Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 rozbehli sa mi krámy v plnom prúde. Bolesť riadna. Aj keď už som myslela ze som tehu. Som rada ze nie, dve detičky stačia. Už budeme dávať väčší pozor...
@adela232
@smajlik9
@luckalukas_1 dievčatka máte aj príznaky dajake? Koľko dpo ste robili testiky?
@88matulka88 ja mam take slabsie bolesti v podbrusku, unavena som, naladova .. robila som prvy test 7.den po ET, vkladali mi 5 dnovu expandovanu blastocystu
@nela1984 tak sa tesim ze je ako si prejes 🙏 budte zdravy 👋
@88matulka88 mne vyšiel duch na tretí deň meškania a teraz som 7 deň a príznaky zatiaľ žiadne. Trochu boľavé prsia. Mne začalo pri oboch byť zle a strašne mi všetko smrdelo až koncom 6 týždňa. Tak čakám že aj teraz tak.
@sisi111122 ďakujem pekne
@88matulka88 tak veru ano su ... snad bude vserko v poriadku. Bolesti nemam ziadne co sa tyka vajecnikov a maternice ale hrozne ma boli zaludok 😞 a hlavne vecer.
@lusyc aj.mne sa zdá byť slabší...ale nechápem čo to znamená? Obe si robila ráno?
@88matulka88 áno, oba ráno. Neostáva nič, len čakať. Už dve noci som zo strachu nespala.
@lusyc neboj sa , bude ako má byť, tie testy možno keby si opačne urobila tak isto by ukázali že jeden tmavší by bol, ako píšu môže byť viac farbivá. Hlavne nestresuj to teraz ti nechýba🤗držím palce určite skús o deň dva a napíš potom ako si dopadla držím ti prsty, pekný dnik
@zuzkacik4 ja niečo asi aj vidím, len strašne rozmočený je ten test, podľa mňa skús nový, keď chces presnejší výsledok
@88matulka88
@rebeca40 Už nemám testy. Pokiaľ nebudem mať nejaký problém ani doktorovi ešte nevolam.
@bridzit34 to je podľa mňa druhá čiarka. Gratulujem
A farba je úplne v poriadku.

@lusyc no supeeer ❤