Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulky, prosím vás , stalo sa vám niektorej , že ista značka testu vyjde pozitívne a iná negatívne? Konkrétne na foto je maybe baby vcera a dnes , mamatest je negatívny...cyklus mám tak rozhadzany, že by som skôr očakávala ovulaciu, než takýto výsledok testu 🙈 je dole hlavou, dnešný he ten silnejsi a ešte mokry
@sonicka1306 ja vidim na obydvoch // ciarky
@sunny15 ďakujem ❤️ ale mám veľký strach😔
@jaruska_12 ano silneju. Len tak dalej. Blahozelam 👏
@kattky ďakujem pekne snáď už do tretice bude všetko v poriadku 😔 tu je po uschnuti
@jaruska_12 👍 pekne silneju 🤗
@jaruska_12 nie je o čom,pekne to silnie 🤩 Verím ti,že máš strach,ten ti ostane až do pôrodu,ale to časom prekonáš
@sonicka1306 pravdupovediac u mňa ak mamatest je negatívny tak viem že ostatné testy len duchujú,ale u teba to je čiarka a nie duch tak držím palce ✊🍀 aby to bolo 🤰
@jaruska_12 urcite ano. Ja som mala testy one step a boly slabucke. Dokonca ani nesilnely nejako a kupil mi priatel ten dr max a druha bola brutal silna ciarka. Teraz uz som v 8tt
@sunny15 to by bolo úžasné! Ďakujem za odpoveď , bodaj by si mala pravdu ❤
@bridzit34 @sunny15 no zajtra rano budem robit dalsi ci silnie uz som bola aj u dr na krv na sone nevidi nic este.. Znova na krv a sono pojdem stvrtok piatok ale ja to mam tka blbo lebo mne hned po silnej menstruacii vysiel pozitivny test a pred menstruaciou nic tak som zvedava co ako bude neviem ani kedy sa to podarilo vlastne :D uz len dufam ze to bude prosperovat ze to nebude dake mimomaternicove ale nemam bolesti ani nic tak neviem priznaky mierne obcas pichanie v podbrusku
Ahojte tak ja som ms dostala tak zas ďalší mesiac nič 😔😔😔
@jaruska_12 žiadne skúsenosti nepotrebuješ 😉Je super pozitivny a hotovo😀😊
@jaruska_12 toto sa nedá uz ani pochybovať 🙂 drzim prsty 🥰
@barborapavlikova podla mna su ok.
@lela123 ďakujem

@jaruska_12 Teraz to už vyjde✊🍀 pekné čiarky