icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viikkki
11. feb 2021

@sunny15 ahoj, no ved mne je to v podstate jedno tento mesiac ani tomu nedávam nejaké veľké nádeje sex sme mali len raz 🙏takže žiadne snaženie sa nekonalo a ani neverím ze by sa zadarilo plus to ani nieje bezpečné teraz, ale chceme počkať aspoň také 2-3 mesiace a až potom sa naplno snažiť, no ovulka ale bola ja neviem ako moje telo je divne ale mala som aj hlien a aj ovu test pozitívny

sisi111122
11. feb 2021

@viikkki uvidis aky bude este test 😉 nebudem ti davat ziadne nadeje ale po svete sa deju rozne zazraky obcas 🙂 🤷‍♀️

viikkki
11. feb 2021

@sisi111122 robila som večer top test a tam bola aj silnejšia čiarka 🤷‍♀️ale ani ja tomu nedávam veľké nádeje

sisi111122
11. feb 2021

@viikkki ukaz foto 🤗🤗

viikkki
11. feb 2021

@sisi111122 no neviem neviem 🤷‍♀️

viikkki
11. feb 2021
viikkki
11. feb 2021

Ciarocka vybehla hneď a naživo je to ružové a oveľa lepšie vidno nedá sa mi to dobre odfotit

sisi111122
11. feb 2021

@viikkki noo zaujimave dnes si neskusala este?

wwrrooppll
11. feb 2021

@jazlyn ahoj kedy ideš na odber po iui?

jazlyn
11. feb 2021

@wwrrooppll Ahoj zajtra

viikkki
11. feb 2021

@sisi111122 nemám už testy ale budem testovať až v stredu budúci týždeň

messue
11. feb 2021

@sunny15 presne tak más pravdu,
@viikkki maternica potrebuje dať dokopy, tehotenstvo može zle dopadnut, radsej este pockaj po potrate sa odporuca aspon 3 mesiace veget.... prajem ti bábo ale aby si sa zbytočne nesklamala zasa, oddychuj, daj sa dokopy, vitaminiky ber .. držím palce 🙂

viikkki
11. feb 2021

@messue ved to mi je jasne ako som už písala vyššie my sa nesnažíme sex bol len raz na druhý deň som pociťovala hlien spravila som ovu test abol pozit. Takže ja len tak ci dačo nebude ale asi sú to len kanáliky a s normálnym snažením chceme počkať 2-3mesiace

messue
11. feb 2021

@viikkki ono mozes mať kanalik po tehotenstve, aj hormonami rozburenými aj ostatkovymi po tehu... aj ovulacný kanalik.....

viikkki
11. feb 2021

@messue uvidím..

wwrrooppll
11. feb 2021

@jazlyn držím palce potom napíš

viikkki
12. feb 2021

Ešte dnes som teda testla nedalo mi to...

sisi111122
12. feb 2021

@viikkki fotky su dost na prd ale ciarka tam je a tmavne .. a ked mas taku ciarku na pepine predpokladam tak to je fakt divne .. preco by stupal hormon ak by to bolo zvyskove?

sisi111122
12. feb 2021

@viikkki skus lepsiu fotku dat toho posledneho

sisi111122
12. feb 2021

@viikkki kvoli tomu ciermemu su fest rozmazane fotky

krajcovicka
12. feb 2021

@viikkki mala by si zbehnúť na gyndu, nech Ti zoberú krv a ak je to naozaj tehu, tak nech Ti nasadí liečbu na udržanie.... -ak to nieje tehu aspoň budeš vedieť, na čom si...✊🏻

viikkki
12. feb 2021

@krajcovicka počkám ci príde ms a ak nie spravím test a zbehnem tam 😉

krajcovicka
12. feb 2021

@viikkki ms po potrate prichádza po 4-6 týždňoch

ivkaap
12. feb 2021

@viikkki Ahoj, ja som takto otehotnela, hned po tom ako babatko same odislo a uz som teraz v 38tt tak budem drzat palceky ✊🏻 ale mala som hned nasadeny progesteron uz od prveho slabeho testu som isla hned k dr a on zobral krv pre istotu. Neodporuca sa to ale u nas nastastie dopadlo vsetko ok.. Len sme teda nikdy nevedeli urcit datum poslednej ms kedze vlastne nebola..

daniela2227
12. feb 2021

@ancovicka21a Ahoj.. Tak bola som dnes na sono.. 6+6..a nič len prázdny gestacny vak 😔

sunny15
12. feb 2021

@viikkki ahoj bolo to v limite?lebo takéto 👻 robí test pri schnutí vždy🙄tak skús behom ďalších dní tie isté testy a uvidíš

viikkki
12. feb 2021

@sunny15 no ja som len namocila a ako išiel moc tak hneď hneď to tam bolo 💁‍♀️

viikkki
12. feb 2021

@daniela2227ahoj 🥺ale ešte sa možno len neskoršie uhniezdilo alebo bola neskôr ovu alebo čokoľvek mysli pozitívne držím palce ❤️🍀

jazlyn
12. feb 2021

Ahojte baby tak ja nic dnes 14 dni po iui a test mamatest Biely 😔😔
Zazrak sa nekona a zrejme tie predosle ciarky boli este z ovitrelle pondelok... vysledok s krvi ale ten je uz snad jasny

jazlyn
12. feb 2021

Kocky prosim zapojte sa nejake skusenosti s vlozkami tiande? Ma to zmysel uzivat vobec ak ma manzel teratozoospermiu a ja pcos , mal niekto podobny problem a pomohli im tieto vlozky k otehotneniu??