Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adela232 ja tam nič nevidím 😏
Ahojte, mesic zpet sem byla na kyretáži v 9tt (anembryola) hcg 30 000. Za tyden sem byla na kontrole a hcg už bylo 2. Test sem si zkoušela a nic na něm nebylo. Dnes je to přesně měsíc a já nemám vůbec pocit, že by měla menstruace přijít, tak sem zkoušela test a zdá se mi že tam je duch, vidí to taky někdo?
@kaci1265 niečo sa tam mari ale je to slabunke 🍀
@kattky škoda tak držím palce nech bude a je všetko v poriadku 🙏🍀💜
@martusianka78 nezobral lebo labaky robia iba do 15,30h a ja som bola objednana u dr o 15,15h tak kym mi urobil usg, tak by som to nestihla do nemocnice zaniest uz. Povedal ze ked potom pridem tak mi vezme krv a daju, tak aby rychlo urobili, tak ze do 45 minut budem mat vysledky
@vladka2503 krasne blahozelam
@bublanina1 včera na obed som si nebola istá ale dnes ráno pokrok. Začínam veriť ❤️.
@kattky ďakujem ti pekne 🙂 nemáš možnosť kúpiť womam secret? Taký kazetový? Ma veľa farbivá a sú dva v balení, možno ti už oči vybije čiarka 🙂
@vladka2503 no nieskm z mesta a chlapovy davat take veci kupovat. Tieto co som mala boli one step. Neviem ake su rozdiely a ani ktore su lepsie. Sle ak sa dostanem dnes do mesta tak zajdem si kupit
@kattky pozri sa. Ja som testovala aj týmito lacnejšimi a čiarka mi príde stále rovnaká a to boli 4 dní po sebe vždy ráno, potom som si kúpila ten women secret a bolo pekne vidieť ako tma ne ;)
@vladka2503 jj vyskusam. Len dnes ma dost pobolieva podbrusko ako na ms, tak snad nic sa nezmeni. Zaludok mam ako na vode a hrozne ma aj bradavky bolia
@adela232 vyzerá to fakt nádejne 🥰 držím palce
@kattky držím palce, a hlavne pozitívne myslieť🥰🥰🥰pokiaľ sliznica naznačuje, že by to tam mohlo byť, ver tomu že tam bude 🥳určite si urob ešte kontrolný testik doma a s úsmevom čakaj na odber💞a určite príď sa pochváliť, budeme sa tešiť na teba 🙏
@88matulka88 dakujem velmi pekne za podporu. Tak sliznica ma byt vraj 10 a ja mam 17 cize vravel ze sliznica naznacuje. Tak snad tie bolesti v podbrusku nic zle nesignalizuju.
@adela232 vyzerá to že je to ono🙂 veľmi držím palceky ❤️
@kattky fíha ...čítam vaše príspevky...to vám fakt nič nevidel?..moja kamarátka mala posunutú ovulaciu ale už v siedmom týždni jej videl gestacny vak...a malinký plod ...a to je v omeškaní týždeň...hm ak máte bolesti a budú sa stupňovať tak radšej ísť skôr k lekárovi alebo pohotovosť...držím palce
Ahojte baby do tejto témy som pred pár rokmi pri spievala aj ja, som rada a ze ešte funguje. Mam dve deticky jedno splodene na druhý krát a druhe na prvý x. Teraz si nie som istá ci nebude aj neplánovane tretie lebo sme sa nejako spoliehali na neplodné a dní a ukázalo sa ze mam posunutu ovuláciu asi o 10 dní. Minulý pondelok 15.3 sme si nedali pozor v domnení že však je 25 deň cyklu. Takmer s istotou som si myslela ze ovulácia prebehla na 15 DC, no nedalo mi to a deň po styku som si urobila ovulacny test ci náhodou bolesť v podbrušku nie je ovulacna (keďže na menzesovu sa mi to nezdalo no a bum test bol pozitívny. Teda asi) . Čiarky boli takmer identické. Prikladám aj foto, že by ste mi to prosím potvrdili alebo vyvrátili lebo úplne úplne sa mi rovnaké nezdaju... No ale hlien som v ten deň toho pozitívneho testu mala na mraky plodneho. No vravím si neplánovane ale nebudem teraz nešťastná, asi sa to malo stať ak sa stane. No a moja otázka... Kedy najskôr by mi mohol test ukazat ci som či nie som. Potrebujem to zistit čím skôr, lebo beriem lieky na srdce na arytmiu aby mi ich zmenili ak ba náhodou bolo tehu. Dnes som si robila test. Je to 11 deň od styku a asi teda 10 alebo deviaty od ovulácie. Úplne biely... No neviem ci nie je skoro? . Aši je skoro ale je mi už týždeň veľmi zle a cítim sa tehotné. Keďže už viem aký pocit to je. Len ci nie je vsugerovany... Trosku som na nervy lebo som nedočkava a už chcem vedieť ze co no asi musím vydržať. Prepáčte za dlhý príspevok, snáď ma neukamenujete. Príznaky mam takmer všetky ako v prvých dvoch tehu.... Budem rada ak sa mi niekto ozve a podebatujeme o tom. Potrebujem ukludnit, podporiť. Neviem vlastne čo chcem. Bojím sa mať tretie ale na to som mala myslieť predtým ak sa za darilo viem ze rozdycham a budeme sa tešiť.
@adela232 hej ved ovulácia mohla aj 17.3 prebehnúť a to je vlastne len deviaty deň od nej, takže ešte 5 dní do menzes, to je ozaj skoro. Aj keď som dnes 36ty deň cyklu... Neviem prečo som šialena a už testujem. No tie príznaky ma asi donútili... Strašne som nedočkava.. Ale ved to všetky asi poznáte...
@adela232 ja som dajaká senzitivna ci co. Mne pri oboch tehu od 3 týždna.... Zimnica striedajuca sa s horucavou. Nevoľnosť na žalúdku. Hnačka, Divná pachuť v ústach. Únava, zvýšená teplota, nespavosť a také tie veci ako naladovost, precitlivenosť, časté močenie, vytok, pocit mokra.bolest podbruska...a asi by som si ešte spomenula na nejaké, ale ja sa celá sledujem. To je moja chyba.... Všetko to ešte stále môže byť v mojej hlave. Bohvie.... Ale ten pocit skratka mam a neviem sa ho zbaviť... Co sa nevoľnosti týka tie mi v predošlých tehu gradovali a az okolo 6-7 týždňa začali byť nehorázne... Dovtedy sa to dalo predychat no neskôr vracacky niekoľko krát denne
@bublanina1
@lela123 tak neboli silne tie bolesti. Ked som vstala z postele tak presli a uz je ok. No mne dr povedal, ze jedine som otehotnrla koncom februara a preto este nic nieje vidno. Ze je to jedna z moznosti. Este rozmyslam risknut ten digitalny test aby ukazalo v ktorom tyzdni cca som, len to asi tiez nieje prrsny iba priblizny
@kattky ale vaša posledná men.bola 31.1....presla už doba ... čiže lekár už aspon gestacny vak mal vidieť...a to že by ste otehotnela koncom februára...tak prečo vám nedošla menštruácia... nechápem...snáď to nebude mimomaternicové...držím päste

@lenusa20
@bublanina1 Dám vedieť ako to dopadlo. 😊