Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte kocky chcem sa spytat ... mali ste uz niekedy ovitrelle ? Som 9 dni po iui a teda 9dpo
Rano som este mala slabu ciarku na teste po ovitrelle mam 10 dni po pichnuti a poobede o cosi silnejsiu, moze to takto kolisat, ?
@jazlyn ahoj skús aj zajtra ráno a uvidíš ja som 10 deň po nemala ani náznak a 11 už bol slabý duch
@jazlyn potom daj foto a držím palce . Prvé iui?
Prosim čo poviete na tento v skutočnosti lepšie vydieť
@wwrrooppll
Umna je to cele divne dufala som ze ovitrelle kolisat nemoze .. ze to proste len vyprcha rano skoro nic a poobede zase pekna ciarka tak to testovanie bude na dlho , ano prve IUI
Tu su fotky, vrchny
Poobede spodny, rano ale mne sa vrchny zda byt silnejsii a na zivo o dost.
@jazlyn ja som nazoru ze najlepsie ukaze testovanie medzi 10-11 a vecer... Mala som rovnake rozdiely... Z prveho ranneho mocu (aspon u mna) ukazovalo vzdy slabsie ako v spominane hodiny. No na 10dpo to uz mose byt babo...kazda zena telo je ine... Su pripady kedy nestihne injekcia vyprchat a zo slabej ciarky sa stava silnejsia... Ja som mala 8-9 uz cisto... Na 10dpo sa objavil duch ktoreho nik nevidel len ja 🤣🤣🤣 a uz o par dni ma 4r
@jazlyn urob zajtra ráno a uvidíš vyzerá to dobre
@jazlyn ahoj 🙂 ja som tiež tento cyklus po prvom IUI, testovala som hneď od 2dpo ale Len kvôli tomu, že som chcela vedieť dokedy sa drží ovitrale lebo niektoré ženy tvrdili ze dokonca ho test ani ne zachytí.. Takže nielen stúpal klesal ale držal sa mi tie nik až do včera, to som bola už 11dpo, až dnes čistý test.. Takže drží sa veľmi dlho, ale možno to je individuálne..
@vladka2503 a mala sii.. ducha alebo pekne ciarky,?
@jazlyn naživo ich bolo veľmi pekne vidieť, včera ešte bol viditeľný ale už veľmi slabo, dnes už čisto
@vladka2503 joojj to si Ma nepotesila ... budem ale dufat ze zajtra ta ciarka zosilnie alebo sa uplne strati nech , viem nacom som, ak su to ciarky Z ovitrelle to cakanie atd ma zabijaa a este ak nevies nacom sii 🤦♀️🤦♀️
@jazlyn a ty si ktorý dpo? Ja už som pripravená ze ďalší cyklus dáme ešte jedno IUI..
@vladka2503
Som 9dpo a 10 dni od ovitrelle
@jazlyn držím Ti palce aby to ovitrale nebol a čiarka len silnela 🙂
@vladka2503 namna by to bolo privelke stastie dokonca mi tie ciarku skacu rano slaba poobede silna vecer slabsia..

@mia091 vidím tam druhú čiarku