Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zdenuska696 ahoj prosím ťa ako si vtedy dopadla bol to pozitívny test?ďakujem za odpoveď
@zuzanaa2010 mne sa vidí trošku rozmoceny ten test alebo chybný spravila by som z ranného moču držím palce 🍀🙏🍀💚
@martusianka78 praveze som ho namocila uplne tesne pod hladinou max🙈🤷♀️uvidime..dakujem za radu🙏
@zuzanaa2010 negatívny
@zuzanaa2010 skusila by som znovu iny test 🤔
@zuzanaa2010 to je farbivo, keď sa namoči test do moču prechádza tekutina testom už aj s farbivo, preto keď je test pozitívny farbivo ostane na druhej ciarke, ak nie len prejde....
Ahojte babulky prosím o skúsenosť dnes som 31.dc od 26.dc ružové pri útreti raz mám raz nemám dnes som robila test citlivosť 25 nic iný som nemala prosím o skúsenosť či niekto mal spinenie tak dlho ďakujem
@mirkazoravy ahoj prosím ťa ako si dopadla s týmto testom lebo vyšiel mi podobné inak do vtedy stále iba snehobiele . ďakujem
@diana411 ahoooj, nemôžem nájsť svoj príspevok. Skus mi napísať dátum a odvodím to 😁
@summersunny94 ja vidim 😊
@mirkazoravy bolo to myslím 2015 a asi január ale už si nesom na sto percent istá🤷🏻♀️dávala si tam foto testu len si nevedela či je pozitívny alebo kanalik 😄
@summersunny94 ja tak isto vidím🍀
@mirkazoravy nie január ale decembr som chcela napísať
@summersunny94 jasnee,vidiet🙂

@diana411 malo tam byť samozrejme, rada odpoviem...