Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kattky Ahoj ak ti môžem poradiť ja som špinila pri každom tehu a v období MS krvacala riadne koľko krát som bola v tom,ze ee toto už malinke nedá toto není šanca na udržanie nasadili mi Kanavit kvapky no fakt som musela ležať koľko sa mi dalo no aj tak som msla špinenie do konca tehu.
A pri 5 drobcovi mi práve tu poradila jedna mamina piť citrónovú stavu tak veru aj som pila každý deň 1 citrón odšťaviť a zarobiť do 300 ml vody a koľko sa dalo som si pochlupkavala neskor som si začala sladiť pre lepšiu chuť a fakt ten citrón mi zastavil aj špinenie a za cely čas som pri malom nekrvacala v období MS.ako pri predošlých tehu.
@kattky teším sa veľmi, vidíš, je to dobre 🥰🥰🥰 chválabohu, nech to aj tak pokračuje, HCG je paradzina, preto tie kolajnicky 🥰🥰🥰dúfam, že aj mne sa zíde na začiatok stačí svetlejšia čiarka🤭
@02katka11 toto vyzerá na začínajúce tehu
@sunshine_18 hiiii myslíš? 🙊 bodaj by si mala pravdu 🙏 Tak ja zajtra ocikam všetky testy z pohotovostnej lekárne 🙋🏼♀️😄
@02katka11 tieto testy su najlepsie 🤞 uz ti meskaju?
@sisi111122 vieš čo, objasním Ti to. Pred týždňom mi skončil "menzes" Dala som to uvodzoviek preto, lebo trval dva dni (bežne mi trvá 4-5dni) a bol taký slabý že som minula dve vložky 🤷🏼♀️ a hneď na to mi začalo byť divne, tak rozmýšľam že buď som tehu alebo mám iný problém. Tak som si spravila test a toto mi ukázalo, tak som v pomykove
@02katka11 podla mna si tehulka a ten menzes bolo uhniezdenie 🙂 tentotestje podlamna fakt naj skus t ranneho mocu tento 🙂
@02katka11 sj ked sa mi to nezdá farebne 🤔 skus ho rozbrat a ofotit ci tam bude vidiet 🙂

@smajlik9 gratulacia 🤗🍀