Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bubinka04 skusila si test aj dnes?
@slesarikova ten modry je predsa ovulacny test? Ako mozete porovnavat tehotenske testy s ovulacnymi? 🤷 @viikkki
@bubinka04 moja zlata. Tak to sleduj. Ak vybehne čiarka alebo čosi, rovno by som šla k lekárovi, nech dá niečo... Drž sa! ❤️
@zuzsat zvykne byt pozitívny pri tehotenstve, ale nie je to smerodatne naozaj, pretože aj pred menštruáciou môže viac tmavúť, potom znova zbledne, keďže hladina lh stále kolíše , takže tiež nechápem tieto pokusy...
@slesarikova oba su zial negativne
@sisi111122 Nie už krvacam už je to zbytočné...ja som tak verila že to vyšlo 😪
@timina22_09 ďakujem...no tento mesiac už som došla o poslednú nádej už nemám síl na nic to trápenie má ubíja
@bubinka04 ver mi, že ti rozumiem. Ale bude to dobre, ver mi 🙂
@zuzsat nevedela som to teraz už viem
@timina22_09 viem o tom. Ale tu sa stal asi omyl a slecna nevedela...preto som napisala co som napisala
@zuzsat tiež som si všimla, až keď to napísala..
@bubinka04 ahoj ako krvacanie sa rozbehlo?
@sisi111122 ahoj áno aj bolesti silné...
@bubinka04 tak to je mi ľuto
@sisi111122 aj mne...a veľmi ani nevieš ako...
@timina22_09 🥰
@sewie ánooo pekne ju je vidieť, už aby len silnela držím palčeky a gratulujem 😊😊😊
@viikkki jeeejo ☺️ tak strašne ti držím palce ✊🙏❤️
@viikkki blahoželám a držím palce, nech bude všetko v poriadku
@viikkki preco su tak rozdielnej farby? Vkazdom pripadegratujem ✊
@sisi111122 presne toto som sa pýtala aj v snažilkach ci to nemôže byť vadný test 😞pôjdeme ešte kúpiť inú značku a testnem... Ale mne s zdá ze pepino to tak máva co som kukala aj iné testy že ťa testovacia čiarka bola iná ako kontrolná no uvidím 🤷♀️
@daniela2227 ďakujem 😊❤️
@sisi111122 s rozdielnou farbou som sa stretla aj ja 😏 úplne iný odtieň.. Neviem ci to na fotke bude až tak vidiet

@timina22_09 no s bývalým mužom 10 rokov prešli sne aj umelým oplodneniami a čo mám priateľa teraz v júli sa nám podarilo no v 3.mesiaci nam z ničoho nič prestalo biť srdiečko bolo to strašne po toľkých rokoch ...