icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simik7192
6. máj 2021

@akopprincezna odporúčam mamatest ten má oveľa viac farbiva ako tie Dr max 👍

kaci1265
7. máj 2021

Zdravim, chci se jenom podělit o zkušenost.. Jsem 6tt, byla sem na kontrole GYN, 2 mesice zpet sem byla na revizi, dnes tam doktorka videla plod, všechno vypadalo dobře. Při odchodu mi rekla, kontrola za 14 dní a kdybych zacala krvacet, tak at dojdu az dokrvácim za těch 14 dní . Ze nekdo se jenom otře a trenýrky a je hned těhotný. S takovým nechutným přístupem jsem se snad ještě nesetkala, přijde Vám to normální?

tmavovlaska93
7. máj 2021

@kaci1265 takýto prístup nie je zdravý... Zmeň doktorku

tmavovlaska93
7. máj 2021

@bridzit34 @sense @lela123 ďakujem 🍀

pridávam tri doterajšie "duchové" testy po uschnutí

Nežiadam od vás odpoveď či to je začínajúce tehotenstvo alebo len náhodné čiarky po uschnutí (tri testy pred týmito boli biele), ale len vypočutie, možno podporu...

Viem že mi neostáva nič iné len čakať, potom sa uvidí, či to je len biochemické a pod. alebo druhá šanca na zdravé tehotenstvo. Ale čas ide teraz neskutočne pomaly a neviem čo ma z tohto čaká:
1. žiadne tehotenstvo, nová práca od júla - snaženie odkladám na neurčito ale snáď ešte tento rok
2. tehotenstvo končiace opäť potratom, nová práca, vyšetrenia, dlhšia pauza od snaženia
3. tehotenstvo a hľadanie novej práce
4. tehotenstvo a získanie starej práce späť

Pracujem tretí rok v Rakúsku a po oznámení, že už nie som tehotná, som dostala výpoveď! Podľa šéfov u nich končím koncom júna.
Avšak to čo spravili je protiprávne, výpoveď mi môžu dať až po štyroch týždňoch po potrate, takže v pondelok po PNke to riešim v robote a pravdepodobne aj s právnikom, a musia mi dať novú výpoveď a teda aj termín ukončenia prac. pomeru by mal byť neskôr.
Ak som znova tehotná, novú výpoveď mi nemôžu dať. Teda môžu, ale ešte do 5tich dní im môžem priniesť potvrdenie o tehotenstve a výpoveď bude neplatná.

Takže najbližšie dni budú rozhodujúce pre môj osud, viem, že stres nepomáha, snažím sa nad tým nerozmýšľať, ale toto je pekelná situácia.

sense
7. máj 2021

@tmavovlaska93 neviem akú prácu robíš v rakúsku ale ja keď som bola tehotná som to oznámila až okolo 12 TT, tiež mam za sebou zamlknuty potrat a aj biochemické... Tak ak by si aj bola tehotná zatiaľ to neoznamuj.. A ak by si nebola tehotná tak by som si kľudne hľadala prácu a snažila sa... Ja som paradoxne vždy ostala tehu keď osm to najmenej plánovala... Aj keď teda len jedno skončilo úspešne...
Držím ti palce nech to dopadne presne ako si želás... A ak ta prepistili protizákonné určite by som to riešila právnikom a hľadala novú prácu

tmavovlaska93
7. máj 2021

@sense Pracovala som v analytickom labáku, preto som to oznámila už v 5tt a dali ma na iné oddelenie. Po potrate sa ma chceli čo najskôr zbaviť kým znova neotehotniem... A samozrejme to len tak nenechám aj keď to zo mňa vysáva energiu.

Budem si hľadať prácu znova v labáku, ale v takom kde zostanem pracovať aj v tehotenstve a budem to tajiť čo najdlhšie. Už som sa poučila 🙂 žiaľ z vlastných skúseností, ale chybu som nespravila. Bolo to zle načasované, a hlavne nešťastný potrat. Ešte pred zimou som robila v tej firme v labáku kde sa to dá aj odtehulkovať, potom ma preložili...

Ja by som sa rada snažila aj počas hladania novej práce, predsalen, nejde to na prvý šup. Ale to priateľ nedovolí, aby som nezostala tehotná a nezamestnaná. A má pravdu aj keď to nerada počujem.

Ďakujem za radu! 🙂

bridzit34
9. máj 2021

@tmavovlaska93 ahojko, no tak ja ti v tomto neviem poradit, len budem verit, ze toto tehotenstvo dobre dopadne a tym padom vypoved nebudes moct dostat. Jasne, este treba doriesenie aj tych formalit ohladne tej vypovede, co uz ti dali nepravom. Verim, ze ti teraz ide cas slimacim tempom, no snaz sa moc nestresovat. A este by som tiez uznala za soravne rozhodnutie, ze ak by aj tehu nevyslo a ak by si ostala predsa len bez prace, tak by bolo dobre mat uz novu pracu, ked sa budete snazit dalej. ja som clovek optimista, tak verim, ze ti to dobre dopadne. 🍀 mimichodom, nerobila si si po dalsich dvoch dnoch opat testik, ci tmavne ciarka?

tmavovlaska93
10. máj 2021

@bridzit34 doktor mi nevolal čo asi znamená že je to negatívne, ani som sa nepokúšala vypytovať lebo v sobotu bol na inom druhu testu len slabulinký duch, v nedeľu zase na inom vôbec nič a dnes na clearblue slabší duch než bol štvrtok a piatok...
Takže ak vôbec niečo bolo tak len biochemické no ale sa ani nečudujem pri toľkom strese.
Od dnes už chodím znova do práce tak si to tam musím ešte dva mesiace odtrpieť a potom sa hádam pošťastí s novou prácou a neskôr sa ku mne snáď vráti anjelik 🍀❤️

kvietok2021dt
Autor odpoveď zmazal
lela123
12. máj 2021

@tmavovlaska93 drzim palce do budúcna😊

lela123
12. máj 2021

@kvietok2021dt predpokladam ze toto su tehotenske,ak ano na vsetkých nieco vidno✊😉

sense
12. máj 2021

Na upravených vidno, na neupravenych nie, po 12 dňoch meškania aj keby je ovulácia posunutá by už mala byť čiarka viac vidiet, sk teda nebola v čase keď si mala dostať ms alebo skus digitálny test
@kvietok2021dt

bublanina1
12. máj 2021

@sense ja som jej už písala ale vidím že to stále rieši...mala by to riešiť skôr u lekára...myslím si že tehotná nie je...ale bude tam nejaký zdr.problem alebo veľké chcenie byť tehotnou... psychika narobí svoje aj dokáže vzdialiť menštruáciu

sense
12. máj 2021

@bublanina1 ôk tak potom nie som sama, nečítala som iné momenty... Veru psychika robí veľmi vela

kvietok2021dt
13. máj 2021

@sense
@bublanina1 iba som normalne prilozila fotku tak ako nechapem vase rozhorcenie , som len zena ktora v zivote tento stav nezazila je to normalne si myslim ale tuna na konikovi tazko niekedy vijst , ked niesom tehotna menstruacia pride mozno aj prichadza tehotenske testy aj tak niesu 100% a nikdy mi meduchovali az teraz ano viem moze to byt aj cysta kedze cysty som uz mala v minulosti ktore sa. mi samovolne vytratili, nemeskala mi este takto nikdy ale uz citim dneska bolesti v podbrusku podla mna uz nastavaju moje dni .. preto … ale v pohode 🙂 kazdy ma dovod vyjadrit svoj nazor alebo otazku . Dakujem kazdej za odpovede pekny den ❤️

sense
13. máj 2021

@kvietok2021dt som ti napísala co vidím ze vidno len na upravených na normálnych nie, nikde nevidím rozhorčenie z mojej strany, ale zjavne teba názor že žiaľ nič nevidieť rozhorcil. Ja ti to prajem, ale takto si nicis len psychiku a ta býva často problémom pri otehotneni...a kym nepríde ms je vždy nádej... Ak sa podarilo tak tehotná budeš aj bez upravených fotiek, pekný deň

bublanina1
Autor odpoveď zmazal
kvietok2021dt
14. máj 2021

@sense ja som to nemyslela vobec v zlom uplne je to v poriadku vsetko , dakujem za pochopenie 🙂 a na psychike popracujem 🙂 pekny den kocky

weru3ka
15. máj 2021

Ahojte co hovorite na tento test Dr Max?🙏

martinka0944
15. máj 2021

@weru3ka je to tam, drzim palce ✊✊✊😊

sofia567
15. máj 2021

@weru3ka nieco sa tam črtá 😊😊

bridzit34
16. máj 2021

@weru3ka kolky dpo? Vidno ducha 🙂

weru3ka
16. máj 2021

@bridzit34 vcera len 10dpo, ale skusila som aj vecer inej znacky a tiez cosi ukazal🙂 skusim dnes no ostali sme u nasich spat tak z ranbeho sa mi nepodari:(

zuzanaa2010
17. máj 2021

Ahojte;ja som si robila tento test min.stvrtok 13.4.uz som sa zacala velmi tesit ale odvtedy je 2.ciarka slabsia ☹ niektore testy prazdne..ako je to mozne? ☹
Cyklus mam nepravidelny takze tazko povedat..
Dakujem za kazdu radu🙏

zuzanaa2010
17. máj 2021
bublanina1
17. máj 2021

@zuzanaa2010 treba testovať až keď mešká menštruácia...potom žiadne sklamanie

bridzit34
17. máj 2021

@weru3ka skus obden testovat. Prajem Ti, aby ciarka silnela 🙂

weru3ka
17. máj 2021

@bridzit34 dakujem ti skusim dnes 🙂

diana411
17. máj 2021

@blbovina ahoj mohla by som ťa poprosiť o radu? Neviem či je to kanáliky alebo nie ale od decembra sa snažíme a vždy som mala sneho biele testy dnes mám tam slabú čiarku ..je naozaj jedno či je svetlejšia alebo sfarbená do ružová?

blbovina
17. máj 2021

@diana411 ahoj. Samozrejme, nemôžu Ada odpoviem. Ta čiarka tam ozaj je, no je veľmi tenulinka. Skús test o pár dní zopakovať. Momentálne je to také ozaj pol na pol. Keby mne test vyšiel takto, určite je to tehotenstvo, no každá sme iná a na mňa sa nalepí "všetko."