Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kattky ono ti môže vyjsť pozitívny aj ten Digi,aj kolky TT si,ale nemusí byť s toho prosperujúce tehu.ja tá nejdem lakať,len môže byť jedna z možností.jedine sledovať to testovaním,či ti čiarky silnejú alebo nie.aj ja som mala digitálny pozitívny,a aj tak som o to prišla.ale ja som už vedela,že sa niečo deje,lebo mi začali testy blednut,a nakoniec som chytila také bolesti že až,a potom som začala krvácať a bolo po všetkom.ale u teba pokiaľ nespinis a budú tí testy silnieť,tak nie je sa čoho báť.
@bublanina1 lenze ja nemam pravidelnu ms. Rsz mam a raz nie. Predtym som mala v novembri a potom az v januari a odvtedy nic. Poucil ms aj o mimomaternicovom ak by som dostala silne bolesti, tak hned mam ist do nemocnice. Mam aj papier od dr. Tak musim cakat ine mi neostava
@kattky aha jasne chápem...no snáď to dopadne dobré...držím palce
@bublanina1 dakujem velmi pekne 😊 budem potom podavat info tu
@kattky alebo keď sa dostaneš do mesta tak ísť do labaku a za peniažky si dat urobiť hcg test stojí to okolo 10eur viac báb to tu spomínali už ja by som to do 7.4. Nevydržala to je len môj názor.... 🙏🍀💜
@kattky Pozitívny test ešte nie je žiadna výhra. Ja som mala koľajnice jak svet. Mesiac som zvracala. Narástli mi prsia dokonca aj brucho. K lekárovi som šla až v 10 t. Pi dvoch deťoch som si povedala že veď nech už všetko poriadne vidno. Prídem a bum. Anemryomola. Hrozný pocit. Teraz som už opatrná, ale verím že to dobre dopadne.
@adela232 to čo je anemryomola...pozerám ale nechce mi to vyhľadať
@adela232 to je mimomaternicové?
@bublanina1 Nie to je že si normálne tehotná. Vysoká hladina Hcg, plodový vačok rastie ale vnútri sa embryo nevyvíja, žiadne srdiečko, proste nič. Väčšinou končia kyretom lebo telo to nerozpozná. Tiež som o Tom nevedela že také niečo existuje, ale vraj sa to stáva často.
@adela232 fiiiha ..to mi je ľúto
@bublanina1 Ale neodradilo ma to. Verím že tentokrat to výjde. Mám presne 3 mesiace od kyretu. Ale priznám sa bojim sa, no snažím sa myslieť pozitívne. Primár gynekologickeho oddelenia mi povedal že teraz v tomto kovidovom obdobi je extrémne veľa potratov. Takže nič nám dievčatá neostáva len čakať a veriť. Ak má byť bude ak nie nie. Nič sa nedá robiť. Musíme prijať akúkoľvek možnosť.
@adela232 s tým kovidom som už aj ja počula od gynekológa.. a tiež sa ma v nemocnici pýtali či som za posledný rok neprekonala.. a ja že neviem... Nehovorila som im že čakám na výsledky protilatok z pľúcneho... Keď som sa vratila do prace tak už boli aj výsledky a veru že vraj prekonala zhruba pred rokom. Popravde ma to nešokovalo... Dokonca si pamätám aj kedy to bolo a popravde asi mesiac pred oficialnym prepuknutím... Celá rodina sme bolí v tedy chorí ako nikdy a ako zdravotník som sa potom už nenakazila a to ma fakt prekvapilo. Ten vírus si robí čo chce, a ešte nieje úplne zistené čo všetko ovplyvňuje. Bohu žiaľ.
@nela1984 no takto mi to vysvetloval aj doky. Snad bude vsetko v poriadku. Az na ten moj zaludok. V kuse som smedna, lebo vypijem pohar vody, zdrzi sa to vo mne 5 minut a uz letim na vecko. Ale zistila som ze ked sa napijem matoveho caju tak je lepsie, tak dufam ze matovy caj mozem
@kattky vraciaš hej? Úf to není bohvie co ale zase je to dobre znamenie že je to prosperujuce tehu a len veľmi veľmi posunutá ovulácia. Verím tomu, že to bude dobre... Ja som si dnes robila test. Opäť biely... Neviem ci už by dačo neukázalo. Stále mi je tak divno tiež... Ja som si od tej mojej neočakávane posunutej ovulácie začala merať teplotu a dosť značný pokles dnes. Ja som fakt šibnutá že sa takto sledujem...
@smajlik9 jeej držím palce🙂
@bublanina1 ďakujem. Po 3 mesiacoch sa nam podarilo
tak ja bazalnu som si este nikdy nemerala. Prveho syna sme maly na prvykrat a teraz viac ako rok bez chranenia a az teraz pozitivny test, tak uvidime.

@kattky a to podľa poslednej men.koncite 8tt...to už by malo aj srdiečko byť..a nie to že nič nevidel...nechcem strašiť...možno sa ja mýlim