icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bridzit34
26. apr 2021

@barborapavlikova podla mna vsetko ok 🙂

reva6
26. apr 2021

@bridzit34 presne tak.... Presne ako pises ani ja s tym nemam skusenost neviem kedy sa zadarilo teda presne... Dolezit e je ze podla testov hcg zrejme stupa.. Tak snad bude vsetko dobre... Uvidime... Do piatku mam este jeden test tak ho dakedy spravim... Zatial mi nejak nic nieje ale to nebolo ani pri prvych dvoch detoch na zaciatku az okolo 7 tyzdna to zacalo :D

barborapavlikova
26. apr 2021

@bridzit34 ďakujem

bridzit34
26. apr 2021

@reva6 ked hcg stupa, tak to je na dobrej ceste. Tak ci tak daj potom aj po piatkovom vysetreni vediet 🙂

jaruska_12
Autor odpoveď zmazal
jaruska_12
27. apr 2021

Snáď bude všetko ok mám nasadený medrol duphaston a budúci týždeň idem na hematologiu po výsledky či budem pichať fraxiparin

elizabeth_eli123
27. apr 2021

@jaruska_12 krasa🥰❤ gratulujem.

lela123
27. apr 2021

@jaruska_12 super😊

mirus11
27. apr 2021

@jaruska_12 tu je už pekne vidieť,ako čiarka tmavne,držím palce aby to šlo tým správnym smerom

jaruska_12
27. apr 2021

Ďakujem vám budem.verit a modlit sa nech to dotiahneme do šťastného konca ❤️❤️❤️❤️❤️

kattky
28. apr 2021

@jaruska_12 blahozelam a drzim silno ✊

reva6
29. apr 2021

@bridzit34 takze ja pojdem o chvilku na laparoskopiu.... Je to mimomaternicove... Vcera zacali bolesti prv silne menstruacne a potom silne pichanie na pravej strane.... Tak som si zasla na pohotovost tak sa to aj potvrdilo.... Som z toho smutna... Co uz...

mirus11
29. apr 2021

@reva6 Zlatko to je mi veľmi ľúto,ja to viem pochopiť,niečo podobné prezivamnaj ja v tejto chvíli,ale ja som sa aspom sama vyčistila,a už pôjdem o týždeň na kontrolu,či je všetko čisté.drzkaj sa.

bridzit34
29. apr 2021

@reva6 no to ma moc mrzi :( drzkaj sa

simik7192
1. máj 2021

Ahojte baby moje, potrebujem radu. Ms som mala dostať až zajtra alebo pondelok, mne to stále tak chodilo ako chcelo ale o to nejde, ale od včera poobedia ma začalo bolieť brucho ako keď máte dostať, ok tak tento cyklus nič, snažili sme sa presne ako mala prísť ovu, a tak mi to vyšlo že som mala mat včera uhniezdenie, lebo ma tak čosi pichlo, ako kŕč alebo neviem a od vtedy ma tak začalo pobolievat brucho...... dala som vložku že v noci to príde. Len včera už tak k večeru som mala taký výtok alebo špinenie ružovo hnedý.. A ráno som vstala a krvi nikde len keď som sa utrela, tak som si tam našla také ako keby zrazeninku keď máte ms, žiadne veľké nič, iba take mini..žiadna krv, ani už ten výtok. A teraz mi nedalo a som si spravila test a je pozitívny 😕 ale bojím sa, lebo minuly rok som mala v januári sp... Mali ste to niektorá tak? Lebo ja som aj rozmýšľala ci tam niečo nebolo zo zvyšnej sliznice po predchádzajúcej ms a keď sa uhniezdilo tak sa to dostalo von alebo fakt neviem..bolesti este mam také ako keď máte svalovku že cvičíte brucho a niečo podobné cítim občas ja🙁prosím poraďte

lela123
1. máj 2021

@simik7192 to byva pri uhniezdovani,ja som mala špinenenie pri 3 tehotenstvach,presne take dohneda.😉Ak sa nespusti krvacanie a bude silniet test malo by to byt o.k

simik7192
1. máj 2021

@lela123 ale aj z teba niečo vypadlo,, myslím taka mini zrazeninka krvi, ktorá iba tak vyšla ale bez krvácania? Nechápem čo to bolo, ani sa vôbec neteším že mám dve čiarky skôr sa bojím aby sa to nezopakovalo, lebo ešte ma boli stále brucho ako keď na MS

zuzsat
1. máj 2021

@simik7192 Moje tehu zacalo presne ako tvoje... Presne viem kedy bolo uhniezdenie lebo som dostala silny krc do brucha. Nestresuj sa...to nerobi dobrotu.ja som sice nespinila.len v 13 tt som mala riadnu jednorazovu krv na gatkach ale ze len praskla nejaka zilka ze sa to stava. Chapem ze mas obavy ale neznervoznuj sa zbytocne a tes sa.... A aj tie bolesti ako svalovicu som mala to mi povedali ze hned ako to pocitim lahnut a dvihnut nohy a oddychovat.onoto prejde hned... Nevysilovat sa hlavne...

simik7192
1. máj 2021

@zuzsat už som si aj pospala tak je oveľa lepšie, tak dúfam že to bude už ok a že to dotiahneme do konca 🙏

lela123
1. máj 2021

@lela123 nie iba som špinila jednorázovo,este pri poslednom som doruzova spinila pol dna v 7mom tyzdni.Ta zrazenina ,ak to bol len kusok podla mna nevadi.A drzim palce,nech to dotiahnete do konca tentokrat😉Strach tam asi bude stale,ale tesit sa je dobre o to presne ide.Nic ine sa od nas vtedy neocakava si myslim,nech uz by to dopadlo akokolvek.Ale drzim palce ,ako som uz pisala a verim ze to bude v poriadku

lela123
1. máj 2021

@simik7192 som sebe nectiac pisala tak nad tymto je pre teba

simik7192
1. máj 2021

@lela123 ďakujem moja, už som si to našla 🥰🙏 verím že všetko bude dobré a že budeme silný obidvaja 👶

simik7192
5. máj 2021

Ahojte, keď som si našla na digitálnom clerarblue že som 2+3 čo je 4-5tt tak kedy ísť k lekárovi aby tam už niečo aj videl? 🤷 Ovu som mala 20-21 tak mi to aj vychádza tie dva týždne

lela123
5. máj 2021

@simik7192 o take dva tyzdne by som šla.Aspom mne tak sestrička vzdy vravela,jedine v pripade problemov skor.

tmavovlaska93
5. máj 2021

Ahojte, dneska lovím ducha, vidíte ten náznak aj vy? Včerajší test bol úplne biely, dnes sa začínam opatrne tešiť, bodaj by to vyšlo a bolo všetko v poriadku... Je to prvý pokus po spontánnom potrate v 7tt, vtedy som tiež našla najprv len ducha na 14dpo. Prosím držte palce 🍀

lela123
5. máj 2021

@tmavovlaska93 vidno naznak😉držím palce

sense
5. máj 2021

@tmavovlaska93 niečo sa tam javí ale ešte počkaj s tesnením aspoň do 14 dpo... Držím palce

bridzit34
5. máj 2021

@tmavovlaska93 nieco sa veru crta 🙂

akopprincezna
6. máj 2021

Dievcata, skúsenosti s testom Dr Max? Odfititelne až po cca 15 m. Falosne pozitívny?

lela123
6. máj 2021

@akopprincezna tieto nezvyknu robit falosne😉Niečo sa tam črtá