Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Neviete náhodou koľko sa drží v tele ovitrele? Dnes som 11 deň po injekcií. A ešte mi dal doktor aj utrogestan, ten beriem už 8 dní ale posledné 3 dni mi je neskutočne zle a strašne som unavená...niekedy mám až triasku 🤦
@domie321
Ahoj nič nevidím, a ty tam vydiš dačo ?
@sisi111122 nemyslím, lebo je to hrubšie... Skús o dva dni. Myslím, že tam už bude čiarka, o ktorej nebudeš pochybovať 🙂
@sisi111122 ahoj no zatiaľ to vyzerá na kanálik ale o 2dni z toho môže byť čiarka.Ja som už mala česť s kanálikmi od Maxa,dokonca pekne viditeľné boli,len ostatné testy boli biele, takže duchoval jedna radosť
@domcatko1811
@sunny15 je to tenke a ruzove som 10dpo
@sisi111122 skús si kúpiť aj iný druh testu,Max má málo farbiva,no a aj kanáliky sú ružové mňa to raz preto oblblo.Preto si vždy overím viac druhov testu a potom testujem tým istým aby som videla ako sa to vyvíja
@sunny15 ahoj aké testy sú podľa teba najlepšie? Akými sa chystáš testovať a kedy?😁😁
@sisi111122 mám presne to isté momentálne
Ale zaujímavé, že keď som skúsila test cez týždeň, bola slabá čiarka ( ešte z ovitrele) a ďalšie 2 dní biele. Skúsila som potom v sobotu a dnes. A buď je tam úplne slabý duch ale tenká čiarka 🤷
@beruska1108 ahoj moja,no tak dnes som 4-5dpo takže budúci týždeň 😁mám objednané mamatesty,za mňa najlepšie testy🤩tie mi neduchovali,ešte aj women Secret mám rada,majú veľa farbiva.A ty ako?
@sunny15 noo tak sa teším na prvé testiky 💪😁 ja som 3-4dpo 😀 testovať začnem v sobotu tiež mama testy chcela som aj tie woman ale u nas v meste ich nikde nemajú po behala som hádam všetky lekárne 🙈
@mirkasan ja som skusila este jeden a pre mna chvalabohu negativny 🙏 mam osem mesacneho synceka dalsie neplanujeme zatial 🙂 ale divne sa mi tocila hlava ako pri prvom 🤷♀️

@lala1501 noo tiez tam nieco vidim ked na to dlhsie pozeram ale je to divne , tak nic uvidim o par dni a dam vediet