icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
23. feb 2021

@daniela2227 je mi to tak ľúto 😭 ach jaj

daniela2227
23. feb 2021

@sunny15 ďakujem ❤️ my už so snažení končíme, stačilo.. Štvrtý krát.. To už veľa aj na koňa 😔

daniela2227
23. feb 2021

@mirkasan ďakujem ❤️

sunny15
23. feb 2021

@daniela2227 😢moja ❤️❤️ úplne ťa chápem.Možno sa ešte zadarí,keď ani nebudeš čakať a všetko bude fajn.😘posielam silné objatie🤗

sunny15
23. feb 2021

@messue hmmm zaujímavé 😳veď sa včera ešte vytešovala z dobrej správy

sunny15
23. feb 2021

@sense naozaj ?a akej diskusii,o čo išlo?🤔

heidi4
23. feb 2021

@sunny15 "anonym" tu pytal peniaze, s vymyslenym pribehom s kopec nezrovnalostami a dierami, no postupne sme prisli na to, ze to bola ona, sama sa nenapadne prezradzala... ked sme ju odhalili a spomenuli policiu, "zrazu" si zrusila ucet. Tomu tehotenstvu by som tiez neverila. Viacere sa zhodli, ze palicka z testu na foto vyzera ako dokreslena, iny uhol, ina farba nez ta prva. Pritom v profile mala, ze nedavno potratila, nemala este ani ms a zrazu uz zase tehotna. Takisto v pondelok (vcera) rano o 9.h. bola uz doma spat od dr. s potvrdenym tehotenstvom a rovno aj vysledkami z hcg z toho dna. Tudle. V tej diskusii jej to skoro nikto nezbastil a ked sa na nu prislo a uz nemala argumenty, radsej "zmizla". Ten pribeh v diskusii, deravejsi nez emental, ako aj toho tehotenstvo bol podla viacerych o**b. Ale zial, aj taki ludia sa najdu... Nazor si urobte ale samozrejme kazda svoj...
Trebalo by to ale citat cele, diskusia bola vsak zmazana adminmi vcera o 11:55, tuto je jasne, ze ked to pisem v skratke, si mozete mysliet, ze pravda mohla byt aj ina...

beruska1108
23. feb 2021

@heidi4 ak môžem troska prispieť k tejto debate teda sledovala som ju dlhšie aj jej testy z prepína a druhe čiarky konečne mi to zapadá. Keď som ten test zbadala najprv som si myslela ze som paranoidna ale teda naozaj ta ciarka bola dokreslena.bola nakrivo a inej farby. Ach konečne to niekto napísal lebo mi to nešlo dlhšie do hlavy. Poznám prepína ttehu testy a hentaky som teda ešte nevidela.. Je mi tej kocky ľúto. Dokreslovat druhu čiarku a zverejniť to ako pozitívny test. Ta baba vola o pomoc...

lenusa20
23. feb 2021

Nerada sa pripájam k takýmto vyjadreniam, ale ja som so hneď pomyslela že to musí byť nejaka žena čo si myslí že sme tu všetky blbé... Tiež som si povedala že možno si to len nahováram a ukázala som to svojmu doma mm že čo si myslí o tom teste... A on ako laik ale videl moje testy a hneď povedal že celá ta foto je odrb...a že dúfa že sa s nou nejak nekamarátim.. že to nebude v poriadku... On totiž nevie čo toto tu cely MK je, pre vysvetlenie... A dnes keď čítam, že nie som jediná čo si to myslela, ..ehm som kludnejšia.

sisi111122
23. feb 2021

@lenusa20 prečo toto niekto robi vobec 😔

sisi111122
23. feb 2021

@beruska1108 uplne to vizeralo ako stary test a ciarka s perom tiez som si myslela 🤔🤦‍♀️ Ale ai myslim hadam niekomu nesibe ze toto sem da

sunny15
23. feb 2021

@lenusa20
@beruska1108
@heidi4 noooo výborne,ja som jej to vôbec nezožrala,jednak stále dávala hore nejaké upravené testy aj v minulosti ten intimed čo bol akože pozitívny,bol taký s tmavými farbami 🙈ale Budiš,potom bola tehotná,no a akože vypadlo z nej dieťa v 15tt videla ho,žiaden kyret,nič,prešli 2tyzdne a už tehotná😵jednej z nás-nemenujem som aj písala že sa mi to nezdá,jpotom ten divný Pepino,nakoniec som čítala spätne že ráno hcg už pozitívne, aj usg,🤦to je hlúposť,asi túžila po pozornosti,no ale toto😳😳😳a ešte k tomu aj podvodníčka s peniazmi

sense
23. feb 2021

@sunny15 ako píše @heidi4

lenusa20
23. feb 2021

@sunny15 ako ja tuna Duch na teste málo čo som bola, len teraz som si ju všimla pred par týždňami čo som sa tu aj ja radila... Ale ked píšeš toto s tým 15tt tak toto som čítala na MK ale nikdy som si nejak tie nicky tuna nevšímala. Ale je zjavné že ľudia sú rôzni. 🙄

beruska1108
23. feb 2021

@sunny15 áno bolo to čudné ze hneď otehotnela hneď mala pozitívny test a hneď bolo vidno aj na usg niečo a ten test mi prišiel fakt divný.. No co už možno ma fakt nejaký problém ale s hlavou..

messue
23. feb 2021

@sunny15 Mne sa tiež nepozdávalo veľa veci na nej, ale nechcela som to tu písať, aby som nebola podozrievava.... nezdalo sa mi tehotenstvo ze porodila len tak mala ho v ruke to babo a ešte žilo....také neuveriteľné ako z filmu...potom opätovné tehotenstvo....silná čiarka. A ten test sa mi nezdal, preto som jej písala nech mi urobi lepšiu foto z blízka, lebo bola rozmazaná a ina farba jednej čiarky taká modra.... tušila som čosi ale vravela som si budem sledovať ako sa to z nej všetko vyvinie....nakoniec toto🤔🤔🤔 a tak sme sucitili a pomáhali slovami...celkovo v profile 21rokov a samé potraty uvedene v profile so sviečkami....a naháňanie sa za babom akoby uz mala vela rokov...som sa čudovala, fakt teraz mi to docvaklo lebo preto som ju najviac zo všetkých vas sledovala....uz viem prečo niečo mi nesedelo na nej🙄

messue
23. feb 2021

Každopádne, som na modrom koníkovi, na modrej streche a moja svadba uz jednu generáciu a ešte som nič také nezažila...no aspoň plati staré známe dôveruj ale preveruj....

heidi4
23. feb 2021

@messue Veru, presne to iste som tam vcera aj napisala, ale ze by som to skor zmenila na "never, ale preveruj". Skoda, kam tento svet speje vdaka takym ludom. Naivni a dobrosrdecni na to budu stale doplacat.
Baby ivkanizna a miriam_s alebo take nejake nicky jej uverili a poslali € na ucet do SLSP, mohli vidiet meno prijemcu, ale uz sa tam prestali ozyvat (zastavat sa jej), tak sa nevie nic viac. Aj evamarek77 chcela poslat, neviem uz, ako to dopadlo. Adminky vedia zistit podla IP adresy, ci to bola na 100% ona, skoda len, ze to s nami nezdielaju. 😀
Diskusia to bola vcera fakt "husta", skoda, ze ste ju nemali moznost ju citat, mozno by vam zapadli viac dieliky do skladacky. Lebo ja som ju na mk vobec neregistrovala, ani v tejto teme nie som. Mam len tieto 2 print screeny zo vcera, mozno @veronikaszabova alebo @danim by mohli mat viac? 😀 Sorry za otravovanie a pripadny spamming. 🤭

messue
23. feb 2021

@heidi4 a kde to bolo v akom fóre? Lebo ja som ju len tu -duch na teste čítala inde nie.....

heidi4
23. feb 2021

@messue to bola tema normalne vyskocena tu na ploche MK, ako kazda nova sem pribuda... Najprv sa volala Pomoc??? (v nedelu okolo 22:00) A potom bola asi adminmi premenovana na Kto mi pozicia peniaze? (Vcera v pondelok rano)
Vsimaj to slovicko pozicia... baby ich spat uz asi neuvidia. 🤷‍♀️
Anonym bol vraj 16-r. chalan, ktory v noci potreboval € na bus na rano do prace, ze vyplata mu pride az 15.3., pytal 3 €, ale trebalo 10 na vybratie z atm. Sranda je, ze pytal len na pondelok...a do 15.3.bude asi peso chodit. 🤷‍♀️ kopec dier to malo a nebol schopn"y" na jedinu otazku normalne odpovedat alebo reagovat na inu formu pomoci, ponuku odvozu zdarma....
Vikkki sa ho vehementne zastavala, ze ho pozna, ale sama ze mu nepomoze, lebo ona nema €, vsetky ma jej muz, ona nepracuje, lebo nemusi, lebo muz zarobi dost a navyse ona je teraz tehotna... cakala by som nejaku babu s velkym bruchom v 8. mesiaci minimalne... fakt huste citanie... 😀 dobsinsky by sa mohol schovat 😀

messue
23. feb 2021

@heidi4 proste toto je chorý človek normálny zdravy so zdravým rozumom toto neurobí. Len chorá myseľ psychicky narušená...potrebuje liečenie...istotne aj schizofrenik.... su všade okolo nás

heidi4
23. feb 2021

@messue A podla vsetkeho aj toto je asi jej tema.... o potrate (az teraz mi cvaklo). Lenze vystupuje tam ako anonym, tak som si ju vcera nemohla k nicomu priradit, baby ale pisali, ze aj v inych temach si uz vela vymyslala...
Nechapem, chore, na co je niekomu toto dobre robit... uplne zbytocne plytvanie casom a energiou, co z toho ma. Ale tak ludia su naozaj rozni. Treba verit fakt len najblizsim. 🤷‍♀️

heidi4
23. feb 2021

@messue a toto bola ta tema zo vcera, ale zial, k viac textu sa uz neviem dopatrat...

heidi4
23. feb 2021
danim
23. feb 2021

@heidi4 nie neviem sa Vám k tomu vyjadrit. Tejto témy sa nezúčastňujem. Len včera a predvčerom ohľadom toho 16r pracanta 🙂 čo sme čítali a krútili hlavou... kde ta doba speje 🤷‍♀️🙈

heidi4
23. feb 2021

@danim Vsak tak som to aj myslela. Ohladom toho podvodu vcera, nic viac... 🙂 diki

danim
23. feb 2021

@heidi4 ano to potvrdzujem tvoje slova... vikki ešte musí dotrenovat, keď chce pisat knihy 🤣

mirkasan
23. feb 2021

Tak tomuto teda vôbec nechápem 🤷

sisi111122
23. feb 2021

@heidi4 😳😳😳🤯

domcatko1811
23. feb 2021

@heidi4 sisi111122 to úplne vystihla... Nemám slov 😶🤯