až po rokoch neúspechu sa páry dopracujú k tomu vyšetreniu.
@mirkasan myslim ze nie ze je to na dobrej ceste skusila by som este jeden pre istotu ;)
@sisi111122 ďakujem, určite skúsim. 😊
@mirkasan ahoj, aj vieš koľko dpo si? 🙂
@aknamorka22 ahoj no to netuším. Teraz mi meškajú 8 dní. Ale bola som na folikulometrii na 15 deň, a povedal mi že tento mesiac z toho nič nebude 🤷
@mirkasan mas doma este jeden test? Skus ci bude tiez nieco .. 8 dni ked ti meska no to uz aj dr by videl
@mirkasan ale vyzera pozityvny
Ahojte chcem sa vás opýtať otázočku kedy zmyzne s clearblue výsledok 😁
@sisi111122 15 DC som bola u neho. Sledoval jak mi rastu vajíčka a bral mi aj krv na hormonálny profil. No a povedal že tento mesiac asi ovu nebude....
@mirkasan mozno bola neskor to vysvetluje ten test 🤷♀️
@sisi111122 musím spraviť ešte jeden, podľa toho budem múdrejšia. Len to som už mala posledný, a unas v mesta zohnať mamatest je zázrak
@mirkasan určite bola neskôr ovulácia. Aj ja som tak chodila na folikulimetriu a nič, dal mi clostil na ďalší cyklus, ale už netrebalo, lebo som otehotnela ešte v ten cyklus a ovulaciu som mala posunutú asi o 3 týždne. Takže treba skúsiť ďalší test s odstupom dva dni a tu istú značku, či silnie.
@mirkasan mamatest by som nerobila ..dr max su za mna najpolahlivejsie
@sisi111122 budem musieť objednať. U nás je teda dosť lekárni ale v každej také testy, čo som ešte ani nepočula
@mirkasan tu myslim ze ukaze uz kazdy test 🙂 ciarka je viditelna ziaden pidi duch
@mirkasan dajte fotku po zaschnuti prosim 🙂
@mirkasan tak vy budete tehuľka 💗🎀
@sisi111122 uvidím čo ukáže druhý. Ale bodaj by ste mali pravdu 😊
@mirkasan no to vyzerá pekne 🙂 ak doktor použil výraz ASI nebude tak asi sám nevedel :D mohla si kľudne mať posunutú ovulaciu. Ja som tak mala pri prvom posunutú o dva tyzdne. Takže dva dni po akože očakávanej menštruácii som mala ešte menej výraznú čiarku ako ty :D skús testovať obdeň a uvidíš či bude silnieť 🙂 držím palce 🙂
@aknamorka22 dakujeeeeem 🥰 kiežby to bolo presne ako u teba
@mirkasan pekny den neskusala ste test?

@krajcovicka ahoj, ďakujem ti 😔je to ťažké ale snažíme sa z toho dostať a naháňať si novú nádej rozhodli sme sa ze sa nejdeme ani snažiť ďalej necháme to len tak bude kedy ma byt času mame ešte dosť tak je to len v Božích rukach asi to tak osud chcel žiaľ... 😢😔