Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Spodny dnes
@bubinka04 pekna ciarka podla mna😊🥳🙏
@zuzanaa2010 zlatinko neni to kanálik však len nechápem prečo tak slabá zajtra dnes má dosť ms
@bubinka04 nemyslim ze je to kanalik,ten by nebol takto vidiet..ved to je pekny test na to ze dnes cakas MS 🙂
@zuzanaa2010 nemal by byť silnejší?modlim sa velmi
@summersunny94 Ahoj,test je viditeľne fotený pri schnutí,to vôbec neber do úvahy lebo na každom teste keď ti bude schnúť sa objaví tento kanálik,po úplnom uschnutí tam nič nebude alebo len niečo sa ti bude mariť.Ak to predsa len bude tehotenstvo tak test ti bude silniet a bude to viditeľné v limite.drzim palce
@diana411 ja som mala taketo kanaliky 🥺
@bubinka04 super zosilnela ciarka 👍
@sunny15 čiarka tam ale bola do 2 min slabá ale bola dosť viditeľná . Je pravda že fotene to je necelých 10 min po spravený tetsu. Vyšlo mi takto viac testov ale žiaľ jednalo sa o biochemické tehu pretože prišla MS a dosť bolestivá a silná aká ešte asi nebola 😔 snáď nabudúce niekedy to vyjde uz lebo u som riadne sklamaná
@sisi111122 takže nebi to kanálik?
Baby ešte otázka skresluje test ráno aj káva keď vypijem?
@bubinka04 podla mna to kanalik nebude 🤗
@sisi111122 len vieš čo je najhoršie už týždeň mám ružový výtok a dnes vlasocnica krvicky
@sisi111122 no len pri útreti na nohavickach nic
@bubinka04 uz ti meskaju?
@zuzanaa2010
@sunny15
@summersunny94 myslite ze v case menstruacie uz by mala byt pekna ciarka vsak?
@sisi111122 1den iba ake týždeň v kuse ružové spinenie
@bubinka04 no s mas aj celkom pekny test mne meska jeden den a testy nijake..
@diana411 tak to isto nebol pozitívny. .. Držím palce 🍀
Spinenie už neni dobre však?týždeň vkuse to mám
@bubinka04 spinenie kludne moze byt
@mirkazoravy ďakujem
@sisi111122 Moja tento istý problém mám...no som zvedavá čo z toho bude

@summersunny94 aj ja som mala 1 test takyto😉