Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@akopprincezna potom pridajte foto z ďalšieho testu verím že čiarka bude silnejšia 😊❤
@akopprincezna aj ja vidím druhu čiarku 😊 držím palce
@akopprincezna teraz tam už vidím druhú čiarku
@akopprincezna je tam 💗
@summersunny94 dnes rano 🙂 uz sa neviem dockat, ked to poviem manzelovi. Ale po minulej skusenosti sa aj trosku bojim. Ci radsej nepockat. Bolo lepsie, ked ani nevedel, ze sme o babatko prisli... I ked pre mna to bolo tazsie, lebo som sa nemala s kym podelit o tu bolest
@akopprincezna jéjko krásne dve čiarky už, hotové koľajnice pomaly. Podľa mňa to kľudne môžte povedať manželovi nech sa aj on teší, nemôžte myslieť len na to najhoršie. Bude všetko dobré a o pár mesiacov sa budete tešiť spolu s malinkym drobčekom. 😊
@akopprincezna je to jasne.Drzim palce nech silnie.😊😉A mužovi to povedz ako to cítiš ty.Ja ked som mala takuto ciarku som povedala chlapovi,že vyzerá to tak že budeme mať bábo(pri mojom tretom dietati a našom spolocnom prvom)a sa smial ze vyzerá?😀Reku ano na druhe rano som este spravila či je silnejší a bol tak sme sa uz zacali tešit.
@sewie podla mna krasne silnie. Ja som mala pri dcerke rovnako tmave hadam az v 6 tyzdni. Napriek tomu, ze hcg z krvi uz bolo vyse 2000 a potvrdene tehotenatvo utz
@akopprincezna koľko dní od ovulácie si si robila tehotenský test?
@akopprincezna dakujem za upokojenie ja som prave pri chalanoch mala uz 20dpo tmavsie ako kontrolnu preto stresujem
@andrejocka36 vcera 12, dnes 13. Spozornela som kvoli extremnej bolesti, ked mi dcerka buchla do prsa. To uz som asi tusila.
@akopprincezna mozem byt tehotná ak mi na teste ukazalo
@andrejocka36 mozem byt tehotná ak mi na teste ukazalo
@slesarikova to je jednoznacne pozitivny test
@slesarikova gratulujem ♥️
@akopprincezna robila som si 24.2 a mám dostať menzes až o 4 dní myslíte že som pozitívna
@akopprincezna teším sa
@akopprincezna myslím pozitívny test
@slesarikova gratulujem. Vidím tam druhú čiarku 🙂
@andrejocka36 Ďakujem ...robila som si 24.2 a mám dostať menzes až o 3dní myslíte že som pozitívny test
@slesarikova ja len stale premyslam, co znamena 7.13 😂
@akopprincezna možno čas kedy robila
@akopprincezna robila ráno o 7.13
@sense robila ráno o7:13
@slesarikova takže som tehotná

@lela123 dakujem vam velmi pekne 🙏♥️ modlim sa