Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bubinka04 ja mam uz cez 40 takze neviem uvidime 🙂 este mam jeden test
Ma a pravidelnú?
@bubinka04 ale v pondelok by som chcela k dr ze co sa deje
@sisi111122 Ja idem v stredu až
@bubinka04 su to dost rozmazane fotky
@bubinka04 ja urobila este pośedny 🤦♀️🙈
@sisi111122 niečo tam vidím aj ty
@bubinka04 nic tam nie je normalne .. este ma napada ci sa nemohlo pritrafit neskor neviem .. ale zajtra skusim bazalnu odmerat rano .. citala som dost o tom
@sisi111122 daj vediet priebežne ako to s tebou vyzerá ja dnes ráno trochu bolesti ako pri ms
@bubinka04 tak tie mam kazdy den ... bazalna 37 vo je zevraj vysia .. v den mrchy ma klesnut 🤷♀️ Tak cakame ze co
Ahojte, od štvrtku mám duchov skoro na každom teste. Mamatest comfrot 10 mi ukázal ducha tiež ale tie normálne mamatest 10 nie. Inak toto je z dnešného rána, Intime a dolu je Drmax. Včera sommala tiež Intime ducha dosť viditeľného hneď. Mala by som byť dnes 10-11dpo,nie som si istá. mám kŕče sem tam už od ovulácie, stále mám pocit vlhka (posledné tri dni, až sa bojím vždy že krvacam).
@mamazuk musís len testovat dalej ci budu tmavnut.. alebo uz vsetky testy robia duchov? 🙈
@sisi111122 no práve 4 rôzne značky mi urobili duchov - Mamatest, Intime, Pepino, Plus... Mám aj digitálny clearblue ale ten použijem až ak budem mať silnejšiu čiarku, nechcem zbytočne vyhodiť 7 eur.
Ahojte, prosim, vidite nieco? Ci skor len kanalik ...alebo nic? ..MS mam este len dostat a uz tiez neviem ci tam nieco vidim alebo nie..raz vidim, potom zas nie 🙈... urcite o par dni zopakujem, skor potrebujem asi len taky nestranny nazor ze sa mam uz ukludnit 🙄🤦♀️🤣 fotky su trochu upravene, pretoze ked test odfotim, tak fotak to nezachyti poriadne..
@zuzkacik4 ja vidim 2 a celkom jasne nijako extra som neskumala❤
@mamazuk negatívne testy
@bubinka04 ahoj budes este testovat?

@sisi111122 Moja kým nemáš ms je to dobré...mne teraz baby píšu že pozitívny test mali cca do 40.dc