Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Už aj ja som dnes dostala. Všetky testy biele a len mamatest krásny výrazný duch. Takže už aj mamatesty sú na prd 🤦
Ahojte babyyyy... Tak sa idem tešiť aspoň s vami keďže to budem istý čas tajiť a k dr sa neponáhľam.....konečneeeee... Prešla som na testovanie poobede, keďže u mňa to je proste istejšie poobede a pri tom som každú hodinu na záchode... dnes teda asi 16dpo...Mám pocit že môj močový mechúr zlyháva 😁...
@jazlyn ahoj 🙂 tak na testy sa vykašli, dnes ráno som robila a bol úplne biely a o 13 mi volali z centra ze som tehotná 🙂
@vladka2503 Fuhaaa to je ale prekvapko kedze test bol biely... Gratulujem 🙂
Ako to ze je biely??
@jazlyn ale úplne že biely ani duch a už vôbec nie viditeľný.. Dr predpokladá ze sa uhniezdilo iba v nedeľu alebo včera
@spiruanka máš pekne koľajnice podľa mňa sa ms nerozbehne. Veľa žien spini na začiatku tehu. Zavolaj Dr ci nepotrebuješ duphaston držím palce
@lala1501 ďakujem 😊 uvidím bude ako má byť
@beruska1108 to bol ešte mokrý 😁 suchý je slabšia čiarka..skúsim jej zavolať ale až o dva dni lebo mi ešte nemeska zajtra je deň kedy by som mala mať ms dnes som 13dpo..a ďakujem 😊
@spiruanka aj tak dosť silná 🙂držím palce potom daj vedieť ako si dopadla
@spiruanka z tohto cakas ms? Ved je skoro rovnaka ako kontrolna 🤗🎀 rychlo skus iny test
@beruska1108 jasné dám vedieť 😊
@sisi111122 skúsim ale až zajtra 😊 čakám všetko 😁ja už som zvyknutá 18 mesiacov..a ešte mám myom tak preto som taká že čo bude🤷
@viikkki ďakujem 😊♥️ ešte sa ani tešiť nemôžem 😂 lebo to špinenie ma zneisťuje
@viikkki aj ja vidím

@mony221 ahoj nooo vtedy som dostala menzes...nooo nechápem lebo ťa čiarka tam bola 😔