icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
12. feb 2021

@viikkki ďakujem ❤️neviem kedy bola ovu, podľa ovulacnych testov som ju ani nemala 🙈 22.1.som mala na digi teste 1-2.. Aj tak nezmozem nič.. Len musím počkať 😏

viikkki
12. feb 2021

@jazlyn ja idem od budúceho cyklu skúšať ak to teraz nevyšlo

slesarikova
12. feb 2021

@zivika Moc sa v Tom nerozumiem keď mi tak ukazuje od pečiatku ms do teraz slabucko

bibg
12. feb 2021

@daniela2227 ahoj 🙂 ja som bola u dr 6+4 a tiež videl prázdny gestacny vak 🙂 prišla som o 2 týždne a už bilo srdiečko ako zvon 🙂 ja som mala o týždeň posunutú ovulku 🙂 teraz mám už 4 mesačného fešáka ;) držím palce

daniela2227
12. feb 2021

@bibg to je skvelé ☺️ ďakujem ti veľmi pekne, trochu som kludnejsia ☺️

mirkasan
12. feb 2021

@jazlyn ja ich práve mám...

slesarikova
12. feb 2021

@mirkasan aj ja mám také

aknamorka22
12. feb 2021

@daniela2227 ahoj, ja som bola v 6tt na sone a tiež len prázdny gestacny vak a až po mesiaci! Bolo vidno plod a srdce. Uz si aj doktorka myslela, ze nič z toho ale usudila, ze som mala minimalne o dva týždne posunutú ovulaciu. A celé tehotenstvo mi to tak aj vychadzalo a aj mi posunuli termín porodu 🙂

jazlyn
12. feb 2021

@mirkasan A ? Pomahaju?

zuzsat
12. feb 2021

@krajcovicka a ak nepride ani po 6 tyzdnoch treba cakat? Ci to riesit?

daniela2227
12. feb 2021

@aknamorka22 ďakujem, dávate mi nádej baby ☺️ asi som fakt šla skoro.. No po 3 MA som chcela mať akú takú "istotu" 😏

krajcovicka
12. feb 2021

@zuzsat najlepšie sa spýtať gynekológa, ale niekedy sa môže stať, že to rozhádže celý cyklus.... záleží od organizmu každej ženy...

ancovicka21a
13. feb 2021

@daniela2227 neboj sa..este je skoro..Uvidis,ze zachviľu bude aj srdiečko počuť a o par týždňov nas potesis fotkou malej fazuľky..vsetko bude v poriadku..jasne?😘😘😘

zitusss
13. feb 2021

Dobre ránko, dnes 11dpo a baby ja tam asi nieco vidim 👀😳 ten hore je 9dpo, cize ovitrelle by to uz hadam nemalo byt (ten som pichala den pred iui cize dnes je to 12dni od ovitrelle) kedy sa odporuca spravit digi test?

luckynko44
13. feb 2021

@zitusss kludne si ho sprav 🙂 myslim ze uz bude +..moj vysiel pozitivne na 11dpo ❤

wwrrooppll
13. feb 2021

@zitusss ahoj vyzerá že je to na dobrej ceste . Digi ešte kedy ideš na krv ? Ja som si robila Digi deň pred odberom hcg a to bolo 14 dní po iui

zitusss
13. feb 2021

@luckynko44 faakt?👀 prsty ma palia vies jak 🤷‍♀️🤣 a ty si teraz ktory den,mesiac alebo ti uz nebodaj beha po dome?😍

zitusss
13. feb 2021

@wwrrooppll v utorok idem 🙂 a ukazalo ti ktory tyzden uz? 1-2 ci 3-4?

luckynko44
13. feb 2021

@zitusss moje iui 3 neuspesne..ja som momentalne po cerstvom embryotransfere 14 dni (18dpo)❤ vcera krvicka potvrdila krasnu hodnotu 1613 tak si uzivam tehulkovanie ❤

luckynko44
13. feb 2021

@zitusss pri akejto ciarocke co uz ovitrelle urcite nie je ti uz ukaze..1-2 cize 3-4 tyzden 🙂🤞

zitusss
13. feb 2021

@luckynko44 jej tak to sa moc tesim ze to vyslo, uz nech mas zdrave babatko v naruci❤❤❤ skusim zajtra ten digi,to bude 12dpo a pripadne darcek na valentina😍

mirkasan
13. feb 2021

@jazlyn zatiaľ mám len 2 mesiac. Prvý mesiac som.musela vysadiť po cca týždni. No a teraz čakám kým mi skončia a idem nanovo, dúfam že už bezproblémov

daniela2227
13. feb 2021

@ancovicka21a ďakujem za podporu 😘😘😘 a co vy? Ako sa máte? ☺️

wwrrooppll
13. feb 2021

@zitusss l1-2 som mala

ancovicka21a
13. feb 2021

@daniela2227 neboj sa,vsetko bude v poriadku..my sa mame fajn,akurat sme museli uz odstaviť..😥 mala som strašne malo mlieka,bolo to trápenie pre všetkých..ja som bola nervózna,unavená,plakala som v kuse..ako sme presli na um,tak je pohoda 😊 mala je spokojná,spinka,ma plne bruško..

daniela2227
13. feb 2021

@ancovicka21a juuj tak to je škoda 😒 ale ked sa inak nedá, nič s tým neurobíš ☺️ hlavne ze malinkej je dobre a tým pádom tebe tiež ☺️

ancovicka21a
13. feb 2021

@daniela2227 no je..ale naozaj to bolo trápenie..polhodinu na cecikoch a zachviľu plač,ze je hladná..tak som si polhodinu skúšala odsavat,aby som zistila,kolko mlieka mam..necelé 2 polievkové lyžice 😮 bola som z toho na pokraji zúfalstva...po hororovom zážitku pri sekcii sa mi proste nespustilo mlieko tak,akoby malo..takze som to vzdala a naozaj je to lepsie pre obe 😊

aknamorka22
13. feb 2021

@ancovicka21a ja som mala hororový zážitok pri pôrode a tiež sa mi nespustilo mlieko. Vyše mesiaca som non stop prikladala a odsavala, platila laktačnu poradkynu, kúpila dráhu odsávačka, 100€ dala na byliny na podporu mlieka, pila som hroznovu stavu, robila možné aj nemožné a nerozbehlo sa. Aj laktačná mi povedala, ze to žiaľ nepôjde tak som sa na to vyprdla a odvtedy som si az zacala užívať materstvo :D

ancovicka21a
13. feb 2021

@aknamorka22 och,som rada,ze nie som jediná..normálne som mala výčitky,ze co som to za matku,ked si nedokážem nakojit vlastne dieťa..ale zakrocil ocino,ked sa vrátil z nákupu a nasiel ma takmer zrutenu od zúfalstva..povedal a dost,toto bolo posledne kojenie..za par hodin sa mi nesmierne uľavilo a po par dňoch som uplne v pohode..chvalabohu 😊

bubinka04
13. feb 2021

Ahojte baby tak som tu zas už tri dni nam len ružový výtok a to len pri útreti niekedy ani to nie na 27.den cyklu som robila foto prilozim ja tam vidím druhú no na foto ani nie keď priblizite možno zbadate no aj tak to asi bolo skoro pobolieva má len podbrusko min.mesiac som mala cyklus 28 inak mávam 33 môžem skúsiť aj teraz?či je zbytočné