Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka vyzera to super ale skusila by som inu znacku a ak by bolo tiez nieco tak to je na dobrej ceste 🎀🤗
Ja úplne bielo 😡
@sisi111122 rozmýšľam že kúpim iný len ešte neviem aký 😀 aj sa bojím testovať že zas nič nebude z toho
@summersunny94 koľký dpo si?
Ahojte, ake skusenosti mate s maybe baby testom? Robi falosnych duchov? Alebo mu prilis presvitaju kanaliky?
@spiruanka ja by som Dr max urcite alebo mamatest ale ten tycinkovy ☺️
@jazlyn ahoj no ako netestovala si?
@wwrrooppll ahoj, tak na tych cinskych stale duch a na teste rapiClear uplne slabunky Tienik takze ten uz povazujem za uplne negativny a teda ze ovitrelle v tele uz nemam zajtra kupim viac testov z lekarne ... lebo tie ktore mam , maju dos pekne ciarky comu vobec nechapem Ako je to mozne
@tajly ja som mala maybe baby a falošný duch sa na niektorých zobrazil len po limite keď už bol test úplne suchý 🙂
@jazlyn skús mama testma ten nikdy nesklamal ale 10 kovy
@aknamorka22 dakujem za odpoved 🙂 mne sa dnes zjavila slaba druha ciarka do cca 3ch min., ale neda sa mi foto sem pridat, tak aspon ci nema niekto skusenost 🙂
@tajly podľa mňa duch je to ruzove
@tajly duch určite
@tajly no uvidíš ci bude silnieť 🙂 ak sa objavila do troch minút tak by to nemal byť falošný výsledok 🙂 držím palce 🙂
Diky baby 😊

Ahojte baby, robia toptesty takýchto duchov? 😬