Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kocky tak dnes tam nejako nic nevidim. Neviem, ci je to tou kvalitou testu, alebo to vcera bol iba kanalik...😞
@bridzit34 oooo tak to mi je ľúto 🥺
@alica65 ja tam nieco vidim. Kolky DPO si?
@bridzit34 to mi je luto. Drzim silno prsty aby sa uz zadarilo. My sme sa snazili viac nez rok. Ku koncu som to az oplakavaka, lebo vsade navokol boli same tehotne. Potom som to vsetko hodila za hlavu a bola rada ze mam aspon synceka. Dobabral sa mi este aj cely cyklus a nakoniec ani sama neviem kedy a vyslo to. Hlavne hlavu hore.
@kukadielko nemam šajnu, pretože som koncom februara prestala brat HAK cize cyklus šírom šarom ale podla hlienu som asi 6 alebo 7 dpo.🤔🤔
@alica65 tak to potom testujes strasne skoro. Najskor 9-10 den...
@88matulka88 ja nevidim nic
@88matulka88 nevidim nic
@kukadielko ja vidím ružovú ciarocku
@sunshine_18 je to top test z DM a tie vraj duchuju a robia kanáliky som sa teraz docitala. Ja ružovú nevidim, ale dufam, ze mas lepsie oci ako ja. 😄🙏🏼
@kukadielko ja vidim slabunku druhu
@kattky vies co, trochu som si poplakala veru, ale som s tym ok. Prvykrat to tiez nevyslo a z dalsieho pokusu bol syncek. Tak snad to bude podobne. Nam sa zadarilo uz po dvoch mesiacoch. A vlastne aj prve dve tehotenstva boli tak po dvoch mesiacoch. Tak drz palceky 🙂 ty mas zajtra tu kontrolu, vsak? Budem mysliet na teba 🙂
@bridzit34 nie... Ešte stále nie... Celý deň nic potom večer trochu a ráno trochu... Tak čakám.... Ale nádeje si už moc nerobím.... Už som to tak mala pred 3 mesiacmi, testy pozitívne ale čiarky boli slabé a na piaty deň meškania resp podobného špinenie prišla silná ms, a veľké bolesti...
@88matulka88 kolky DPO bol robený ten test? Na tej druhej fotke mozno nieco je...
@kukadielko 12 dpo, uvidíme, teraz sa testnem až keď bude meškať 🤗
@kukadielko no na druhej áno, ja vidím... 11 dpo to ešte bude tmavšie 💞 uvidíš

@bridzit34 nie nemala ja som mala celkovo slabu a kkudne si mohla mat posunutu ovulku tak ti nemusi ani tolko este meskat 🙃