Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@metoyou12 myslím si ze nie, určite by som skúsila aj iný druh testu vyzerá to nádejne 🤞
@sunshine_18 no skúsim tak ráno další 😅
@smajlik9 gratulujeeeeem 🤗🤗🤗vieš kedy si mala ovulku? Máš príznaky? Ak áno kedy sa ti objavili, ktorý DPO?
@88matulka88 ano viem presne. 11dpo a takto vyšli testy. Priznaky mam a ms mam mat az 30.3. ale mne aj pri prvom takto skoro ukazovali testy..
@kattky ja sa tu nejak nezapajam, ale nedá mi to teraz, keď čítam tvoje správy. Tak by som ťa chcela trochu povzbudiť. 🙂 Moja posledná menštruácia bola v septembri. (tiež mi chodí ako sa jej zachce). V januári pozitívny tehotenský test. Momentálne som v 17tt 😊 čiže ovulácia mi prebehla niekedy v decembri, 3mesiace od poslednej ms. Takže len toľko, že aj takéto sa môže stať 😊 držím palce, nech to ma aj u teba šťastné pokračovanie 😉🙂
@adela232 jeeeeej už pekný test...skús o dva dni
@smajlik9 super, ja zatiaľ len naberám info komu kedy ukazuje, a aké má príznaky. My sme teraz skúsili aj s tým, že som si odsledovať ovulaciu testom, chcem vedieť cca koľko dní po sa môže objaviť prvý príznak🤗aké príznaky máš ty? Cca odkedy?
@88matulka88 aha ja som nikdy nesledovala testom. Ja som mala na 10dpo strasne motaky, teraz som uz 13 dni a som strasne unavena, boli ma cele podbrusko..
@nela1984 podla mna ovulacia bola v den pozitivneho testu alebo na druhy mne osobne tehotensky test ulazal uz na 10 den riadneho ducha pri oboch tehu 🙂
@sisi111122 áno tiež si myslím. Dnes mi opäť vystúpila teplota na 37 tak v utorok ak dovtedy nedostanem tak testnem. Už by mal byť jasný výsledok aj ked by bola ovulácia dva dni po pozitívnom teste... Už by som fakt rada vedela na com som. Cyklus dlhý jak týždeň pred výplatou...🙄
Tak dnes asi 12 dpo. Bielo biela Beloba, tak už len ten menzes aby sa rozbehol. Dnes som 39den cyku. Asi ešte nikdy som nemala taky dlhy cyklus. Covid mi to cele rozbombardoval.a tie príznaky tehotenstva už vyše týždňa, no fakt psychika dokáže si aj tehotenstvo vsugerovat.bolo mi presne ako pri oboch tehu. Dnes prvý deň čo mi je dobre konečne...
@veja232 dakujem za pozitivne povzbudenie. Nevolnosti mi akosi poklesly a aj bolest uz mam iba fakt ze sem tam jemnucku, tak snad to male bide tam kde ma byt uhniezdene. Som povedala vcera mojmu, aby siel mi este kupit preistotu nejaky test tak som zvedava ze s akym pride. A aj bradavky ma uz az tak nebolia ako minuly tyzden, ale zato citim ze mi prsia narastly.
@dian1297 ano vidno tieto testy su super 🤗
@nela1984 fotka je dost nekvalitna tak isto tam ani nemame co vidiet 🤷♀️😂
@nela1984 chceme lepsiu foto 🙏
@sisi111122 aha ďakujem krasne lebo ešte minulý týždeň som mala negatívne....a menštruácia meškala a mala som jeden den iba raz ružový výtok a potom keď dosla mrcha bolo to max dva dni a slabulinko...a od vtedy príznaky sú citit....zle od zaludka...hocikde mam slabsie pichne..nervna som unavena, rýchlo zadychana a na základe tohto som si začala robiť testy....a dnes teda vyšiel hentak...tak uvidim
@sisi111122 lepšia nebude lebo už je v koši a darmo by ste tam niečo hľadali keď tam nič není, ani neviem prečo som ju sem vlastne dala 😂

Dievčatá po veľmi dlhom čase som si spravila test a vyšiel takýto, horný včerajší. Dolný dnešný. Je to len kanalik?