Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bridzit34 presne tak.... Presne ako pises ani ja s tym nemam skusenost neviem kedy sa zadarilo teda presne... Dolezit e je ze podla testov hcg zrejme stupa.. Tak snad bude vsetko dobre... Uvidime... Do piatku mam este jeden test tak ho dakedy spravim... Zatial mi nejak nic nieje ale to nebolo ani pri prvych dvoch detoch na zaciatku az okolo 7 tyzdna to zacalo :D
@bridzit34 ďakujem
@jaruska_12 krasa🥰❤ gratulujem.
@jaruska_12 super😊
@jaruska_12 tu je už pekne vidieť,ako čiarka tmavne,držím palce aby to šlo tým správnym smerom
Ďakujem vám budem.verit a modlit sa nech to dotiahneme do šťastného konca ❤️❤️❤️❤️❤️
@jaruska_12 blahozelam a drzim silno ✊
Ahojte baby moje, potrebujem radu. Ms som mala dostať až zajtra alebo pondelok, mne to stále tak chodilo ako chcelo ale o to nejde, ale od včera poobedia ma začalo bolieť brucho ako keď máte dostať, ok tak tento cyklus nič, snažili sme sa presne ako mala prísť ovu, a tak mi to vyšlo že som mala mat včera uhniezdenie, lebo ma tak čosi pichlo, ako kŕč alebo neviem a od vtedy ma tak začalo pobolievat brucho...... dala som vložku že v noci to príde. Len včera už tak k večeru som mala taký výtok alebo špinenie ružovo hnedý.. A ráno som vstala a krvi nikde len keď som sa utrela, tak som si tam našla také ako keby zrazeninku keď máte ms, žiadne veľké nič, iba take mini..žiadna krv, ani už ten výtok. A teraz mi nedalo a som si spravila test a je pozitívny 😕 ale bojím sa, lebo minuly rok som mala v januári sp... Mali ste to niektorá tak? Lebo ja som aj rozmýšľala ci tam niečo nebolo zo zvyšnej sliznice po predchádzajúcej ms a keď sa uhniezdilo tak sa to dostalo von alebo fakt neviem..bolesti este mam také ako keď máte svalovku že cvičíte brucho a niečo podobné cítim občas ja🙁prosím poraďte
@simik7192 Moje tehu zacalo presne ako tvoje... Presne viem kedy bolo uhniezdenie lebo som dostala silny krc do brucha. Nestresuj sa...to nerobi dobrotu.ja som sice nespinila.len v 13 tt som mala riadnu jednorazovu krv na gatkach ale ze len praskla nejaka zilka ze sa to stava. Chapem ze mas obavy ale neznervoznuj sa zbytocne a tes sa.... A aj tie bolesti ako svalovicu som mala to mi povedali ze hned ako to pocitim lahnut a dvihnut nohy a oddychovat.onoto prejde hned... Nevysilovat sa hlavne...
@lela123 nie iba som špinila jednorázovo,este pri poslednom som doruzova spinila pol dna v 7mom tyzdni.Ta zrazenina ,ak to bol len kusok podla mna nevadi.A drzim palce,nech to dotiahnete do konca tentokrat😉Strach tam asi bude stale,ale tesit sa je dobre o to presne ide.Nic ine sa od nas vtedy neocakava si myslim,nech uz by to dopadlo akokolvek.Ale drzim palce ,ako som uz pisala a verim ze to bude v poriadku
Ahojte, keď som si našla na digitálnom clerarblue že som 2+3 čo je 4-5tt tak kedy ísť k lekárovi aby tam už niečo aj videl? 🤷 Ovu som mala 20-21 tak mi to aj vychádza tie dva týždne
@tmavovlaska93 vidno naznak😉držím palce
@tmavovlaska93 niečo sa tam javí ale ešte počkaj s tesnením aspoň do 14 dpo... Držím palce
@tmavovlaska93 nieco sa veru crta 🙂
@akopprincezna tieto nezvyknu robit falosne😉Niečo sa tam črtá

@barborapavlikova podla mna vsetko ok 🙂