icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
5. feb 2021

@sisi111122 zdravim, dnes nie. Zajtra dám vedieť

lenusa20
5. feb 2021

Pekný večer baby. Myslíte že sa to ide dobrým smerom? Toto sú testy robené vždy poobede o rovnakom čase. 10-11-12 DPO.. MS nečakám 😄 v nedeľu. Cyklus mám 26 dňový. Ovulku mám odsledovanú testami, ale mohla byť aj o deň neskôr...veď viete ako to. Ďalšie skúsim už robiť ráno... Práca náročná a neúspechov mám už dosť, preto to tento mesiac radšej sledujem už pred ms.

lenusa20
Autor odpoveď zmazal
mirkasan
5. feb 2021

@lenusa20 určite áno 😊 skús ráno ešte. Držím palce

daniela2227
5. feb 2021

@lenusa20 myslím ze je to na dobrej ceste ✊

lenusa20
5. feb 2021

No... v nedeľu ráno budem testovať. Snáď to vydržím aspoň do tej nedele. Dám vám vedieť.

mirkasan
6. feb 2021

@sisi111122 no skúsila som pepino, je tam taký náznak, keď dobre pozerám na svetle. Tak neviem.

sisi111122
6. feb 2021

@mirkasan foto ;)

mirkasan
6. feb 2021

@sisi111122 fotku nemám. Od nervov, som ho hneď smarila do koša 😁

sunny15
6. feb 2021

@mirkasan Pepino nemôžeš porovnávať s mamatestom,ten ukáže slabú čiarku len keď máš na ostatných výrazne čiarky,nekupuj si Pepino,intimed ani top test,skrátka len test z lekárne

mirkasan
6. feb 2021

@sunny15 chcela som mamatest len už som nestihla lekárne

annie2205
6. feb 2021

Žienky môžem toto už považovať za pozitívny test?

sisi111122
6. feb 2021

@annie2205 myslim ze ano test jednoznacne zachytil HCG hormon ktory sa tvory v tehu 😍🎀

sunny15
6. feb 2021

@mirkasan nevadí v pondelok budeš mať //

lenusa20
7. feb 2021

Dobre ránko baby. No nedalo mi a spravila som test aj včera ráno aj dnes ráno. Takže sú na foto tie aj tie z minula 10-11-12 + 13-14 DPO a samozrejme to môže byť o deň posunuté. Ale i tak sa mi zdá progres žiadny, prípadne veľmi slabý. Ako to vidíte vy? Mám pocit, že asi dnes alebo zajtra odbehne do lekárne a kúpim mamatest napr... Lebo z tohto som trúbka dočista. Sú to dr.max testy ale nikdy mi neduchovali len tak jak teraz...

lenusa20
7. feb 2021

@lenusa20 ešte skúsim pozrieť neskôr až uschne dnešný z rána.. predsa sa porovná lepšie, možno...

paulimauli
7. feb 2021

@lenusa20 podla mna si tehu jebtam progres porovnaj si napr treti a posledny, aj mnebtakto pomaly slabla ciarka a uz ma 15 mesiacov 😅

mirkasan
7. feb 2021

@lenusa20 a ten dnešný je úplne hore?

lenusa20
7. feb 2021

@mirkasan Ten horný je posledný...

lenusa20
7. feb 2021

@paulimauli No pri prvej dcére som mala v deň meškania slabú čiarku tak isto.. doktorka dokonca z krvi (pretože chcela hneď brať) povedala že nie som tehotná a že mám čakať kým príde ms... Ak nie, mám volať... Po týždni som volala a ona že "hybaj sem rovno na sono" a na sone tam bol zázrak...

lenusa20
7. feb 2021

@mirkasan teda neviem či som sa spravne vyjadrila.. áno dnešny je celkom hore

mirkasan
7. feb 2021

@lenusa20 tak podľa mňa pekne silnie 👍

mirkasan
7. feb 2021

@lenusa20 mne tiež pri prvom, silnela pomaličky. Nebol tak až nejaký extra skok. Ale keď som si porovnala úplne prvý s ďalším, robenym o 2 dní bol vidieť rozdiel

zuzsat
7. feb 2021

@lenusa20 silnie... Ved ak mas tak urob okolo obeda... Ja som rano mala tiez take o nicom. Mne naklepsie ukazal test medzi 10-11 alebo 20.00 vecer... A dr.max su za mna naj testy.

lenusa20
7. feb 2021

Takže baby myslíte že ostať pri testovaní s testami dr.max... ako logika mi hovorí že áno, pretoze sa lepšie porovná.. no z druhej strany rozmýšľam či tie testy neukazujú falošnú pozitivitu.... No asi sa ukludnim a zajtra si kúpim testy a budem skúšať ďalej.. ináč sestrička z gyn je kamoška a tá po debate včera povedala že mám radšej už brať duphaston.. aby to dopadlo tentokrát dobre ak sa tam niečo deje. Tak som ho od včera ráno začala brať 2x na deň... Máte skúsenosti? Duphaston som mala doma ešte z dávnejšia pre vysvetlenie.

mirkasan
7. feb 2021

@lenusa20 ano lepšie ostať pri jednej značke. A skús možno poobede

zuzsat
7. feb 2021

@lenusa20 pre.porovnavanie urcite jedna ciarka. Mne dr max nikdy zle neukazal.bud bol biely alebo ee...mozes mrknut moj album.mam tam odfotene testy ako tmavli a casy kedy som testovala

mia091
7. feb 2021

Tak teda skúsim aj ja. Čo myslíte?

zuzsat
7. feb 2021

@mia091 neni o com... Gratulka

mia091
7. feb 2021

@zuzsat 😲 no uvidíme. Už sa len pozitívne naladiť,lebo prvýkrát to skončilo zle. Skúsim test za týždeň 😊