Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki uvidis aky bude este test 😉 nebudem ti davat ziadne nadeje ale po svete sa deju rozne zazraky obcas 🙂 🤷♀️
@sisi111122 robila som večer top test a tam bola aj silnejšia čiarka 🤷♀️ale ani ja tomu nedávam veľké nádeje
@viikkki ukaz foto 🤗🤗
@sisi111122 no neviem neviem 🤷♀️
Ciarocka vybehla hneď a naživo je to ružové a oveľa lepšie vidno nedá sa mi to dobre odfotit
@viikkki noo zaujimave dnes si neskusala este?
@jazlyn ahoj kedy ideš na odber po iui?
@wwrrooppll Ahoj zajtra
@sisi111122 nemám už testy ale budem testovať až v stredu budúci týždeň
@jazlyn držím palce potom napíš
@viikkki fotky su dost na prd ale ciarka tam je a tmavne .. a ked mas taku ciarku na pepine predpokladam tak to je fakt divne .. preco by stupal hormon ak by to bolo zvyskove?
@viikkki skus lepsiu fotku dat toho posledneho
@viikkki kvoli tomu ciermemu su fest rozmazane fotky
@viikkki mala by si zbehnúť na gyndu, nech Ti zoberú krv a ak je to naozaj tehu, tak nech Ti nasadí liečbu na udržanie.... -ak to nieje tehu aspoň budeš vedieť, na čom si...✊🏻
@krajcovicka počkám ci príde ms a ak nie spravím test a zbehnem tam 😉
@viikkki ms po potrate prichádza po 4-6 týždňoch
@viikkki Ahoj, ja som takto otehotnela, hned po tom ako babatko same odislo a uz som teraz v 38tt tak budem drzat palceky ✊🏻 ale mala som hned nasadeny progesteron uz od prveho slabeho testu som isla hned k dr a on zobral krv pre istotu. Neodporuca sa to ale u nas nastastie dopadlo vsetko ok.. Len sme teda nikdy nevedeli urcit datum poslednej ms kedze vlastne nebola..
@ancovicka21a Ahoj.. Tak bola som dnes na sono.. 6+6..a nič len prázdny gestacny vak 😔
@daniela2227ahoj 🥺ale ešte sa možno len neskoršie uhniezdilo alebo bola neskôr ovu alebo čokoľvek mysli pozitívne držím palce ❤️🍀
Ahojte baby tak ja nic dnes 14 dni po iui a test mamatest Biely 😔😔
Zazrak sa nekona a zrejme tie predosle ciarky boli este z ovitrelle pondelok... vysledok s krvi ale ten je uz snad jasny
Kocky prosim zapojte sa nejake skusenosti s vlozkami tiande? Ma to zmysel uzivat vobec ak ma manzel teratozoospermiu a ja pcos , mal niekto podobny problem a pomohli im tieto vlozky k otehotneniu??

@sunny15 ahoj, no ved mne je to v podstate jedno tento mesiac ani tomu nedávam nejaké veľké nádeje sex sme mali len raz 🙏takže žiadne snaženie sa nekonalo a ani neverím ze by sa zadarilo plus to ani nieje bezpečné teraz, ale chceme počkať aspoň také 2-3 mesiace a až potom sa naplno snažiť, no ovulka ale bola ja neviem ako moje telo je divne ale mala som aj hlien a aj ovu test pozitívny