Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirus11 krasne ti tmavlo, ukazkovo 🙏🤩 .. ja som po ivf, neviem ci to bude tym, mne tmavli len minimalne.. ale v krvi stupalo super
@luckalukas_1 ale v d ti pekne tmavnu,tak si o jeden deň dlksoe ako ja,kedy si bola na IVF?
@mirus11 15.marca som mala ET.. a ty?
@luckalukas_1
@lela123
@sofia567
@sense
@sisi111122 trosku som pridala kontrast lebo na foto je to vidno menej ako nazivo, uschnute testy - prve dva vcera, spodne dva dnes rano.
@nikca_123 supeeer je to na dobrej ceste si tehulka teraz uz len cakat na potvrdenie dr 🤞😍
@sisi111122 dufam, ze je to tak ❤ dakujem
@nikca_123 teším sa 😍 aj ked je tehotenstvo vycerpavajuce a ten pôrod no... ale ticho zavidim kazdej co na test pozitivny ❤️ Mam dvoch malych drobcov musí mi teraz stacit este 😅🙏
@sisi111122 tak to ano, mat dve deticky to uz je velke stasticko 🤗
@nikca_123 tak ako píšete 🙏
@nikca_123 parada 😍😁 drzim palceky🤞🙏
Asi zas nic alebo už mi šibe 😪
@bubinka04 nemate foto po uschnuti?
Asi kanálik ze
@bubinka04 na tom druhom cosi slabucko vidim, mozno kanalik, mozno dusik.. netestovala si prilis skoro?
@petra9517 Ja som take mala a boli ten kanaliky, ine testy biele
@luckalukas_1 no 28.den cyklu a mávam 33...myslis že nádej...ale už 2 dní ružovo spinim
@bubinka04 ked uz spinis tak to asi nevyslo 😕 ale tak nadej umiera posledna, vzdy testuj ak ti uz meska menzes
@alica65 duch ti zosilnel aky je rozdiel medzi testmi?
@sisi111122 fuha vies co asi 4 dni podla.mna ro su falosne ciarky💁♀️
@alica65 noo na 4dni to je dost málo ale kazdej unak nemusi to znamenat estenic kolko ti meška? 🤞😉

@nikca_123 za malinko❤️ musime sa podrzat 😊