Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@akopprincezna skús ešte jeden one step
@bubinka04 no čo povedal lekár?
@sisi111122 no vidí tam žlté teliesko to je všetko že môžem byť max v 3.tyzdni no podľa ms by som mala byť 5+3 zobral krv zajtraaa po 12.mam volať
@bubinka04 no vidís snád vsetko dobre dopadne 🥳✊🙏
@sisi111122 no ovulacia o dva týždne posunutu sa mi nezda
@bubinka04 ja zatial viac menej ruzove spinenie
@sisi111122 super kým nemáš jasnú krv je to ok myslim
@akopprincezna tieto one step testy nie sú veľmi kvalitné. Ale možno zohralo svoju úlohu aj to, že si si robila test večer. Vyskúšaj nejaký iný test z ranného moču, ak teda chceš mať istotu. Držím palce. 🙂🤞🏻
Ahojte viem že tieto ovulačné testy su ešte negatívne, ale vidno podľa vás, že trošku pomaly silnejú? Ešte som len 11DC, len mam nepravidelný cyklus a PCO tak musím si sledovať kedy prídu plodné dni (ak prídu 😔) , som v testovaní ovulacnych testov nová, preto sa pýtam. Ďakujem Vám vopred za odpoveď. 😊
Ten posledný test je z dneška 11DC
@summersunny94 pokiaľ viem ovulacne nemusia silniet ako tehu testy... Ja som mala čiarky rovnaké ako máš ty na 10dc a zrazu bum testovacia silnejšia ako kontrolná, (aj podľa hlienu to sedelo). Dôležité je robiť zhruba v rovnaký čas a najlepšie 2hod predtým neísť na WC a snažiť sa moc nepit
@sense ďakujem za odpoveď, testovať budem určite každý deň. Len som pozerala zopár obrázkov tu na MK, kde ženy testovali trepnem 15 dní za sebou , a takýmto spôsobom si ich dali ako ja na foto pod seba a väčšina z nich sa mi zdala že pomaly silnie. Snáď sa teda tento cyklus objaví druhá čiarka silná. Ešte raz ďakujem 😊
@summersunny94 tak moze to byt aj tak ze postupne silnie, ja som nikdy tak dlho netestovala vzdy len par dni aj to len 2 mesiace lebo som si chcela "overit" ci to vychadza tak ako podla hlienu...mozno keby testujem cely mesiac tak by asi silneli tiez postupne... drzim palce nech je coskoro pekne pozitivny.
@sense ďakujem krásne si zlatá😊. Snáď bude pozitívny 🙂🙏
@summersunny94 mne teda nesilneju. Tento mesiac mi test silnel, potom vybledol a odrazu buch a bol pozitívny, ako z veľkej knihy. Preto treba testovať každý deň. Ja pre istotu dopoludnia aj popoludni, aby mi to náhodou neuslo
Ahojte dievcata, po 3 rokoch, jednom potrate a zatial jednom neuspesnom IUI nam “asi” vyslo 2. IUI. Na krvi som bola v piatok, krvny test vysiel pozitivne ale s tym, ze hcg je velmi nizke (30). Mam ist v pondelok znova na krv, aby sa zistilo, ci narastlo. Myslite, ze sa mozem ukludnit? Ide ma porazit z tej neistoty😓😓
@hederamonstera ciarka je tmavsia, takze klud, hcg sa zdvojnasobni obden., drzim palce
@sense dakujem
@hederamonstera bude to dobre test je krasny ✊
@sisi111122 dakujem❤️

@sisi111122 Ja uz spinim viac ako týždeň ružové...nemusi to nič znamenať