Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vevericka13 no naposledy som ms mala 30.1.
@adela232 nič tam nie je...jedna /
Určite to nie je pozitívny test...ešte je k tomu po limite...čiže nie ..je negatívny
@bublanina1 Ako po limite? Deň pred MS.
@adela232 test je po limite..písali ste že ste si to všimli na druhý deň až..čiže test bol až po limite...zvykne sa stať že sa ukáže kanálik ale nie je to čiarka
@bublanina1 Ale dnes som urobila tiež a je biely tak uvidím či príde MS. Mávam 27 dňový. Dnes je vlastne 28 takže ešte sa môže ukázať. Uvidíme. A chápem už ako ste to mysleli že po limite. Test fotený na druhý deň. 😊
@adela232 jasne 🙂 držím palce
Dnes som si robila test tak ciarka je slabsia oproti vcerajsej. Poobede idem k dr, tak som zvedava co mi povie
@luckalukas_1 jej urcite je silnejsia🥰
@kattky potom napíš ako si dopadla držím palce
@weru3ka dakujem❤️
@simic prosím ťa kde kúpim taký obal na tehu knižku?
Tak baby. Dnes usg u dr 0 bodov. Nebolo vidno nic. Vravel ze ak by tak to muselo byt teraz ku koncu februara. O 10 dni mam ist opat na sono a na krv. Dal mi aj papier, ze v pripade silnych bolesti mam ist hned do nemocnice, nakolko by islo o mimomaternicove tehotenstvo. Sliznicu mam zvacsenu z 10 na 17 vravel ze to by potvrdzovalo tehu, len zatial nic nenasiel.
@kattky ahoj, podľa mňa si otehotnela neskor neplasila by som sa hneď lebo aj ciarku na teste nemáš až tak silnú zodpovedá takému 4-5tt takže by som ešte určite počkala a ukludnila sa 🧡držím palce
@kattky a nezobral krv na hcg
@martusianka78 chcel vziat ale nakolko som bola objednana na 15,15h tak labaky v nemocnici pre ambulancie robia iba di 15,30h tak by som to nestihala zaniest uz. Ale som objednsna na 7.4. tak sa uvidi co bude
@sunshine_18 dakujem pekne 😊 tak povedal aj on ze moze to byt aj to kedze nemam pravidelnu ms. Ale dal mi preistotu aj papier ak by nahodou
@vladka2503 koľko dní po ovulke si robila testy? Alebo koľko dní pred neocakavanou? Gratulujem🤗aj ja si prajem takýto testik s dvomi ciarockami🙏🙏🙏
@88matulka88
🙂 bola som 32Dc to je ten úplne prvý test, od ovulácie vôbec netuším ale môžem to asi len usúdiť podľa styku, takže cca 11dpo 🙂 verím, že aj Tebe sa určite podarí čím skôr!
@vladka2503 krasne..gratulujem 🤗
@bublanina1 Dnes 30 DC. MS stále neprišla čo je už u mňa dosť čudné. Nemám ani pocit že by sa blížila. Dnes na obed som skúsila a niečo tam už vidím. Či si to domýšľam? 😄

Ahojte. Je tam niečo či sa mi to zdá? Testovala som včera 27 DC. Zdalo sa mi že nič a dnes som pozrela a čosi tam vidím.