icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sisk43
8. feb 2021

Ahojte baby, robia toptesty takýchto duchov? 😬

viikkki
8. feb 2021

@sisk43 mne vždy a ešte aj viditeľnejsieho 🤦‍♀️

sisk43
8. feb 2021

@viikkki tak ako som si aj myslela, takže nič, čakám na mrchu 😔

viikkki
8. feb 2021

@sisk43 ale v tvojom prípade to nemusí byť falošný a ešte môže zosilniet a ms nepríde 😉a keď nie tak v najbližšom cykle nová šanca držím palce 🍀❤️

sisk43
8. feb 2021

@viikkki ďakujem za podporu 🤗 veľmi som dúfala, že sa nám podarí hneď na prvú supu po operácii, (inak sa snažíme už skoro 2 roky) ale teda snáď ďalší cyklus 🤗✊

mia091
8. feb 2021

@zuzsat dneska len jedna čiarka 🤷🏽‍♀️

spiruanka
8. feb 2021

Ahojte dnes čom 11dpo tri dni do ms..tak som zas nevydržala testovať 🤦🤭 robila som test rapiclear najskôr som nič nevidela a keď som ho šla vyhodiť tak sa mi tam niečo zazdalo že je nejaký 👻😁 či zas moja predstava 😂

kattky
8. feb 2021

@spiruanka aj mne sa tam zda nejaky 👻

spiruanka
8. feb 2021

@kattky či to nie je len kanálik🤷 skúsim zas o dva dni či bude prekvapko 😁

sisi111122
8. feb 2021

@spiruanka vyzera to super ale skusila by som inu znacku a ak by bolo tiez nieco tak to je na dobrej ceste 🎀🤗

mirkasan
8. feb 2021

Ja úplne bielo 😡

summersunny94
Autor odpoveď zmazal
spiruanka
8. feb 2021

@sisi111122 rozmýšľam že kúpim iný len ešte neviem aký 😀 aj sa bojím testovať že zas nič nebude z toho

spiruanka
8. feb 2021

@summersunny94 koľký dpo si?

summersunny94
Autor odpoveď zmazal
summersunny94
Autor odpoveď zmazal
tajly
8. feb 2021

Ahojte, ake skusenosti mate s maybe baby testom? Robi falosnych duchov? Alebo mu prilis presvitaju kanaliky?

sisi111122
8. feb 2021

@spiruanka ja by som Dr max urcite alebo mamatest ale ten tycinkovy ☺️

wwrrooppll
8. feb 2021

@jazlyn ahoj no ako netestovala si?

jazlyn
8. feb 2021

@wwrrooppll ahoj, tak na tych cinskych stale duch a na teste rapiClear uplne slabunky Tienik takze ten uz povazujem za uplne negativny a teda ze ovitrelle v tele uz nemam zajtra kupim viac testov z lekarne ... lebo tie ktore mam , maju dos pekne ciarky comu vobec nechapem Ako je to mozne

aknamorka22
8. feb 2021

@tajly ja som mala maybe baby a falošný duch sa na niektorých zobrazil len po limite keď už bol test úplne suchý 🙂

wwrrooppll
8. feb 2021

@jazlyn skús mama testma ten nikdy nesklamal ale 10 kovy

tajly
8. feb 2021

@aknamorka22 dakujem za odpoved 🙂 mne sa dnes zjavila slaba druha ciarka do cca 3ch min., ale neda sa mi foto sem pridat, tak aspon ci nema niekto skusenost 🙂

tajly
8. feb 2021

Duch? Kanalik?

beruska1108
8. feb 2021

@tajly podľa mňa duch je to ruzove

wwrrooppll
8. feb 2021

@tajly duch určite

aknamorka22
8. feb 2021

@tajly no uvidíš ci bude silnieť 🙂 ak sa objavila do troch minút tak by to nemal byť falošný výsledok 🙂 držím palce 🙂

zuzsat
8. feb 2021

@tajly toto je ruzove...tento duch ti koncom roka bude robit uz neporiadok v byte 🤗✊✊✊

mirkasan
8. feb 2021

@tajly krásny duch

tajly
9. feb 2021

Diky baby 😊